Cacic:'Ljudi iz HDZ-a zele maknuti Plenkovica'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Cacic:'Ljudi iz HDZ-a zele maknuti Plenkovica'
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2280764
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cacic:'Ljudi iz HDZ-a zele maknuti Plenkovica'
Cacic je tu u pravu...ocito je da veci dio hdzovaca zeli maknuti pupovca a koalirati sa DP,suverenistima pa i mostom u saboru ali i van sabora..sto je prirodno..hdzovcima je dosta lutanja zele se vratiti na desni spectar
2015-09-08
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/kriza-u-zadarskom-hdz-u-ne-jenjava-nezadovoljnici-spominju-plenkovica-i-kalmetu-spas-vide-u-skorinu-pokretu-1751460/
2015-09-08
vuksadinare wrote:Cacic je tu u pravu...ocito je da veci dio hdzovaca zeli maknuti pupovca a koalirati sa DP,suverenistima pa i mostom u saboru ali i van sabora..sto je prirodno..hdzovcima je dosta lutanja zele se vratiti na desni spectar
I time riskirati gubitak vlasti. Pa sigurno ima i takvih, ali mislim da predstavljaju debelu manjinu unutar HDZ-a, mada nemam uvide o tome iz prve ruke.
U Hrvatskoj je nemoguće dobiti na izborima sa pozicije desnice, čak i samo umjerenog desnog centra, a vjerujem da je velika većina u HDZ-u to ipak shvatila nakon avanture sa Karamarkom.
Jedini način da desnica pa čak i samo umjereni desni centar dobije izbore u Hrvatskoj na dostatan način da vlada komforno je stanje novog rata i osjećaj da je ugrožen integritet zemlje od jednog ili više međunarodnih agresora.
Guest- Guest
Kenwood Kenon se pomalo troši, premda je HDZ relativni pobjednik lokalnih izbora.
Vlast troši ljude.
Ali to je čisto personalno, ideološki gledano, Republika Hrvatska a to znači i njena vodeća politička stranka HDZ, najbolje živi s maticom od centra do desnog centra.
Uzjebana pravašija tu nema mjesta.
Negdje se vidi i nova generacija hadezenjara ali tu neće biti veće ideološke promjene, za dlaku, ali to je to.
Vlast troši ljude.
Ali to je čisto personalno, ideološki gledano, Republika Hrvatska a to znači i njena vodeća politička stranka HDZ, najbolje živi s maticom od centra do desnog centra.
Uzjebana pravašija tu nema mjesta.
Negdje se vidi i nova generacija hadezenjara ali tu neće biti veće ideološke promjene, za dlaku, ali to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kenwood Kenon je i po mom ukusu malo preblizu centru ali svakako manje nego je Karamarko glavinjao u pravašiju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..ipak mislim da je plenki zapostavio lokalnu bazu hdz-a i sad mu se to pomalo sveti a kasno se probudio a dobijao je dobronamjerna upozorenja...drugo previse se ufurao u briselska zbivanja cime je baza dobila osjecaj na manjoj vaznosti plus prirodno da je zbog toga doslo do jacanja radikalno leftardskih udruga zadruga opcija bez obzira na truli sdp gdje dobar dio hdzovih clanova,biraca vidi krivnju i na plenkiju koji im je realno previse izlazio u susret pa mozda i po diktatu brisela da se hrvatska ne pretvori u novu madjarsku,poljsku,slovacku..uglavnom..mislim da je to plenki shvatio da mu se to djelomicno obija u glavu ali kasno..drugo tu je stara garda hdza napose u dalmaciji koja se ne zeli jos dati..a plenki bi da ih se rjesi ali ovi su ipak realno ispleli prefuboke interesne mreze napose u dalmaciji...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:Cacic je tu u pravu ... ocito je da veci dio hdzovaca zeli maknuti pupovca a koalirati sa DP, suverenistima pa i mostom u saboru ali i van sabora..sto je prirodno..hdzovcima je dosta lutanja zele vratiti na desni spektar
I vrijeme riskirati gubitak vlasti. Pa sigurno ima i takvih, ali mislim da predstavljaju debelu manjinu unutar HDZ-a, mada nemam uvid o tome iz prve ruke.
U Hrvatskoj je nemoguće dobiti izbor na pozicijama desnice, čak i samo umjerenog desnog centra, a vjerujem da je velika većina u HDZ-u to ipak shvatila nakon avanture sa Karamarkom.
Jedini način da desnica pa čak i samo umjereni desni centar dobije izbore u Hrvatskoj na dostatan način da vlada vlada komforno stanje novog rata i osjećaj da je ugrožen integritet zemalja jednog ili više međunarodnih agresora.
2015-09-08
....cak mi u zadnje vrijeme jandrokovic izgleda kao da se u nekim slucajevima vise ne nalazi na istoj liniji sa plenkijem ili kako se kaze 'sum na vezi'...budimo iskreni najveci dio clanova i biraca hdz-a razmisljaju desno ne kazem radikalno ali desno..i osjecaju da im je to prirodno..pogotovo sad kad se nalazimo u nestabilnom i sve radikalnijem okruzju plus jacanje radikalno lijevih i liberalnih opcija koji po prirodi logike obrane injektivno aktiviraju ono desno ponasanje
2015-09-08
A nista, gojenca ce zamijeniti neki mladji decki, damir filipovic, onaj mihanovic ili slicni.
dijagram-
2015-08-09
anemično će đubre pasti kad broj nezadovoljnih u hdz-u bude veći od broja zadovoljnih.
u tom kontekstu škoro je dobrodošao anemičaru jer se nezadovoljni iz hdz-a grupiraju oko njega, ali je istovremeno i opasnost jer oni koji još nisu prešli škori razmišljaju da i ne odu, nego da uklone anemično đubre.
obzirom da uvijek u hdz-u divlji otjeraju pitome, pitanje je vremena kad će se to desiti.
u tom kontekstu škoro je dobrodošao anemičaru jer se nezadovoljni iz hdz-a grupiraju oko njega, ali je istovremeno i opasnost jer oni koji još nisu prešli škori razmišljaju da i ne odu, nego da uklone anemično đubre.
obzirom da uvijek u hdz-u divlji otjeraju pitome, pitanje je vremena kad će se to desiti.
sitting_bull-
2015-09-28
i slijep vidi da je našeg vojvodu dosta nagrizlo,ne pomažu tu ni kolosalne pobjede ni stabilna većina,ni nikad veća vjerodostojnost,naklonost sve više novinara i oplemenjivanje stranke novim ljudima ekstra klase.Učinio je stranku nepobjedivom ali malo se ipak potrošio.
vili40-
2015-08-02
naravno da ne vabite.
vi kupujete.
deja vu saucha, ivan vrdoljak, bandićevi žetončići.
pljuc!
sitting_bull-
2015-09-28
Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
Kolega Vili će se sjetiti kad smo imali raspravu oko njegovog laprdanja.
Posljedice toga su u Varaždinskoj i dandanas vidne...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kod mene u županiji nije se ništa bitno promijenilo,samo kozmetika.Župan Stričak iz HDZ-a za nekoliko glasova,gradonačelnik Varaždina iz SDP-a.Čačić je ipak bio uz HDZ u vladajućoj garnituri tako da je sve ostalo isto osim što je SDP dobio novog gradonačelnika Varaždina umjesto HDZ-ovog vodonoše kosmatog Čehoka.Ukupno gledajuću HDZ je u mojoj županiji više izgubio nego dobio.I tek sad za plenkovica nastaju problemi jer ako uzjoguni Čačića koji ga cijelo vrijeme drži za pumpicu,bit će novih nevolja.Eroo wrote:Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
vili40-
2015-08-02
Sad kad vam je Plenki sredio lovu šta će vam više, sad vam treba netko tko "zna" trošit.vili40 wrote:kod mene u županiji nije se ništa bitno promijenilo,samo kozmetika.Župan Stričak iz HDZ-a za nekoliko glasova,gradonačelnik Varaždina iz SDP-a.Čačić je ipak bio uz HDZ u vladajućoj garnituri tako da je sve ostalo isto osim što je SDP dobio novog gradonačelnika Varaždina umjesto HDZ-ovog vodonoše kosmatog Čehoka.Ukupno gledajuću HDZ je u mojoj županiji više izgubio nego dobio.I tek sad za plenkovica nastaju problemi jer ako uzjoguni Čačića koji ga cijelo vrijeme drži za pumpicu,bit će novih nevolja.Eroo wrote:Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
Čudan narod su Hrvati, jako čudan...
2016-07-22
lovu bi dobili ko i sve druge države EU-a i da je premijer bio Čita iz Maksimira.Radije nek počne nešto raditi a ne samo se svađati i analizirati.Eroo wrote:Sad kad vam je Plenki sredio lovu šta će vam više, sad vam treba netko tko "zna" trošit.vili40 wrote:kod mene u županiji nije se ništa bitno promijenilo,samo kozmetika.Župan Stričak iz HDZ-a za nekoliko glasova,gradonačelnik Varaždina iz SDP-a.Čačić je ipak bio uz HDZ u vladajućoj garnituri tako da je sve ostalo isto osim što je SDP dobio novog gradonačelnika Varaždina umjesto HDZ-ovog vodonoše kosmatog Čehoka.Ukupno gledajuću HDZ je u mojoj županiji više izgubio nego dobio.I tek sad za plenkovica nastaju problemi jer ako uzjoguni Čačića koji ga cijelo vrijeme drži za pumpicu,bit će novih nevolja.Eroo wrote:Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
vili40-
2015-08-02
Ne bi dobili onoliko love. Zašto? Nema veze, samo vi trošite...vili40 wrote:lovu bi dobili ko i sve druge države EU-a i da je premijer bio Čita iz Maksimira.Radije nek počne nešto raditi a ne samo se svađati i analizirati.Eroo wrote:Sad kad vam je Plenki sredio lovu šta će vam više, sad vam treba netko tko "zna" trošit.vili40 wrote:kod mene u županiji nije se ništa bitno promijenilo,samo kozmetika.Župan Stričak iz HDZ-a za nekoliko glasova,gradonačelnik Varaždina iz SDP-a.Čačić je ipak bio uz HDZ u vladajućoj garnituri tako da je sve ostalo isto osim što je SDP dobio novog gradonačelnika Varaždina umjesto HDZ-ovog vodonoše kosmatog Čehoka.Ukupno gledajuću HDZ je u mojoj županiji više izgubio nego dobio.I tek sad za plenkovica nastaju problemi jer ako uzjoguni Čačića koji ga cijelo vrijeme drži za pumpicu,bit će novih nevolja.Eroo wrote:Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
2016-07-22
da su nam iz eu-a namijenili i 100 milijardi eura bilo bi isto kao i da su nam namijenili 15 milijardi eura umjesto ove 24 milijarde.Eroo wrote:Ne bi dobili onoliko love. Zašto? Nema veze, samo vi trošite... :):vili40 wrote:lovu bi dobili ko i sve druge države EU-a i da je premijer bio Čita iz Maksimira.Radije nek počne nešto raditi a ne samo se svađati i analizirati.Eroo wrote:Sad kad vam je Plenki sredio lovu šta će vam više, sad vam treba netko tko "zna" trošit. :D:vili40 wrote:kod mene u županiji nije se ništa bitno promijenilo,samo kozmetika.Župan Stričak iz HDZ-a za nekoliko glasova,gradonačelnik Varaždina iz SDP-a.Čačić je ipak bio uz HDZ u vladajućoj garnituri tako da je sve ostalo isto osim što je SDP dobio novog gradonačelnika Varaždina umjesto HDZ-ovog vodonoše kosmatog Čehoka.Ukupno gledajuću HDZ je u mojoj županiji više izgubio nego dobio.I tek sad za plenkovica nastaju problemi jer ako uzjoguni Čačića koji ga cijelo vrijeme drži za pumpicu,bit će novih nevolja.Eroo wrote:Čačić je izgubio izbore zbog laprdanja o epidemiji i vjerojatno još o čemu drugom.
naime, mi nećemo povući niti 10 milijardi, jer anemičar i njegova ekipa nisu sposobni iskoristiti ponuđenu šansu.
eto, lova za obnovu zagreba je na stolu, a do sada nismo potrošili ništa, a vrijeme curi.
da se ta lova može spiskati bez kontrole, anemičar i njegovi bi već davno spiskali sve.
neznalica, zgubidan i anemični šalabajzer je veće zlo za hrvatsku i od pandemije i od potresa.
sitting_bull-
2015-09-28
Da vam još i projekte pripremi? Šta vam radi SKH? Radite nešto.sitting_bull wrote:
naime, mi nećemo povući niti 10 milijardi, jer anemičar i njegova ekipa nisu sposobni iskoristiti ponuđenu šansu.(1)
eto, lova za obnovu zagreba je na stolu, a do sada nismo potrošili ništa, a vrijeme curi.(2)
2016-07-22
marš, stoko anemičarska!Eroo wrote:Da vam još i projekte pripremi? Šta vam radi SKH? Radite nešto.sitting_bull wrote:
naime, mi nećemo povući niti 10 milijardi, jer anemičar i njegova ekipa nisu sposobni iskoristiti ponuđenu šansu.(1)
eto, lova za obnovu zagreba je na stolu, a do sada nismo potrošili ništa, a vrijeme curi.(2)
anemično đubre je na vlasti i on je odgovoran za razvoj i reforme u državi.
već sam napisao kako bi toliko novaca eu odobrila i peri ložaču, ili majmunu ćiti iz maksimieskog zoo-a kako je netko drugi napisao, a ti i dalje glumiš nikoletinu bursaća premda si samo jovica bosanski.
odjebi već od hrvatske, stoko udbaška.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radimir Čačić je prisilio Plenkovića da donese strogi lockdown. A ovo su dva moguća razloga
» Brkić nikad oštriji i izravniji te na jedan način poslao poruku i Plenkoviću:Ploču žele maknuti oni koji nisu niti željeli Hrvatsku
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Neka se jave ljudi koji zele kisu,oluje itd
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
» Brkić nikad oštriji i izravniji te na jedan način poslao poruku i Plenkoviću:Ploču žele maknuti oni koji nisu niti željeli Hrvatsku
» Bruna Esih i Željko Glasnović odbili Plenkovića, ne žele u vladu sa Srbima
» Neka se jave ljudi koji zele kisu,oluje itd
» Vuči...pardon Pljenki: ljudi žele raditi do 70te
Page 1 of 2