Franković: Filipović je loš kandidat, ono s krivim imenom nije namjerno
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Franković: Filipović je loš kandidat, ono s krivim imenom nije namjerno
HDZ-ov gradonačelnik: Filipović je loš kandidat, ono s krivim imenom nije namjerno
prije 1 dan
Screenshot: N1
HDZ-ov Mato Franković, koji je u drugom krugu ponovno dobio potporu birača te ostaje gradonačelnik Dubrovnika, u razgovoru za Libertas TV je komentirao slaže li se s predsjednikom vlade Andrejom Plenkovićem koji kaže kako su mediji namjerno HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika nazivali pogrešnim imenom, prenosi N1.
“Ne jednom sam dobio poziv iz Zagreba da bi nešto trebalo napraviti ovako ili onako, nikad nisam poslušao, nisam takav čovjek”, kazao je Mato Franković.
“Kandidat za Zagreb je zanimljiv, ali je imao vrlo lošu kampanju i nastupe. Pričao je više o drugima, manje o budućnosti Zagreba, ružno je napadao. Mislim da je to pogrešna kampanja. Ne može biti odgovoran Andrej Kenwood Kenon, odgovoran je loš kandidat. Treba znati gubiti i pobjeđivati. Michael Jordan je jednom rekao: 'Da nisam izgubio stotine utakmica, nikad ne bih naučio pobjeđivati.' Tako i ja, kad sam prvi put izgubio od Vlahušića, analizirao sam, shvatio gdje sam pogriješio i krenuo naprijed. Mladom gospodinu Filipoviću treba dati priliku da nauči na svojim greškama. A da je pogriješio, pogriješio je”, rekao je.
“Ne mislim da je bila namjerna provokacija, greške se događaju, svi smo ljudi od krvi i mesa. Sigurno taj gospar koji je tamo stavio potpis nije to namjerno napravio, zašto bi to napravio namjerno? Ne želim omalovažiti premijera, nije lako biti premijer RH, voditi zemlju u teškoj krizi i istovremeno političke bitke.
Mislim da Andrej Kenwood Kenon dobro vodi državu i dobro balansira, a nije mu lako od silnih napada, mora braniti i političke neuspjehe lokalnih organizacija. Ja ih ne bih branio, svaka lokalna organizacija mora snositi odgovornost za politički uspjeh i neuspjeh. Pitanje je rada na terenu i ne može Andrej Kenwood Kenon biti odgovaran za sve neuspjehe. Nisam za prozivku medija iako sam osobno često bio meta pokušaja diskreditacije. Nema političara kojeg su osobno pokušali diskreditirati kao mene, ali sam to stoički podnio i nastavio dalje”, kaže Mato Franković.
prije 1 dan
Screenshot: N1
HDZ-ov Mato Franković, koji je u drugom krugu ponovno dobio potporu birača te ostaje gradonačelnik Dubrovnika, u razgovoru za Libertas TV je komentirao slaže li se s predsjednikom vlade Andrejom Plenkovićem koji kaže kako su mediji namjerno HDZ-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika nazivali pogrešnim imenom, prenosi N1.
“Ne jednom sam dobio poziv iz Zagreba da bi nešto trebalo napraviti ovako ili onako, nikad nisam poslušao, nisam takav čovjek”, kazao je Mato Franković.
“Kandidat za Zagreb je zanimljiv, ali je imao vrlo lošu kampanju i nastupe. Pričao je više o drugima, manje o budućnosti Zagreba, ružno je napadao. Mislim da je to pogrešna kampanja. Ne može biti odgovoran Andrej Kenwood Kenon, odgovoran je loš kandidat. Treba znati gubiti i pobjeđivati. Michael Jordan je jednom rekao: 'Da nisam izgubio stotine utakmica, nikad ne bih naučio pobjeđivati.' Tako i ja, kad sam prvi put izgubio od Vlahušića, analizirao sam, shvatio gdje sam pogriješio i krenuo naprijed. Mladom gospodinu Filipoviću treba dati priliku da nauči na svojim greškama. A da je pogriješio, pogriješio je”, rekao je.
"Ne želim omalovažiti premijera, nije lako biti premijer..."
Odgovorio je i na pitanje smatra li da je Davor Filipović doista namjerno bio pogrešno potpisan.“Ne mislim da je bila namjerna provokacija, greške se događaju, svi smo ljudi od krvi i mesa. Sigurno taj gospar koji je tamo stavio potpis nije to namjerno napravio, zašto bi to napravio namjerno? Ne želim omalovažiti premijera, nije lako biti premijer RH, voditi zemlju u teškoj krizi i istovremeno političke bitke.
Mislim da Andrej Kenwood Kenon dobro vodi državu i dobro balansira, a nije mu lako od silnih napada, mora braniti i političke neuspjehe lokalnih organizacija. Ja ih ne bih branio, svaka lokalna organizacija mora snositi odgovornost za politički uspjeh i neuspjeh. Pitanje je rada na terenu i ne može Andrej Kenwood Kenon biti odgovaran za sve neuspjehe. Nisam za prozivku medija iako sam osobno često bio meta pokušaja diskreditacije. Nema političara kojeg su osobno pokušali diskreditirati kao mene, ali sam to stoički podnio i nastavio dalje”, kaže Mato Franković.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Franković: Filipović je loš kandidat, ono s krivim imenom nije namjerno
Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
2018-04-10
"Mato Franković niti je imao vremena pratiti kampanju u Zagrebu niti je mogao kao naš kandidat i mi koji smo imali cjelinu slike. Dakle, ja ću si dopustiti da imam malo veći uvid u tijek kampanje i angažman ljudi pa i kvalitete ljudi. Filipović je sveučilišni profesor, čovjek od 36-37 godina koji je za mene veliki dobitak za ovu kampanju. Mi smo dobili jednog političara koji se u posljednjih tri mjeseca isprofilirao, odlično nastupao, argumentirao..." veli anemičar.
anemični luzer se samo još više ukapa braneći neobranjivo: vlastiti promašaj u odabiru kandidata za gradonačelnika zagreba, a i u splitu isto.
nitko ne kaže kako filipović nije kvalitetan čovjek, sveučilišni je profesor - dakle i obrazovan, ali u svijetu politike ni sa čime nije pokazao da je dorastao ulozi koju mu je namijenio anemičar.
istina, ulogu "zeca" kakvu viđamo na atletskim natjecanjima je odigrao dobro, ali za škoru, jer je bandić riknuo.
sve više se pokazuje kako i anemično đubre nije neki talenat za politiku, već promućurni šalabajzer koji je iskoristio trenutak da zasjedne na poziciju na kojoj sjedi.
šalabajzer s određenim rokom trajanja.
anemični luzer se samo još više ukapa braneći neobranjivo: vlastiti promašaj u odabiru kandidata za gradonačelnika zagreba, a i u splitu isto.
nitko ne kaže kako filipović nije kvalitetan čovjek, sveučilišni je profesor - dakle i obrazovan, ali u svijetu politike ni sa čime nije pokazao da je dorastao ulozi koju mu je namijenio anemičar.
istina, ulogu "zeca" kakvu viđamo na atletskim natjecanjima je odigrao dobro, ali za škoru, jer je bandić riknuo.
sve više se pokazuje kako i anemično đubre nije neki talenat za politiku, već promućurni šalabajzer koji je iskoristio trenutak da zasjedne na poziciju na kojoj sjedi.
šalabajzer s određenim rokom trajanja.
sitting_bull-
2015-09-28
je.Hektorović wrote:Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
i onaj radić iz osijeka isto.
sitting_bull-
2015-09-28
Mislim jasno je zasto je plenki nervozan...namece se mlada konkurencija...tu je ambiciozni anusic..stare hdzove mudonje u dalmaciji ne daju se..ne bi jos sisli sa politicke scene a znaju da bi ih se plenki najradije rjesio...ali su i dalje tvrd zalogaj koji je mozda izgradio i najtvrdju hdzovu interesnu mrezu u hrvatskoj...ovi mladji su neiskusniji ali problem je u tome sto biraci danas vise vole vidjet takve nego stare i isluzene mudonje..sto se pokazalo na izborima...ali plenki si je to sam skuhao iz jednog razloga..nije ga sve do sad prevec zanimao hdzov lokalni kadar koji se ipak pokazao da moze biti zajeban
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sitting_bull wrote:je.Hektorović wrote:Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
i onaj radić iz osijeka isto.
Solidna nova generacija HDZ-a.
2018-04-10
“Htio sam pokazati što će se dogoditi kada ja dignem malo ton na medije”
svakako, svakako!
pišeš doktorat kao i vice mihanović???
ha ha ha!!!
svakako, svakako!
ha ha ha!!!
Last edited by sitting_bull on 2/6/2021, 21:01; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
Dubrovnik bez Splita
https://www.dalmacijadanas.hr/puljak-ce-danas-vecinu-u-splitu-dobiti-zahvaljujuci-mostu/
Hmm
https://www.dalmacijadanas.hr/puljak-ce-danas-vecinu-u-splitu-dobiti-zahvaljujuci-mostu/
Hmm
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sitting_bull wrote:
nitko ne kaže kako filipović nije kvalitetan čovjek, sveučilišni je profesor - dakle i obrazovan
Nekakva obrazovanost ne znači poltiičku inteligenciju i nadarenost, koju ovaj općenito nije imao.
S druge strane i sad već notorni Vice ima doktorat i pretendira na kakvu katedru, tako da danas u HR niti doktorat ne znači kvalitet.
2018-04-10
sitting_bull wrote:“Htio sam pokazati što će se dogoditi kada ja dignem malo ton na medije”
svakako, svakako!
ha ha ha!!!
5 godina stresa se odrazilo na čovjeka. Treba imati razumjevanja.
2018-04-10
Ne baš ako pitaš MostovceHektorović wrote:Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
https://dubrovnikinsider.hr/videodustrasda-i-bosnjaci-dali-podrsku-matu-frankovicu/
SDA mu dala podršku
2014-04-11
Ne volimo muslimane.Hektorović wrote:Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
Je bi ga.
2014-04-11
On će donit odje b od Mosta
Čao
Balijo
Čao
Balijo
2014-04-11
Most je desnica i ne trpi kandidate kojima SDA daje podršku
Uništit ćemo ga
Uništit ćemo ga
2014-04-11
Obični balija
Most u Splitu izbacuje njegovu stranku a na županijskoj razini HDZ mora kolairat s Dp
Balija
Most u Splitu izbacuje njegovu stranku a na županijskoj razini HDZ mora kolairat s Dp
Balija
2014-04-11
Ovak bi ocjenio plenkija do sad..+ za podizanje borbene spremnosti vojske...nabavka rafala,apacha,kiowa,bradlya..u njegovom mandatu se ne moze osporiti..a osobno meni je to vrlo vazno radi sigurnosti kuce u kojem zivim i to je po prirodi stvari...minus u borbi sa koronom i potresom narocito na banovini...gospodarstvo plus i minus...a najveca zamjerka previse uliznickog karaktera briselu i podosta je njegovom zaslugon sto su ovakve librtardske i leftardske opcije poput mozemo ojacale umjesto da ih je pospremio pod tepih kako je i napravljeno u pola eu drzava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma obični balija
SDA ga podržala
https://dubrovnikinsider.hr/videodustrasda-i-bosnjaci-dali-podrsku-matu-frankovicu/
SDA ga podržala
2014-04-11
Hektorović wrote:Franković je dobar mladi gradonačelnik koji bi za nekoliko godina mogao i na nacionalnu scenu.
Najavio je povlačenje sa mjesta gradonačelnika nakon ovog mandata, pa se takva pretpostavka čini posve logičnom.
Guest- Guest
Balija obični
Eno mu tamo četnici u CG
Smijeh
Jedva čekam rat da im uništimo turizam
Kako će blokada granice Hrvatske i Herceg Novog uskoro
Eno mu tamo četnici u CG
Smijeh
Jedva čekam rat da im uništimo turizam
Kako će blokada granice Hrvatske i Herceg Novog uskoro
2014-04-11
Tog Frankovca će Split posjetit di žiiv i šta četnici u Cg oće a Bečič je iz Herceg Novog a kako su balije protiv četnika jer su se neki od njih borili za Dubrovnik ( skidam kapu ) onda će Split blokirat jedinu granicu ovo lito prema četnicima u Cg
Kako Most to želi i te balije onda je to to
Kako Most to želi i te balije onda je to to
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Švedski festival namijenjen isključivo ženama proglašen krivim za diskriminaciju
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Merčep proglašen krivim
» Branimira Glavas proglasen krivim
» Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Merčep proglašen krivim
» Branimira Glavas proglasen krivim
Page 1 of 5