Je li Šukeru odzvonilo?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Je li Šukeru odzvonilo?
Proteklih mjeseci najveći angažman, u smislu strateških odluka, u hrvatskom nogometu iskazuje predsjednik Rijeke Damir Mišković. On je, primjerice, nedavno pokrenuo smjenu šefa sudaca Ante Kulušića, a bio je angažiran i oko novoga ugovora za TV-prava utakmica Hrvatske lige, naravno, kao izrazito zainteresirana strana. No oko Miškovića, iako je najveći trn u oku Šukeru, čini se ne postoji konsenzus kritične mase nezadovoljnika. Navodno on nije opcija koju bi za predsjednika podržao Zdravko Mamić, čiji je utjecaj u HNS-u još uvijek prilično jak. Dakle, traži se osoba oko koje bi se svi usuglasili, a jedini čije ime ima težinu, tko dolazi iz sustava i izvrsno poznaje situaciju na terenu sadašnji je predsjednik ZNS-a Tomislav Svetina. On je, kažu dobro upućeni, i opcija za predsjednika koja bi bila prihvatljiva Hajduku, ali i Zdravku Mamiću, s kojim je godinama surađivao u Dinamu.
Zeko-
2015-08-26
Re: Je li Šukeru odzvonilo?
Oho, Shitting dobiva poziciju...
Ispratilo se piskarat gadarije po forumu...
:D
Ispratilo se piskarat gadarije po forumu...
Guest- Guest
To i je najveći razlog zašto sam ovo nalijepio ... Hajduku da odgovara Svetina??? Zvuči mi nevjerojatno ...
Zeko-
2015-08-26
Ko kaže da odgovara Hajduku?
Dok Strasbourg to ne prihvati, ništa od toga...
<3
<3
Guest- Guest
Svetina je projekt od prvog dana kad se kandidirao za predsjednika ZNS-a. Plan je bio da jednog dana bude predsjednim HNS-a. Možda je nevjerojatno i to da bi ga podržao Zdravko s obzirom kako su se razišli i da je Mamić imao drugog čovjeka kao kandidata za predsjednika ZNS-a.
fridrih-niche wrote:Ko kaže da odgovara Hajduku?
<3
Btw. HNS platija novi travnjak (dobro, nisu oni nego Uefin novac jer ne bi ti jadnici iz svog džepa dali nikad) a vidit ćemo što će nova vlast u Splitu reći za gostovanje reprezentacije jer nije im više njihov HDZ.
Moj prijedlog je da kažu: Reprezentacija na Poljudu? Nema problema, ali uz jedan jedini uvjet. Nijedan član HNS-a ne smi u ložu, pa nek se smradovi tiskaju među običnom rajom negdi na tribini.
Guest- Guest
Boli kurac i HNS i Grad Split i HNK Lutalica za tvoj prijedlog ...
Zeko-
2015-08-26
I meni je to čudno da Svetina odgovara HNK Lutalica, ali tak piše u članku ...fridrih-niche wrote:Ko kaže da odgovara Hajduku?
<3
Zeko-
2015-08-26
Piše i da je Mamić kriminalac, pa eto...Zeko wrote:I meni je to čudno da Svetina odgovara HNK Lutalica, ali tak piše u članku ...fridrih-niche wrote:Ko kaže da odgovara Hajduku?
<3
;)
Guest- Guest
Pusti to, jebo vas Mamić više ... Kak' već niste dosadni sami sebi s time? Jebote, ako je što ukrao, ukrao je Dinamu i kaj misliš kol'ka bi tek bila razlika između Dinama i HNK Lutalica da vam s druge strane nije bio pokradeni Dinamo? Sad je razlika preko 300 bodova, onda bi valjda bila 600 ili 1000? Vi bi se trebali veseliti ako je Dinamo pokraden ...
Zeko-
2015-08-26
Šta misliš kolika bi bila razlika između Hajduka i Dinama da smo mi kupili suce i cili savez?
Ta floskula da ‘ako je ukra nešto, ukra je samo Dinamo’ je gadljiva do bola...
Ne, nije ukra samo Dinamu, a i zaboli me kurac šta je ukra Dinamu...
Al je ukra mogućnost Hajduku da postane prvak i na taj način ga osakatija maksimalno...
I to ne jednu sezonu, nego skoro 20 godina...
Sve je tebi to poznato i nema potrebe da ti crtan...
;)
Al je ukra mogućnost Hajduku da postane prvak i na taj način ga osakatija maksimalno...
;)
Guest- Guest
Jebote, jesi glup u pičku materinu ... Ukra je hajduku, a Hajduk skoro pa 10 godina ne može među prva 3-4 u HNL-u ... Šta je ukra hajduku? Svako prvenstvo po 20 i više bodova? Pa na čemu si ti, bog te jeba?
Zeko-
2015-08-26
da nema maminja dinamo bi igrao finale LP protiv guardiole
ovako je samo 4finale EL jbg
ovako je samo 4finale EL jbg
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jebo te bog takvog tulavog, pa ove ste sezone kupili i suce i cijeli savez i opet ste 20 i kusur bodova iza Dinama ... Izgleda da ipak kvaliteta ekipe presuđuje, je li? Jebiga, al' vi ste baš ona prava sekta ... Netko iz HNK Lutalica pusti vam bubu u uho da HNK Lutalica ne može 10-ak godina među 3-4 u HNL-u zato jer ih se krade i to samo zato da bi prikrili svoj nerad i kriminalno lošu politiku vođenja kluba, a za vas sektaše je to sveto pismo ... Na taj način nikada ne budete ušli među prva 3 u HNL-u, jer vi unaprijed imate ispriku zašto je to tako ... Gadljivi ste već s tim teorijama zavjere, pogotovo kaj je istina potpuno suprotna ... Da vas protekle sezone HNS i suci nisu gurali vi ni među prvih 5 ne bi bili ...fridrih-niche wrote:Šta misliš kolika bi bila razlika između Hajduka i Dinama da smo mi kupili suce i cili savez?
;)
Zeko-
2015-08-26
Znaci, suci nas guraju, a ništa ne osvajamo?
Divna ti je logika...
I slipcu je jasno koga se gura i ko osvaja na nepošten način...
;)
Divna ti je logika...
I slipcu je jasno koga se gura i ko osvaja na nepošten način...
;)
Guest- Guest
Nicheu sekta i droga pojeli možđane, pa lupeta. Još malo i vratit će ga na tvorničke postavke.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HTV predao Šukeru nacionalno blago
» Odzvonilo apartmanašima u POS stanovima
» Odzvonilo i za Mount Rushmore ?
» Odzvonilo cuganju po zidićima u Splitu?
» Odzvonilo posrednicima radne snage u EU
» Odzvonilo apartmanašima u POS stanovima
» Odzvonilo i za Mount Rushmore ?
» Odzvonilo cuganju po zidićima u Splitu?
» Odzvonilo posrednicima radne snage u EU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2