Roland Garros
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Roland Garros
Ipak se iskobelja a ?
Drugi osvojeni Grand slam Francuska , 19 Grand slam uopće šta je jedan manje od Nadala i onog Pederka
https://www.klix.ba/sport/tenis/novak-djokovic-spektakularnim-preokretom-osvojio-roland-garros/210613062
Pederko i Nadal na aparatima
Čestitie igraču broj 1
Veliki , veliki Novak Đoković
Drugi osvojeni Grand slam Francuska , 19 Grand slam uopće šta je jedan manje od Nadala i onog Pederka
https://www.klix.ba/sport/tenis/novak-djokovic-spektakularnim-preokretom-osvojio-roland-garros/210613062
Pederko i Nadal na aparatima
Čestitie igraču broj 1
Veliki , veliki Novak Đoković
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ne triba. Ovo baš dobra tema. Ja volim kad su Pederko i Nadal na aparatima. A posebno Pederko i njegova publika jer su mi se zgadili kad je igra Đokovic na Wimbledonu pa mu ovi jebali majku iz publike i ometali ga.fridrih-niche wrote:Briši ovu odvratnu temu!
:8)
Šta njih Đokovic više živcira meni taj Đokovic sve draži i draži.
Nole legenda.
2014-04-11
Ma Roger je obična pička.
Ne mogu ja njega smislit radi te njegove publike na Wimbledonu i snobisma iste.
Nek je ok al neka njega Đokovic pređe samo radi te publike zapada i odnosa prema Balkancima
Bravo Nole. Samo ti šišaj.
Ne mogu ja njega smislit radi te njegove publike na Wimbledonu i snobisma iste.
Nek je ok al neka njega Đokovic pređe samo radi te publike zapada i odnosa prema Balkancima
Bravo Nole. Samo ti šišaj.
2014-04-11
Lako osvojiti kad se najveci povukao...fridrih-niche wrote:Svi su obične picke…
Al Roger je najveći ikad…
<3
Guest- Guest
Leganda o legendi
Boris Becker o uspjehu Đokovića: Energiju crpi iz "svetog brda" u Visokom
Slavni njemački teniser Boris Becker danas je u prijenosu njemačkog Eurosporta uživo komentarisao finalni duel Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa, a tom prilikom spomenuo je i bh. grad Visoko.
Naime, Becker je pozvan da komentariše kao stručni konsultant, a poznato je od ranije da je bio i jedan od trenera srbijanskog tenisera pa vrlo dobro zna detalje iz Novakovog privatnog života.
Đoković je danas loše počeo meč i vrlo brzo je gubio sa 2:0 u setovima, a onda se desio preokret. Novak je pokazao karakter i energiju za koju Becker kaže da skuplja da posebnom mjestu.
"Novak crpi energiju iz posebnog 'svetog brda'. Đoković je već nekoliko puta posjetio Visoko u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi to 'sveto brdo'. Nema sumnje da mu energija, za koju on kaže da tamo dobija, pomaže u ovakvim mečevima kao što je danas bilo protiv Tsitsipasa", rekao je Becker tokom prijenosa.
Podsjetimo, Đoković je prije Roland Garrosa doputovao u BiH te posjetio Arheološki park Ravne 2 u Visokom gdje je bio gost već nekoliko puta.
Očito dobro raspoložen otputovao je na veliki turnir u Francuskoj te savladao sve protivnike uključujući Kralja šljake Rafaela Nadala u polufinalu, te danas Tsitsipasa u finalu.
https://www.klix.ba/sport/tenis/boris-becker-o-uspjehu-djokovica-energiju-crpi-iz-svetog-brda-u-visokom/210613083
Boris Becker o uspjehu Đokovića: Energiju crpi iz "svetog brda" u Visokom
Slavni njemački teniser Boris Becker danas je u prijenosu njemačkog Eurosporta uživo komentarisao finalni duel Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Tsitsipasa, a tom prilikom spomenuo je i bh. grad Visoko.
Naime, Becker je pozvan da komentariše kao stručni konsultant, a poznato je od ranije da je bio i jedan od trenera srbijanskog tenisera pa vrlo dobro zna detalje iz Novakovog privatnog života.
Đoković je danas loše počeo meč i vrlo brzo je gubio sa 2:0 u setovima, a onda se desio preokret. Novak je pokazao karakter i energiju za koju Becker kaže da skuplja da posebnom mjestu.
Novak Đoković spektakularnim preokretom osvojio Roland Garros
"Novak crpi energiju iz posebnog 'svetog brda'. Đoković je već nekoliko puta posjetio Visoko u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi to 'sveto brdo'. Nema sumnje da mu energija, za koju on kaže da tamo dobija, pomaže u ovakvim mečevima kao što je danas bilo protiv Tsitsipasa", rekao je Becker tokom prijenosa.
Podsjetimo, Đoković je prije Roland Garrosa doputovao u BiH te posjetio Arheološki park Ravne 2 u Visokom gdje je bio gost već nekoliko puta.
Očito dobro raspoložen otputovao je na veliki turnir u Francuskoj te savladao sve protivnike uključujući Kralja šljake Rafaela Nadala u polufinalu, te danas Tsitsipasa u finalu.
https://www.klix.ba/sport/tenis/boris-becker-o-uspjehu-djokovica-energiju-crpi-iz-svetog-brda-u-visokom/210613083
EstebanEnrique-
2014-04-16
jedan od najvecih navijaca crvene zvezde ...bravo nole
EstebanEnrique-
2014-04-16
Andreas Goldberger wrote:Lako osvojiti kad se najveci povukao...fridrih-niche wrote:Svi su obične picke…
<3
Misliš, pobegao kao pička. Nadam se samo da i sa wimby-a neće pobeći…
Guest- Guest
Covjek ima 39 godina i 2 operacije koljena iza sebe i realno ne znam zasto je uopce dosao na RG. A ti se rugas, koliko jadan moras biti?!?Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:Lako osvojiti kad se najveci povukao...fridrih-niche wrote:Svi su obične picke…
<3
Misliš, pobegao kao pička. Nadam se samo da i sa wimby-a neće pobeći…
Guest- Guest
Kako si ti prvo glup, pa onda pokvaren. Gde se ja rugam njegovim godinama ili zdravstvenom biltenu?
Čovek je POBEGAO sa terena, iako je zdrav.
Guest- Guest
Zasto bi on pobjegao, od koga/cega? Koliko dugo nije igrao, koliko se oporavljao od dvije operacije?Princ od Čaira wrote:Kako si ti prvo glup, pa onda pokvaren. Gde se ja rugam njegovim godinama ili zdravstvenom biltenu?
Sam Nadal kaze da ce razmislitii o Wimbledonu jer je iscrpljen a mladi je od Rogera i nije imao ozbiljne zdrastvene probleme zadnje 2 godine.
Vjerojatno je Roger na RG dosao samo da odigra koji mec na 3 dobivena jer predugo nije igrao takav mec, tek da vidi jeli moze izdrzati takve meceve cisto kao pripremu za Wimbledon. Tvoje ruganje da je pobjegao je cista zloba i pomalo bolesno. No, navikli smo to od tebe...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Zasto bi on pobjegao, od koga/cega? Koliko dugo nije igrao, koliko se oporavljao od dvije operacije?Princ od Čaira wrote:Kako si ti prvo glup, pa onda pokvaren. Gde se ja rugam njegovim godinama ili zdravstvenom biltenu?
Sam Nadal kaze da ce razmislitii o Wimbledonu jer je iscrpljen a mladi je od Rogera i nije imao ozbiljne zdrastvene probleme zadnje 2 godine.
Vjerojatno je Roger na RG dosao samo da odigra koji mec na 3 dobivena jer predugo nije igrao takav mec, tek da vidi jeli moze izdrzati takve meceve cisto kao pripremu za Wimbledon. Tvoje ruganje da je pobjegao je cista zloba i pomalo bolesno. No, navikli smo to od tebe...
Lol, da li ti shvataš šta si izjavio?
Došao na RG da proveri da li može izdržati takve mečeve?!
To je onda vrhunsko nepoštovanje prema jednom od najvećih turnira i prema sportu gde jedna iskompleksirana klošarčina dolazi ,,da vidi da li može izdržati napore'' da bi se povukao posle 3 meča na istom.
Tvoja opravdanja su toliko besmislena i glupa da je to pomalo bolesno-no navikli smo to od tebe...
Guest- Guest
Nakon sto je otkazao AO Roger je jasno rekao da mu je ove godine prioritet Wimbledon i US Open.
I ne brini, nije nepostovanje jer su organizatori RG sigurno sretni sto je dosao, makar odigra jedan jedini mec. Zasto je to tako, ne treba tebi uopce pokusavati objasniti.
I ne brini, nije nepostovanje jer su organizatori RG sigurno sretni sto je dosao, makar odigra jedan jedini mec. Zasto je to tako, ne treba tebi uopce pokusavati objasniti.
Guest- Guest
Roger Federer 23 : 27 Novak Đoković
Pametnome dosta ...
Zeko-
2015-08-26
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6