Vodič WHO-a
Page 1 of 1
Vodič WHO-a
Vodič WHO-a: „Novorođenčad ima seksualne osjećaje“, a djecu treba podučavati masturbaciji i rodnom identitetu
[size=45]Vodič europskog ogranka Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i njemačkog Saveznog centra za zdravstveno obrazovanje nudi smjernice o seksualnoj edukaciji u Europi (!), a namijenjen je zakonodavcima, obrazovnim i zdravstvenim djelatnicima. U njemu se savjetuje da se djeci već od 0-4 godine daju informacije o masturbaciji i drugim oblicima seksualnog zadovoljavanja, uz neizostavno učenje o rodnom identitetu.[/size]
[size=45]WHO u podnaslovu „Progress of sexual development The first 10 years“ („Progres seksualnog razvoja u prvih 10 godina“) navodi:[/size]
„Djeca imaju seksualne osjećaje čak i kao novorođenčad.“ | Izvor: bzga-whocc.deDjeca imaju seksualne osjećaje čak i kao novorođenčad. Između druge i treće godine svojih života, oni otkrivaju tjelesne razlike među muškarcima i ženama. Tijekom tog razdoblja, djeca počinju otkrivati svoja tijela (masturbacija u ranom djetinjstvu, samo-stimulacija) i također mogu pokušati istraživati tijela svojih prijatelja (igrajući se doktora).
[size=45]Ne treba ni podsjećati da prvi dio ovog isječka izrazito podsjeća na tvrdnje nekih „znanstvenih“ zagovornika pedofilije koji su djeci najranije dobi pripisivali osjećaje seksualnog zadovoljstva, ne bi li pedofiliju promovirali kao nešto normalno, poželjno i zabavno.[/size]
[size=45]U istom vodiču među preporukama za „razvoj dječje seksualnosti“, navodi se i savjet da se djecu staru između 0 i 4 godine podučava i informira o masturbaciji.[/size]
[size=32]Preporuke za djecu između 0 i 4 godine starosti, među kojima je i ona o masturbaciji. | Izvor: bzga-whocc.de[/size][size=45]Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.“[/size]
[size=45]U razdoblju između 4. i 6. godine, WHO savjetuje da se djeci „pruže informacije o istospolnim zajednicama“ i da se „djeci pomogne u razvoju poštovanja različitih normi po pitanju seksualnosti.“[/size]
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Vodič WHO-a
i dok pola zemaljske pučine nema ni za lebac, bijela zapadna civilizacija sve više pervertira.kuku i lele...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nemoj biti ravnozemljaš. To je strukamax123 wrote:i dok pola zemaljske pučine nema ni za lebac, bijela zapadna civilizacija sve više pervertira.kuku i lele...
[size=32][/size][size=45]Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.“[/size]
Čuj ... slijedom određene analogije koju doživih ... da ti nisi latentni trangenderist ... između ostaloga?
Guest- Guest
Latentni transgenderist? To su oni šta ih pitaš reci mi kojeg si danas spola da znam s koje ću strane?Sovak wrote:[size=32][/size][size=46]Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.“[/size]
Čuj ... slijedom određene analogije koju doživih ... da ti nisi latentni trangenderist ... između ostaloga?
mutava baštarda wrote:Latentni transgenderist? To su oni šta ih pitaš reci mi kojeg si danas spola da znam s koje ću strane?Sovak wrote:[size=32][/size][size=46]Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.“[/size]
E sad ... nemoj me baš preveć to pitati.
Mislim da su ti fluidni.
Guest- Guest
Onda ću sačekati da WHO definira. Oni su najstručniji, a tko ne bi vjerovao ljudima koji spašavaju naše bake i djedove.Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Latentni transgenderist? To su oni šta ih pitaš reci mi kojeg si danas spola da znam s koje ću strane?Sovak wrote:[size=32][/size][size=46]Djecu bi se također trebalo ohrabriti da „steknu svijest o rodnom identitetu“ i da im se da „pravo da istražuju rodne identitete.“[/size]
E sad ... nemoj me baš preveć to pitati.
Mislim da su ti fluidni.
Similar topics
» Vodič za Hrvatske turiste
» Vodic za samce u doba corone
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» Vodic za samce u doba corone
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
Page 1 of 1