CHAMPIONS LEAGUE 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: CHAMPIONS LEAGUE 20/21
Prevarila je bio izgubljen cim je havertz zabio ...njega je tako lako poljuljati kad ga se izbaci iz njegove sablone...totalno krive izmjene i formacija
Svaki put kad ga je kamera u drugom halfu pokazala mu se na licu vidio strah ka u djeteta koje je zasralo i nece dobiti slaju
Pickica
Svaki put kad ga je kamera u drugom halfu pokazala mu se na licu vidio strah ka u djeteta koje je zasralo i nece dobiti slaju
Pickica
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:EstebanEnrique wrote:bolji tim opet pobjedio bolji trener pobjedio, renesansa nogometa predvodjena tuselom
Guest- Guest
Bas to...Montero wrote:Prevarila je bio izgubljen cim je havertz zabio ...njega je tako lako poljuljati kad ga se izbaci iz njegove sablone...totalno krive izmjene i formacija
Pickica
‘Ajme, opet sam sve zasra svojim izdrkavanjem i nepotrebnim kompliciranjem’ look...
:D
Guest- Guest
Krene bez zadnjeg veznog i bez napadača i kad se stvari krenu razvijat kontra od onog što je zamislio, raspad. Još da Werner nije po običaju promašio dvije mrtve šanse bilo bi i uvjerljivije.
bit će više motivacije za sljedeću sezonu opet uzeti sve trofeje
End- Posts : 21177
2015-08-25
To je ipak Alex Ferguson...Princ od Čaira wrote:Najprecenjeniji trener ikad...
Pep može bit drugi...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Debilni Prevara uvodi Jesusa, a ne Aguera, kojem bi ovo bija oproštaj od kluba...
Sve najgore mu zelin...
;)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Montero wrote:Hvala pepu guardioli sto je ujedinio ovaj forum
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Moćni Cesar jutros samo ikonski uz plantažu kanabisa pod balkonom
2017-04-24
Navijači Jedinstva iz Manchestera sinoć?Princ od Čaira wrote:Možeš ti najvećem ikada samo kurac da popušiš, gluperdo...
2017-04-24
Ivić je pokojni, glupane...Princ od Čaira wrote:Možeš ti najvećem ikada samo kurac da popušiš, gluperdo...
Ostavi ga da počiva u miru...
;)
Guest- Guest
pozdrav iz srca prašume. ispod mene je kanjon dubok 50km. čestitke chelsea na tituli
Guest- Guest
Vedrane, jesi to ti?karlitovnačin wrote:pozdrav iz srca prašume. ispod mene je kanjon dubok 50km. čestitke chelsea na tituli
:D
Guest- Guest
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final
» NATIONS LEAGUE
» Europa League 20/21
» Europa League 20/21
» Hajduk Split beats AC Milan to reach Youth Champions League Final
» NATIONS LEAGUE
» Europa League 20/21