Berlusconija izdali dojučerašnji saradnici : 24 zastupnika istupila iz Forca Italija
Page 1 of 1
Berlusconija izdali dojučerašnji saradnici : 24 zastupnika istupila iz Forca Italija
Musolini come back
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1001491/berluskonija-izdali-dosadasnji-saborci-osnovana-nova-partija-karadjo-italija
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1001491/berluskonija-izdali-dosadasnji-saborci-osnovana-nova-partija-karadjo-italija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Berlusconija izdali dojučerašnji saradnici : 24 zastupnika istupila iz Forca Italija
Totalni raspad stranke desnog centra u Italiji koju je vodio Berlusconi a od najjače stranke desnice pali na 10% podrške
Nanjušili krv
Vide da je Merkel i njena politika u Njemačkoj gotova
Nanjušili krv
Vide da je Merkel i njena politika u Njemačkoj gotova
2014-04-11
Re: Berlusconija izdali dojučerašnji saradnici : 24 zastupnika istupila iz Forca Italija
Mogli bi Talijani na nove izbore već na jesen nakon 26.09 posli njemačk izbora ako ispadne da Merkel neće uopće biti dio vlasri
Salvini će izać i onda idu novi izbori
Salvini će izać i onda idu novi izbori
2014-04-11
Za koga da glasam Longie, Fasiste?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa šta ja znam. Ne mogu ja određivat za tebe. Salvini nije fašista nego normalan lik koji ne želi invazju trečeg svijeta na Italiju i kaos u Italiji.Serbinho-3 wrote:Za koga da glasam Longie, Fasiste?
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta ja znam. Ne mogu ja određivat za tebe. Salvini nije fašista nego normalan lik koji ne želi invazju trečeg svijeta na Italiju i kaos u Italiji.Serbinho-3 wrote:Za koga da glasam Longie, Fasiste?
Videcemo kada dodje vreme.
Italija malo toga odlucuje.
Daju im 207 milijardi i tisina momci...
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:
Daju im 207 milijardi i tisina momci...
To je glavni princip.
Znaju to Talijani jako dobro pa zato neće nikada dovesti neko radikalniju desnicu, a kamoli fašističku, na vlast u Italiji.
Guest- Guest
Italijani imaju soluciju da se otvore prema Svetu ili da zive od milostinje, koju im EU da, kao 207 milijardi eura. Made in Italy ce nestati, jer kroz blokade i nemogucnosti poslovanja sa ostalima, gasi se industrija a Zapad njihovo ne kupuje, Nemac kupije svoje, Francuz svoje, Amer u 1$ Store. Parkirace im sve Migrante u Italiji, nemas svoju spoljnu politiku. Sve ima svoje, odlucite se sta vam odgovara.
2014-08-25
A dobro sad kad pričamo o ekonomiji u Italiji onaj jug je jug , sredina je negdje sredina a jedino je sjever taj di je ta ekonomija koncentrirana tako da sad to široka tema.
2014-04-11
Nije to pravi problem Italije jer nitko im ne brani da posluju sa svijetom. Nešto drugo je njima problem a to nema veze s EU. Nije EU kriva šta su se prošle vlade zaduživale i živile na kredit i sad to dopalo sve sadašnje i buduće vlade da to vraćaju i nekako srede taj dug. EU im tu pomaže.Serbinho-3 wrote:Italijani imaju soluciju da se otvore prema Svetu ili da zive od milostinje, koju im EU da, kao 207 milijardi eura. Made in Italy ce nestati, jer kroz blokade i nemogucnosti poslovanja sa ostalima, gasi se industrija a Zapad njihovo ne kupuje, Nemac kupije svoje, Francuz svoje, Amer u 1$ Store. Parkirace im sve Migrante u Italiji, nemas svoju spoljnu politiku. Sve ima svoje, odlucite se sta vam odgovara.
2014-04-11
Similar topics
» Merkelova štiti Balkan, ali saradnici ne razumeju
» Rusija istupila iz UN-a
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Turska Pravoslavna Crkva istupila protiv Konstantinopola
» Zidovska opcina istupila iz Antifasisticke lige zbog Zokija Pusica
» Rusija istupila iz UN-a
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Turska Pravoslavna Crkva istupila protiv Konstantinopola
» Zidovska opcina istupila iz Antifasisticke lige zbog Zokija Pusica
Page 1 of 1