JANDROKOVIĆ: Hrvatska je u EU otvorila pitanje trećeg entiteta
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: JANDROKOVIĆ: Hrvatska je u EU otvorila pitanje trećeg entiteta
Asocijacija mladih SDA osudila organizovanje Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne"
Asocijacija mladih SDA osudila je održavanje sjednice Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne" na kojoj je izabrano rukovodstvo, te su u saopćenju pozvali kolege da se ograde od ovakvih aktivnosti i da zajednički rade na poboljšanju položaja mladih.
U saopćenju koje su iz Asocijacije naslovili "HDZ protiv HDZ-a: Nosioci evropskih vrijednosti protiv evropskih vrijednosti" istakli su svoju osudu paradržavnih tvorevina i organizovanja ovakvih događaja.
"Dok se demokratski svijet zgražava na sami spomen tzv. Herceg - Bosne, ovih dana održana je sjednica Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne", na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, na čelu sa istaknutom zvaničnicom HDZ-a Lidijom Bradarom.
Vojno i političko rukovodstvo tzv. Herceg - Bosne u Haagu je osuđeno za udruženi zločinački poduhvat na ukupno 111 godina zatvora. Ti isti "stvaraoci" nepostojeće Herceg-Bosne odgovorni su za masovna ubistva, etničko čišćenje, mučenje i držanje civila u logorima, zločine protiv čovječnosti, rušenje stambenih objekata, kulturnih ustanova i desetina vjerskih objekata.
Danas su na sceni neuspjeli pokušaji reinkarnacije Herceg-Bosne, a u prilog tome govori i činjenica o posljednjoj sjednici Petog Sabora tzv. "Hrvatske zajednice Herceg Bosne". Žalosti nas činjenica da HDZ i visoki funkcioneri HDZ-a izabrani na sjednici pomenutog Sabora nisu puno odmakli od politike i propagiranih ciljeva paradržavne tvorevine Herceg-Bosne, koja je danas svedena na nivo udruženja građana, jer taj isti HDZ drži kao taoce građane Federacije BiH blokirajući izbor nove Vlade Federacije BiH, što najvećim dijelom ide na štetu hrvatskom narodu.
Posljednja sjednica Sabora ovog udruženja građana / nevladine organizacije je najbolji pokazatelj kako se "nosioci evropskih vrijednosti" bore upravo protiv evropskih vrijednosti. Jedna od zabrinjavajućih okolnosti jeste i činjenica da je ova sjednica prošla bez dovoljne medijske pažnje, jer je nekim medijima očito važnije prenositi fake news s ciljem diskreditacije i pokušaja destabilizacije SDA, nego ukazati građanima BiH na pokušaje rastakanja državotvornosti Bosne i Hercegovine i precizno označiti i upozoriti one koji to otvoreno rade.
Kao mladi ljudi, predstavnici podmladaka političkih stranaka pozivamo sve kolegice i kolege da se ograde od ovakvih pojava i poteza, te da zajedničkim snagama radimo na poboljšanju položaja mladih i stvaranju pozitivne poslovne klime kako bi mladi ostali u našoj domovini.
U međunarodno priznatoj Bosni i Hercegovini, debelo u 21. stoljeću, nikome se više ne može dopustiti da ucjenjuje državu, bilo koji narod niti dopustiti veličanje propalih paradržavnih tvorevina nastalih na fašizmu.
Ovoj zemlji treba snažan ekonomski napredak, modernizacija obrazovanog i zdravstvenog sistema, pozitivna turistička klima, a ne glorifikacija fašističkih ideologija. Svako onaj ko krene ovim putem mora znati da fašizmu u Bosni i Hercegovini nikad nije bilo mjesta, niti će biti. Svi oni akteri koji žele pričati o boljoj budućnosti ove države imat će u nama iskrenog sagovornika", piše u saopćenju Asocijacije mladih SDA.
Asocijacija mladih SDA osudila je održavanje sjednice Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne" na kojoj je izabrano rukovodstvo, te su u saopćenju pozvali kolege da se ograde od ovakvih aktivnosti i da zajednički rade na poboljšanju položaja mladih.
U saopćenju koje su iz Asocijacije naslovili "HDZ protiv HDZ-a: Nosioci evropskih vrijednosti protiv evropskih vrijednosti" istakli su svoju osudu paradržavnih tvorevina i organizovanja ovakvih događaja.
"Dok se demokratski svijet zgražava na sami spomen tzv. Herceg - Bosne, ovih dana održana je sjednica Sabora "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne", na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, na čelu sa istaknutom zvaničnicom HDZ-a Lidijom Bradarom.
Vojno i političko rukovodstvo tzv. Herceg - Bosne u Haagu je osuđeno za udruženi zločinački poduhvat na ukupno 111 godina zatvora. Ti isti "stvaraoci" nepostojeće Herceg-Bosne odgovorni su za masovna ubistva, etničko čišćenje, mučenje i držanje civila u logorima, zločine protiv čovječnosti, rušenje stambenih objekata, kulturnih ustanova i desetina vjerskih objekata.
Danas su na sceni neuspjeli pokušaji reinkarnacije Herceg-Bosne, a u prilog tome govori i činjenica o posljednjoj sjednici Petog Sabora tzv. "Hrvatske zajednice Herceg Bosne". Žalosti nas činjenica da HDZ i visoki funkcioneri HDZ-a izabrani na sjednici pomenutog Sabora nisu puno odmakli od politike i propagiranih ciljeva paradržavne tvorevine Herceg-Bosne, koja je danas svedena na nivo udruženja građana, jer taj isti HDZ drži kao taoce građane Federacije BiH blokirajući izbor nove Vlade Federacije BiH, što najvećim dijelom ide na štetu hrvatskom narodu.
Posljednja sjednica Sabora ovog udruženja građana / nevladine organizacije je najbolji pokazatelj kako se "nosioci evropskih vrijednosti" bore upravo protiv evropskih vrijednosti. Jedna od zabrinjavajućih okolnosti jeste i činjenica da je ova sjednica prošla bez dovoljne medijske pažnje, jer je nekim medijima očito važnije prenositi fake news s ciljem diskreditacije i pokušaja destabilizacije SDA, nego ukazati građanima BiH na pokušaje rastakanja državotvornosti Bosne i Hercegovine i precizno označiti i upozoriti one koji to otvoreno rade.
Kao mladi ljudi, predstavnici podmladaka političkih stranaka pozivamo sve kolegice i kolege da se ograde od ovakvih pojava i poteza, te da zajedničkim snagama radimo na poboljšanju položaja mladih i stvaranju pozitivne poslovne klime kako bi mladi ostali u našoj domovini.
U međunarodno priznatoj Bosni i Hercegovini, debelo u 21. stoljeću, nikome se više ne može dopustiti da ucjenjuje državu, bilo koji narod niti dopustiti veličanje propalih paradržavnih tvorevina nastalih na fašizmu.
Ovoj zemlji treba snažan ekonomski napredak, modernizacija obrazovanog i zdravstvenog sistema, pozitivna turistička klima, a ne glorifikacija fašističkih ideologija. Svako onaj ko krene ovim putem mora znati da fašizmu u Bosni i Hercegovini nikad nije bilo mjesta, niti će biti. Svi oni akteri koji žele pričati o boljoj budućnosti ove države imat će u nama iskrenog sagovornika", piše u saopćenju Asocijacije mladih SDA.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kojović poručio Jandrokoviću: Vama su Hrvati u BiH tampon zona
Na nastup Gordana Jandrokovića, predsjednika Sabora Republike Hrvatske, reagovao je predsjednik Naše stranke i zastupnik u Parlamentu BiH Predrag Kojović.
Kako je rekao Kojović, u nizu problematičnih i zlonamjernih izjava koje je izrekao predsjednik Sabora Republike Hrvatske Gordan Jandroković posebno je pogubna ona u kojoj kaže da bi odlaskom Hrvata iz BiH taj prostor naseljavali drugi, što smatra opasnim za Hrvatsku.
"Jandroković je time pokazao da su njemu Hrvati iz Bosne i Hercegovine tek tampon zona prema nekakvom neprijatelju kojeg je odbio imenovati, ali je rekao da se zna na šta on misli. S obzirom na to da iz BiH nema pretenzija prema teritoriju Hrvatske, u njegovoj izjavi možemo otkriti samo neprijateljsku namjeru Hrvatske prema BiH na koju bi bilo odgovoreno a onda bi Hrvatska koristila bh. Hrvate kao živi štit. Ovakva Jandrokovićeva izjava poziva na oprez sve u BiH, a posebno Hrvate da ne pristanu da još jednom budu izmanipulisani", kaže Kojović.
Upravo je to, ističe Kojović, politika koja je, nakon protjerivanja s teritorija pod kontrolom VRS-a, najveći krivac za radikalno smanjen broj Hrvata u BiH u odnosu na njihovu brojnost prije rata.
"Također, ova izjava treba da izazove oprez i Evropske unije. Hrvatska opasno odstupa od onog što je zvanična politika EU prema BiH, što ne bi smjela kao njena članica, pogotovo ne na način da iz izjava njenih najvećih političkih zvaničnika možemo čitati najave novih sukoba“, podcrtava Kojović.
Na nastup Gordana Jandrokovića, predsjednika Sabora Republike Hrvatske, reagovao je predsjednik Naše stranke i zastupnik u Parlamentu BiH Predrag Kojović.
Kako je rekao Kojović, u nizu problematičnih i zlonamjernih izjava koje je izrekao predsjednik Sabora Republike Hrvatske Gordan Jandroković posebno je pogubna ona u kojoj kaže da bi odlaskom Hrvata iz BiH taj prostor naseljavali drugi, što smatra opasnim za Hrvatsku.
"Jandroković je time pokazao da su njemu Hrvati iz Bosne i Hercegovine tek tampon zona prema nekakvom neprijatelju kojeg je odbio imenovati, ali je rekao da se zna na šta on misli. S obzirom na to da iz BiH nema pretenzija prema teritoriju Hrvatske, u njegovoj izjavi možemo otkriti samo neprijateljsku namjeru Hrvatske prema BiH na koju bi bilo odgovoreno a onda bi Hrvatska koristila bh. Hrvate kao živi štit. Ovakva Jandrokovićeva izjava poziva na oprez sve u BiH, a posebno Hrvate da ne pristanu da još jednom budu izmanipulisani", kaže Kojović.
Upravo je to, ističe Kojović, politika koja je, nakon protjerivanja s teritorija pod kontrolom VRS-a, najveći krivac za radikalno smanjen broj Hrvata u BiH u odnosu na njihovu brojnost prije rata.
"Također, ova izjava treba da izazove oprez i Evropske unije. Hrvatska opasno odstupa od onog što je zvanična politika EU prema BiH, što ne bi smjela kao njena članica, pogotovo ne na način da iz izjava njenih najvećih političkih zvaničnika možemo čitati najave novih sukoba“, podcrtava Kojović.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Jedina šansa za takvo nešto je da puste skroz Tursku niz vodu i Amerika i EU tek tada može nešto biti ako i tada a do tada ništa.
Jedina šansa za takvo nešto je da puste skroz Tursku niz vodu i Amerika i EU tek tada može nešto biti ako i tada a do tada ništa.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
A još kad to dolazi iz usta Njonje pa kako biti optimist.
2015-09-09
newuser wrote:A još kad to dolazi iz usta Njonje pa kako biti optimist.
ako nisi optimist, unda samo kmečiš
2014-04-16
Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Na zalost, katastrofalan svrsetak.
Onda 30 godina katastrofalnog sna.
I evo sad netko kao nesto promucka:)
Strava!
dijagram-
2015-08-09
Ihhh, optimizam treba biti potkrijepljen nečim. Čime je potkrijepljena izjava Njonje ? Čovjeka koji je bio protiv trećeg entiteta?aben wrote:newuser wrote:A još kad to dolazi iz usta Njonje pa kako biti optimist.
Sada nakon 30 godina drkanja qrca oni bi nešto radili i pravili a stotine boljih prilika je izgubljeno. I ne kmečim niti najmanje već pokušavam biti realan ako nisam ukaži mi u čemu griješim i nikakav problem.
Ako ne griješim onda nema potrebe moje viđenje situacije nazivati kmecanjem.
2015-09-09
newuser wrote:Ihhh, optimizam treba biti potkrijepljen nečim. Čime je potkrijepljena izjava Njonje ? Čovjeka koji je bio protiv trećeg entiteta?aben wrote:newuser wrote:A još kad to dolazi iz usta Njonje pa kako biti optimist.
Sada nakon 30 godina drkanja qrca oni bi nešto radili i pravili a stotine boljih prilika je izgubljeno. I ne kmečim niti najmanje već pokušavam biti realan ako nisam ukaži mi u čemu griješim i nikakav problem.
Ako ne griješim onda nema potrebe moje viđenje situacije nazivati kmecanjem.
oprosti, epikur mi je bi hakiro akaunt...
2014-04-16
darth_vader likes this post
Ako je itko ideološki bio a i ostao za treći taj sam. Mislim da sam uvidio mnogo toga i hladno promatram situaciju s malo povećom dozom sumnjicavosti :)dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
2015-09-09
Sumnjas a?newuser wrote:Ako je itko ideološki bio a i ostao za treći taj sam. Mislim da sam uvidio mnogo toga i hladno promatram situaciju s malo povećom dozom sumnjicavosti :)dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
Ne vjerujes da adeze ima savrseni tajni plan i samo ceka idealan tajming za provedbu.
Vidit ces sve 2147 godine, onda ce pasti maske:)
dijagram-
2015-08-09
Hdz nije za teci uopće. Počevši od onoga u BiH pa i onoga u RH. Nemos ti to ljudima objasniti :) eno Njonjek nosi treći samo što nije.dijagram wrote:Sumnjas a?newuser wrote:Ako je itko ideološki bio a i ostao za treći taj sam. Mislim da sam uvidio mnogo toga i hladno promatram situaciju s malo povećom dozom sumnjicavosti :)dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
Ne vjerujes da adeze ima savrseni tajni plan i samo ceka idealan tajming za provedbu.
2015-09-09
Sad ces rasplakati epija:)newuser wrote:Hdz nije za teci uopće. Počevši od onoga u BiH pa i onoga u RH. Nemos ti to ljudima objasniti :) eno Njonjek nosi treći samo što nije.dijagram wrote:Sumnjas a?newuser wrote:Ako je itko ideološki bio a i ostao za treći taj sam. Mislim da sam uvidio mnogo toga i hladno promatram situaciju s malo povećom dozom sumnjicavosti :)dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
dijagram-
2015-08-09
Ima dosta godina i iskustva da je to trebao vec uvidjeti.dijagram wrote:Sad ces rasplakati epija:)newuser wrote:Hdz nije za teci uopće. Počevši od onoga u BiH pa i onoga u RH. Nemos ti to ljudima objasniti :) eno Njonjek nosi treći samo što nije.dijagram wrote:Sumnjas a?newuser wrote:Ako je itko ideološki bio a i ostao za treći taj sam. Mislim da sam uvidio mnogo toga i hladno promatram situaciju s malo povećom dozom sumnjicavosti :)dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
2015-09-09
epikur37 wrote:Pirate wrote:Izgleda definitivno propala politika privlacenja FBiH u HR orbitu.
Pravašija još mašta o tome ali je svima ostalim jasno da Hrvati moraju formirati svoju teritorijalnu autonomiju, koja će se u datom trenutku pripojiti RH.
oprosti ko je ikad maštao o tome? Na ovom forumu niko, a u javnoj politici zadnji put sam tako nešto čuo devedesetih, o cvijeću
znaš dobro što svi ovdje misle o mujama.
dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
je... vitez reiner kreće u oslobođenje mostara, i njonjo u kupaćima.
Sad seru kao nešto, dok ne dobiju ćušku od merkelice, a do sad su godinama šutili ko pičke i gledali kako mujage rastjeruju ono malo hrvata i tovare im komšića, i nisu zinuli. Samo su jedno 500 puta ponovili kako "Podržavaju teritorijalni integritet BIH" i kako je "Hrvatska najveći prijatelj BIH"...
ma...
gadiš mi se, hdz...
aben wrote:newuser wrote:A još kad to dolazi iz usta Njonje pa kako biti optimist.
darth_vader-
2014-04-17
marcellus wrote:dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
Sad seru kao nešto, dok ne dobiju ćušku od merkelice, a do sad su godinama šutili ko pičke i gledali kako mujage rastjeruju ono malo hrvata i tovare im komšića, i nisu zinuli. Samo su jedno 500 puta ponovili kako "Podržavaju teritorijalni integritet BIH" i kako je "Hrvatska najveći prijatelj BIH"...
ma...
gadiš mi se, hdz...
2015-09-09
tri naroda dva entitetamarcellus wrote:dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
ma...
gadiš mi se, hdz...
nemeže bolje
adeze zna
dijagram-
2015-08-09
Naravno, nisam za miješanje u stvari druge, pa još susjedne države.
Problem je što BiH nije zaživjela kao država, već se održava kao međunarodni protektorat.
Mislim da bi bilo najbolje prigovoriti izbornom zakonu u smislu da Sejdic Finci dozvoljava svakom da se kandidira, ali da predstavnici konstitutivnih naroda moraju biti birani isključivo iz reda naroda kojem pripadaju, i nitko ih drugi ne može birati.
Dakle, nitko ne bi Komšiću priječio da se, ako se deklarira kao Hrvat, kandidira za člana Predsjedništva, ali bi za njega mogli glasovati samo oni koji su se pri popisu izjasnili kao Hrvati.
Što u praksi znači da Komšića ne bi mogli drugi birati kao hrvatskog predstavnika.
Po meni, to je u redu sugestija, u liniji s Daytonskim mirovnim sporazumom koji je ipak Hrvatska potpisala.
Problem je što BiH nije zaživjela kao država, već se održava kao međunarodni protektorat.
Mislim da bi bilo najbolje prigovoriti izbornom zakonu u smislu da Sejdic Finci dozvoljava svakom da se kandidira, ali da predstavnici konstitutivnih naroda moraju biti birani isključivo iz reda naroda kojem pripadaju, i nitko ih drugi ne može birati.
Dakle, nitko ne bi Komšiću priječio da se, ako se deklarira kao Hrvat, kandidira za člana Predsjedništva, ali bi za njega mogli glasovati samo oni koji su se pri popisu izjasnili kao Hrvati.
Što u praksi znači da Komšića ne bi mogli drugi birati kao hrvatskog predstavnika.
Po meni, to je u redu sugestija, u liniji s Daytonskim mirovnim sporazumom koji je ipak Hrvatska potpisala.
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:tri naroda dva entitetamarcellus wrote:dijagram wrote:Prilika za uciniti puno puno puuuno vise bila je 95.newuser wrote:Nema države bez krvavih hlača. Ja sam skeptik po pitanju pitanja Hrvata u BiH. Mislim da su vlakovi za to davno prosli. Nadam se da se varam ali broj rapidno opada jeste i drugih ali bosnjacima i srbima je mnogo manji prproblem izgubiti 200.000 ljudi nego Hrvatima.
Strava!
ma...
gadiš mi se, hdz...
nemeže bolje
adeze zna
E ja se sjećam Vranje kako nam je objašnjavao da Europa, pače i svijet, hoće da mi s Muslimanima pravimo Federaciju i da ih privedemo zapadnom civilizacijskom krugu i uljudbi.
Nije išlo, tko zna zašto.
niels-
2021-04-26
Kako će ić kad je HDZ svima da rvatcko državljanstvo da mogu doć glasat u Rvackoj za HDZ pa svi utekli onda iz svojih vukojebina po Bosni i Hercegovini a ovdje se uvalil na državnu sisu priko veze pa sad seru kako ovo ono slom Hrvata u BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Reiner u Mostaru: Pitanje trećeg entiteta je suvišno
» SDA: Nećemo dozvoliti formiranje trećeg entiteta
» Hasance optuzuje hss za antimigrantsku politiku i podrzavanje treceg entiteta
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Čović skinuo rukavice: Neodgovorna politika bošnjačkog naroda će dovesti do trećeg entiteta u BiH
» SDA: Nećemo dozvoliti formiranje trećeg entiteta
» Hasance optuzuje hss za antimigrantsku politiku i podrzavanje treceg entiteta
» Hrvatske stranke u BiH: Nastavljamo pripreme za uvođenje trećeg entiteta
» Čović skinuo rukavice: Neodgovorna politika bošnjačkog naroda će dovesti do trećeg entiteta u BiH
Page 2 of 5