Miss Portorika : Suspendirana radi antisilamske poruke
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Miss Portorika : Suspendirana radi antisilamske poruke
MISICA RASISTA Lepotica suspendovana zbog poruka mržnje protiv muslimana
dailymail.co.uk / M.A. | 21. 12. 2015 - 20:32h | Foto: Tanjug/AP
| Komentara: 1
Posle niza uvredljivih antimuslimanskih poruka na Tviteru, Mis Portorika Destini Veles suspendovana je na neodređeno vreme.
Dvadesetogodišnja lepotica podelila je u četvrtak fotografiju filmskog reditelja Majkla Mura ispred Trampovog tornja u Njujorku sa tablom u rukama na kojoj piše: “Svi smo mi muslimani” i uputila niz tvitova na njegov račun u kojima, između ostalog, tvrdi da muslimani imaju “plan za terorisanje”.
Foto: Tanjug/AP Mis Portorika Destini Velez
“Muslimani koriste naš ustav da terorišu SAD i postavljaju benzinske pumpe“, napisala je bivša mis.
“Sve što imamo od muslimana su nafta i terorisanje ove zemlje i mnogih drugih.”
U drugom tvitu koji je uputila čuvenom reditelju, Velezova je napisala: “Jevreji, Hrišćani i Muslimani NE mogu da se porede. Ni Jevreji, ni hrišćani nemaju u svojim svetim knjigama agende za širenje straha.”
Organizacija za izbor “Mis Portorika” u subotu je objavila saopštenje u kome navodi da je mis suspendovana na neodređeno vreme.
“Imajući u vidu najnovije postupke i ponašanje Mis Portorika Destini Velez, Organizacija izbora za ‘Mis Portorika’ ocenjuje da njene reči nisu u skladu sa integritetom i vrednostima našeg programa, članova našeg odbora, sponzora i partnera”, navodi se u saopštenju objavljenom na njihovom zvaničnom Fejsbuk profilu.
Foto: Tanjug/AP
Destini Veles, koja je isključena sa liste 15 najlepših koje će se takmičiti na Izboru za Mis Amerike 2016, takođe je izdala saopštenje:
“Izvinjavam se ljudima koje sam uvredila svojim rečima”, rekla je ona.
“Poslednje što sam želela je da bilo koga izložim mobingu. Još jednom se izvinjavam svima koje su uvredile moje reči”, dodala je.
Nakon što se izvinila Organizaciji za izbor “Mis Portorika”, bivša mis je ugasila sve svoje naloge na društvenim mrežama, uključujući Tviter, Instagram i Tumblr.
Murov protest, od kojeg je sve počelo, bio je reakcija na predlog republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa da se muslimanima zabrani ulazak u SAD, koji je inspirisao hešteg #WeAreAllMuslim na društvenim mrežama.
http://www.blic.rs/vesti/svet/misica-rasista-lepotica-suspendovana-zbog-poruka-mrznje-protiv-muslimana/h7grejn
dailymail.co.uk / M.A. | 21. 12. 2015 - 20:32h | Foto: Tanjug/AP
| Komentara: 1
Posle niza uvredljivih antimuslimanskih poruka na Tviteru, Mis Portorika Destini Veles suspendovana je na neodređeno vreme.
Dvadesetogodišnja lepotica podelila je u četvrtak fotografiju filmskog reditelja Majkla Mura ispred Trampovog tornja u Njujorku sa tablom u rukama na kojoj piše: “Svi smo mi muslimani” i uputila niz tvitova na njegov račun u kojima, između ostalog, tvrdi da muslimani imaju “plan za terorisanje”.
Foto: Tanjug/AP Mis Portorika Destini Velez
“Muslimani koriste naš ustav da terorišu SAD i postavljaju benzinske pumpe“, napisala je bivša mis.
U drugom tvitu koji je uputila čuvenom reditelju, Velezova je napisala: “Jevreji, Hrišćani i Muslimani NE mogu da se porede. Ni Jevreji, ni hrišćani nemaju u svojim svetim knjigama agende za širenje straha.”
Organizacija za izbor “Mis Portorika” u subotu je objavila saopštenje u kome navodi da je mis suspendovana na neodređeno vreme.
“Imajući u vidu najnovije postupke i ponašanje Mis Portorika Destini Velez, Organizacija izbora za ‘Mis Portorika’ ocenjuje da njene reči nisu u skladu sa integritetom i vrednostima našeg programa, članova našeg odbora, sponzora i partnera”, navodi se u saopštenju objavljenom na njihovom zvaničnom Fejsbuk profilu.
Destini Veles, koja je isključena sa liste 15 najlepših koje će se takmičiti na Izboru za Mis Amerike 2016, takođe je izdala saopštenje:
“Izvinjavam se ljudima koje sam uvredila svojim rečima”, rekla je ona.
“Poslednje što sam želela je da bilo koga izložim mobingu. Još jednom se izvinjavam svima koje su uvredile moje reči”, dodala je.
Nakon što se izvinila Organizaciji za izbor “Mis Portorika”, bivša mis je ugasila sve svoje naloge na društvenim mrežama, uključujući Tviter, Instagram i Tumblr.
Murov protest, od kojeg je sve počelo, bio je reakcija na predlog republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa da se muslimanima zabrani ulazak u SAD, koji je inspirisao hešteg #WeAreAllMuslim na društvenim mrežama.
http://www.blic.rs/vesti/svet/misica-rasista-lepotica-suspendovana-zbog-poruka-mrznje-protiv-muslimana/h7grejn
Last edited by RayMabus on 21/12/2015, 22:57; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Miss Portorika : Suspendirana radi antisilamske poruke
boze dragi je necitljiv ovaj serpski.
znaci nece se vise natjecati? steta, daj jos slika bar~
znaci nece se vise natjecati? steta, daj jos slika bar~
Nije Miss Portugala,vec Portorica.
2014-04-12
Taman sam promijenio naslov maloprije. Vidio sam. Portugal Portoriko isti kuaraz.maggie13 wrote:Nije Miss Portugala,vec Portorica.
2014-04-11
Nije bas,samo prva slova ;-)
2014-04-12
I kojih par soma kilometara, al ajde, zensko je.
2014-12-30
2014-04-11
neka su je susendireali, prekršila je ugovor, trebala je pokazivati da ima sise a ne mozak
Guest- Guest
Opet zenska sa mudima smeta beskurcicima
2014-04-19
dobro receno...RayMabus wrote:“Sve što imamo od muslimana su nafta i terorisanje ove zemlje i mnogih drugih.”
Guest- Guest
jucer se posluzio grackim prijevozom,a dvije mule i jedan mulac,odnosno mulave islamkinje i neki Khozoep, u zamotuljcima na izlazu se rasirile sa jednim kolicima za djete..ljudi hoce izici,a ove nis..e kad je tu Bogumdani uletio,frcalo je sve na svoju stranu,ko oni čunjevi za Kuglanje....jedino sam kolica za malog Khozoepčića postedio..ne mogu protiv svoje ljuckosti..
Guest- Guest
Šokiran....nasilnik jedan...mogo si kleknut i izmolit jednu pa bi oni zbrisali....bogomdani wrote:jucer se posluzio grackim prijevozom,a dvije mule i jedan mulac,odnosno mulave islamkinje i neki Khozoep, u zamotuljcima na izlazu se rasirile sa jednim kolicima za djete..ljudi hoce izici,a ove nis..e kad je tu Bogumdani uletio,frcalo je sve na svoju stranu,ko oni čunjevi za Kuglanje....jedino sam kolica za malog Khozoepčića postedio..ne mogu protiv svoje ljuckosti..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Nekaq dođe kod nas da se takmiči za mis Srbije. Kakve kurac Amerike.
Islamofobija je,bez obzira na prošli rat,u Hrvatskoj najmanje izražena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne može da dođe na red od srbofobije.
Srbofobija u HR je danas tek puki folklorni elemenat.dzango wrote:Ne može da dođe na red od srbofobije.
Ja ne znam ima li u HR kraja(osim nešto malo po VU i okolici)gdje se ljudi dijele po naciji i gledaju tko je čiji.
2014-04-22
drugi puta ponesem mazalicu,ali sa svinjskom mascu ,p ih namalam time..v_vlado wrote:Šokiran....nasilnik jedan...mogo si kleknut i izmolit jednu pa bi oni zbrisali....bogomdani wrote:jucer se posluzio grackim prijevozom,a dvije mule i jedan mulac,odnosno mulave islamkinje i neki Khozoep, u zamotuljcima na izlazu se rasirile sa jednim kolicima za djete..ljudi hoce izici,a ove nis..e kad je tu Bogumdani uletio,frcalo je sve na svoju stranu,ko oni čunjevi za Kuglanje....jedino sam kolica za malog Khozoepčića postedio..ne mogu protiv svoje ljuckosti..
Guest- Guest
Samo u Vukovaru još ima Srba? Muslimana nema uopšte pa nema ni islamofobije.jastreb wrote:Srbofobija u HR je danas tek puki folklorni elemenat.dzango wrote:Ne može da dođe na red od srbofobije.
Ja ne znam ima li u HR kraja(osim nešto malo po VU i okolici)gdje se ljudi dijele po naciji i gledaju tko je čiji.
ehhhh...kako bi Svijet bio lijep...dzango wrote:Samo u Vukovaru još ima Srba? Muslimana nema uopšte pa nema ni islamofobije.jastreb wrote:Srbofobija u HR je danas tek puki folklorni elemenat.dzango wrote:Ne može da dođe na red od srbofobije.
Guest- Guest
Ima Srba posvuda,ali se,uglavnom više na to ne gleda.dzango wrote:Samo u Vukovaru još ima Srba? Muslimana nema uopšte pa nema ni islamofobije.jastreb wrote:Srbofobija u HR je danas tek puki folklorni elemenat.dzango wrote:Ne može da dođe na red od srbofobije.
Dođi recimo za pravosl.Badnjak na riječki Korzo i da vidiš fešte.
Dolaze u velikom broju svi građani Rijeke,bez obzira na nacion. i vjeru. I nitko od toga ne radi cirkus,niti bi se našla kakva budala da ometa skup.
Prama tome,nikakve srpske ugroženosti nema.
Islamofobije još nema,ali zato jer su ovdje muslimani uglavnom naši Bosanci,koji su vrijedni ljudi i ne furaju vehabijski islam.
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» miss domina za miss hrvatske
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
Page 1 of 2