Drugu Titu sretan rođendan.
Page 1 of 1
Drugu Titu sretan rođendan.
Se razme..25.maj je...tko ove godine nositelj štafete..sora nosi senf prima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drugu Titu sretan rođendan.
vuče vuče
jebote tito
meni samo žao da ne ustane iz groba, pa da vidi šta mu ovi možemosi rade po zagrebu, dugine boje i legalizacija trave, "degrowth" i te stvari... pa ne da bi ih zatvorio na goli nego bi ih dao potuć šmajserom
jebote tito
meni samo žao da ne ustane iz groba, pa da vidi šta mu ovi možemosi rade po zagrebu, dugine boje i legalizacija trave, "degrowth" i te stvari... pa ne da bi ih zatvorio na goli nego bi ih dao potuć šmajserom
Najveći fanovi nikad ne zaboravljaju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sora danas fešta nema je i tetrijebamarcellus wrote:vuče vuče
jebote tito
2015-09-08
I druge republike se prisjećaju, Crnogorci položili cvijeće, Slovenci napravili paraglajding s motivima Tita...
Kod nas vuk otvorio temu, Sora u Kumrovcu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veselo narode veselo...od sljedece godine u zagrebu i sluzbeno praznik sa sletom u maximiru...epikur37 wrote:I druge republike se prisjećaju, Crnogorci položili cvijeće, Slovenci napravili paraglajding s motivima Tita...
2015-09-08
https://direktno.hr/eu-i-svijet/foto-slavlje-zlocinca-evo-kako-beogradu-obiljezen-dan-mladosti-i-rodendan-josipa-broza-tita-233777/
2015-09-08
Ne...ja mu cestitam rodjendan a vama titoistima opet nije po voljiniels wrote:Ne možeš ti bez druge Tita.
2015-09-08
Tko je zadužen za kuću cvijeća.epikur37 wrote:I druge republike se prisjećaju, Crnogorci položili cvijeće, Slovenci napravili paraglajding s motivima Tita...
marcellus wrote:vuče vuče
jebote tito
issati koja si ti konzerva posta zadnjih godina , umisto popit poist povalit ogrnut u plast tacerizma posta si faljen issus od stoljeca sedmog
e da , sretno svima koji slave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:Se razme..25.maj je...tko ove godine nositelj štafete..sora nosi senf prima
ako nisi znao, 25. maja se ne slavi titov rođendan nego se slavi pobjeda nad ustašama i potpuni definitivni slom NDH, kraj 2. svj. rata odnosno zadnja bitka kod Odžaka koja je i zadnja bitka u 2. svjetskom ratu na tlu Europe.
Battle of Odžak
The Battle of Odžak was the last battle of World War II in Europe.
The battle began on 19 April 1945 and lasted until 25 May 1945, 17 days after the end of the war in Europe. The combatants were Ustashe commanded by Petar Rajkovačić and the Yugoslav Partisans commanded by Miloš Zekić. The battle took place in the Bosnian town of Odžak. The battle was a victory for the Partisans.
The battle is thoroughly described in a number of books, for example, in a 1969 book on 53rd Division,[6] 1981 book on 16th Muslim Brigade,[7] 1983 book on 27th East Bosnian Division,[8] and 1983 book on 14th Central Bosnian Brigade.[9]
https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Od%C5%BEak
Guest- Guest
debotoijusto wrote:marcellus wrote:vuče vuče
jebote tito
issati koja si ti konzerva posta zadnjih godina , umisto popit poist povalit ogrnut u plast tacerizma posta si faljen issus od stoljeca sedmog
e da , sretno svima koji slave
di si ti od tite došo na faljenisus
ja samo navijam da se titoistima ostvari što si sami žele, da tile ustane iz groba i zavlada
al bi bilo kmečanja
» sretan rođendan
» Sretan rođendan
» SRETAN ROĐENDAN
» Sretan ti rođendan, care!
» Sretan ti 30. rođendan, OSRH!!
» Sretan rođendan
» SRETAN ROĐENDAN
» Sretan ti rođendan, care!
» Sretan ti 30. rođendan, OSRH!!
Page 1 of 1