Hrvatska na EP u karateu!
Page 1 of 1
Hrvatska na EP u karateu!
Muška repka osvojila zlatnu, a ženska repka osvojila brončanu ekipnu medalju na EP u karateu.
Čestitke pucama i dečkima.
https://m.vecernji.hr/sport/na-ovo-se-cekalo-desetljecima-hrvatska-je-prvak-europe-1494707
Čestitke pucama i dečkima.
https://m.vecernji.hr/sport/na-ovo-se-cekalo-desetljecima-hrvatska-je-prvak-europe-1494707
Guest- Guest
Re: Hrvatska na EP u karateu!
Odlično, čestitke i djevojkama i momcima!
niels-
2021-04-26
2/3 muske reprezentacije hercegovci...a tek nesto manje u zenskoj..sto kaze sora na to i jos neki ovdje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:2/3 muske reprezentacije hercegovci...a tek nesto manje u zenskoj..sto kaze sora na to i jos neki ovdje..
Ona od muke hrda po alkoholu ... .
Guest- Guest
Bilo je vremena kad je reprezentacija bila Enver idrizivuksadinare wrote:2/3 muske reprezentacije hercegovci...a tek nesto manje u zenskoj..sto kaze sora na to i jos neki ovdje..
Dje's su purgeri?..ne mogu doc do izrazaja od hercegovaca i bosanaca i sipacamutava baštarda wrote:Bilo je vremena kad je reprezentacija bila Enver idrizivuksadinare wrote:2/3 muske reprezentacije hercegovci ... a tek nesto manje u zenskoj..sto kaze sora na to i jos neki ovdje ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» HRVATSKA SE ZAIGRALA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» HRVATSKA SE ZAIGRALA
Page 1 of 1