SMS-od zvijezda do dna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SMS-od zvijezda do dna
crvenkasti wrote:Ime i prezime Srđan Mladinić meni zvuče nekako četnički.
nesto ko rudjer boskovic
oma vidis,...srbalj :)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Moguće je žrtva i USKOK-a.dijagram wrote:Zrtva novoosnovanog USKOKA.Ra wrote:Ima i toga, da, ali mi se čini da je tip pegula i da se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.T. wrote:ogledni primjer kako sje*ati dobru hrvatsku firmu...
podnaslov, kako natjerati hrvate da kupuju grčke i španjolske masline i talijansko maslinovo ulje u 'lidlu' i 'kauflandu'...
Bio je kolateralna žrtva unutrašnjeg rata u Podravci.
Tip je očito bio poštenjačina koja je silno željela napraviti nešto dobro ne samo za sebe nego za sve koji su bili uključeni.
Pozajmica Podravke SMS-u od 65 miliona je bila transparentna, ali je poslužila kao protu sredstvo tj. bacanje prašine u oči ekipi koja je cijedila Podravku preko sportskih klubova.
Znaš ono dodaj čim više da zbunjoza bude veća, jer se u moru detalja neće vidjeti oni bitni.
A ne žele ga osloboditi i druge presude (zlouporabe položaja) jer bi mu država morala nadoknaditi štetu zbog krive optužbe i svega što se kasnije dogodilo.
Jadan čovjek.
Na njemu su demonstrirali silu.
Slicno kao rusenje kuce u podsljemenskoj zoni onom hercegovcu.
Novi zakon, samo rusenje, tv prenosila.
I onda svima ostalima legalizacija:)
Danas kad ulove ekipu koja izvlaci novac iz firmi daju im novcanu kaznu za puno vece iznose nego kod ovog 3,5 milujuna kuna.
Nitko ne ide u zatvor.
S druge strane cudi me da je tip mogao dobiti milijunske kredite kao netko s ulice, kao nitko i nista.
Imao je neke veze koje su trajale,...neko vrijeme.
Zašto te čudi?
Tip je već imao proizvodnju, zaposlenike, tržište i u svakoj normalnoj zemlji bi trčali za njim da mu daju kredit.
Ja se čudim kad poticaje i kredite dobije novoosnovana tvrtka (čak OPG) koji nema ni zemlju, ni zaposlenike ni tržište, ni proizvodnju... i to bespovratne kredite. A ima ih bezbroj. :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
To svakako.dijagram wrote:Najvjerojatnije su ga "vrtili" jaci igraci, poslovno-politicki klub.Ra wrote:Možda je tad imao ruke u pekmezu pa nije mogao dobro misliti.dijagram wrote:Zvao je Mesica, al glupi dikobraz nije znao odgovor:)jasambrend wrote:Nije imao joker zovi, jebi ga...
Nije lako plivati među morskim psima ako nisi iz njihova jata.
2020-06-01
Zvuči li baš četničko?crvenkasti wrote:Ime i prezime Srđan Mladinić meni zvuče nekako četnički.
Znaš li ti i o čemu drugom?
Znaš ali ne možeš. Ovo je jače od tebe, zar ne? :)
2020-06-01
Ra wrote:Evo me laskavi. :)prckov wrote:
di si ti lipa
ne laskavi
samo objektivan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sora wrote:Ra wrote:Evo me laskavi. :)prckov wrote:
di si ti lipa
Ma laze sve
Nista iz te lazi ne stoji
Ni slova mu ne vjeruj
sore ne miniraj me
kako te nije sram jos sam ti dimije uzo
znas li ti kako je tesko u australiji dimije nac
2014-04-19
Ra wrote:Ma znam, Sore, znam.Sora wrote:Ra wrote:Evo me laskavi. :)prckov wrote:
di si ti lipa
Ma laze sve
Nista iz te lazi ne stoji
Ni slova mu ne vjeruj
Eto, tebi je obećao brda i doline, a kupio ti tamo neke gaće, koje ni dan danas nije donio.
Šmekerčina lažljiva. Pa da.
eno vidi
kako samo mozete mene vako finog tako ogovarat
vidte sto sam fin
2014-04-19
šuška se da je sve lakše i lakše nać dimije tamo doli...
Ra wrote:Zvuči li baš četničko?crvenkasti wrote:Ime i prezime Srđan Mladinić meni zvuče nekako četnički.
Znaš li ti i o čemu drugom?
Znaš ali ne možeš. Ovo je jače od tebe, zar ne? :)
To je zato što sam nekad bio Srbin.
Možda će tek moja djeca biti čista od tog nacionalstičkog otrova.
Ili unuci.
crvenkasti-
2014-04-17
T. wrote:šuška se da je sve lakše i lakše nać dimije tamo doli...
ako ne nadem kupicu joj mahramu
2014-04-19
Kako ne bi cudilo.Ra wrote:Moguće je žrtva i USKOK-a.dijagram wrote:Zrtva novoosnovanog USKOKA.Ra wrote:Ima i toga, da, ali mi se čini da je tip pegula i da se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.T. wrote:ogledni primjer kako sje*ati dobru hrvatsku firmu...
podnaslov, kako natjerati hrvate da kupuju grčke i španjolske masline i talijansko maslinovo ulje u 'lidlu' i 'kauflandu'...
Tip je očito bio poštenjačina koja je silno željela napraviti nešto dobro ne samo za sebe nego za sve koji su bili uključeni.
Pozajmica Podravke SMS-u od 65 miliona je bila transparentna, ali je poslužila kao protu sredstvo tj. bacanje prašine u oči ekipi koja je cijedila Podravku preko sportskih klubova.
Znaš ono dodaj čim više da zbunjoza bude veća, jer se u moru detalja neće vidjeti oni bitni.
A ne žele ga osloboditi i druge presude (zlouporabe položaja) jer bi mu država morala nadoknaditi štetu zbog krive optužbe i svega što se kasnije dogodilo.
Jadan čovjek.
Danas kad ulove ekipu koja izvlaci novac iz firmi daju im novcanu kaznu za puno vece iznose nego kod ovog 3,5 milujuna kuna.
Nitko ne ide u zatvor.
S druge strane cudi me da je tip mogao dobiti milijunske kredite kao netko s ulice, kao nitko i nista.
Zašto te čudi?
Tip je već imao proizvodnju, zaposlenike, tržište i u svakoj normalnoj zemlji bi trčali za njim da mu daju kredit.
Ja se čudim kad poticaje i kredite dobije novoosnovana tvrtka (čak OPG) koji nema ni zemlju, ni zaposlenike ni tržište, ni proizvodnju... i to bespovratne kredite. A ima ih bezbroj. :)
Kod nas se ne uzlijece lako od nule bez zaledjine.
Tip nije imao problem s kreditiranjem i fino se digao, ..dok nije leglo.
Ne mogu bas svi tako doci do sredstava, makar program izgledao dobar.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Kako ne bi cudilo.Ra wrote:Moguće je žrtva i USKOK-a.dijagram wrote:Zrtva novoosnovanog USKOKA.Ra wrote:Ima i toga, da, ali mi se čini da je tip pegula i da se našao u krivo vrijeme na krivom mjestu.T. wrote:ogledni primjer kako sje*ati dobru hrvatsku firmu...
Jadan čovjek.
Nitko ne ide u zatvor.
Zašto te čudi?
Kod nas se ne uzlijece lako od nule bez zaledjine.
Tip nije imao problem s kreditiranjem i fino se digao, ..dok nije leglo.
Ne mogu bas svi tako doci do sredstava, makar program izgledao dobar.
Ako s tim kreditom pokrenu proizvodnju hrvatskih proizvoda i zaposle više stotina radnika plus vanjskih suradnika ... nek dobiju i sto takvih štelanih kredita na godinu.
Ali OK ... SMS je trebalo uništiti, a ''tvrtke'' za uvoz i distribuciju razdjelnika topline koji uopće nisu bili obvezni, ali se ljude prisiljavalo pod izgovorom EU direktive (koja nikada nije postojala) ... e tu se fina lovica ukeširala.
Kriminal SDP-a i HNS-a par exellence i nikom ništa.
Takvi smo ... jebat ga.
Guest- Guest
prckov wrote:T. wrote:šuška se da je sve lakše i lakše nać dimije tamo doli...
ako ne nadem kupicu joj mahramu
Ja bum joj kupil uloške.
Za njezin gubec naravno.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ime i prezime Srđan Mladinić meni zvuče nekako četnički.
Jeba mater sebi... uvalija dvi volejčine Hajduku u sezoni 1995/1996...karma is a bitch...nije to taj isti, ali da je bija pametan, minja bi ime...
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:Zvao je Mesica, al glupi dikobraz nije znao odgovor:)jasambrend wrote:Nije imao joker zovi, jebi ga...
Bio prezauzet prisjećanjem tko mu je posudio novac za stanove, a nikako se sjetiti... kaos u glavi, stišću te sa svih strana, a čovik jednostavno onda zablokira.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:crvenkasti wrote:Ime i prezime Srđan Mladinić meni zvuče nekako četnički.
Jeba mater sebi... uvalija dvi volejčine Hajduku u sezoni 1995/1996...
I to kakve. Golovi za dugo pamćenje!
A tko je kriv Hajduku kada su ga doslovce otjerali u Dinamo.
Guest- Guest
Isto je izrod... tako to ide... :D
darth_vader-
2014-04-17
jel to onaj.....zujo :)jasambrend wrote:Isto je izrod... tako to ide... :D
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
dijagram wrote:jel to onaj.....zujo :)jasambrend wrote:Isto je izrod... tako to ide... :D
Ali pazi, lik stoper, oskudne tehnike skroz... pogodi nam u rašlje i u Zagrebu i u Splitu... za ne falit bija na obje utakmice. Stari mi obeća izabcit' me iz kuće, da sam crna mačka nešto u tom stilu... veli, ja sam u tvoje doba priskakiva ogradu za dodirnut prvi osvojeni Kup, a Hajduk propa od kad si ga počeo pratiti... doduše, spominjao je on to iz drugih pobuda, al' tko će se sad svih detalja sjetiti... :)
darth_vader-
2014-04-17
Ma nije on nikad ni bio hajdukovac nego splitovac...
Zna se na koga se misli kad se kaže izrod...
Samo je jedan...
J.J. ...
Ovi kasnije se ne kontaju, nije to više isto...
Zna se na koga se misli kad se kaže izrod...
Samo je jedan...
J.J. ...
Ovi kasnije se ne kontaju, nije to više isto...
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zvijezda osvojila Koreju
» Crvena zvijezda petokraka
» Turska je zvijezda u usponu 21. vijeka
» Ustaša po potrebi - zvijezda u komšiluku :)
» Orban zvijezda CPAC-a u Texasu
» Crvena zvijezda petokraka
» Turska je zvijezda u usponu 21. vijeka
» Ustaša po potrebi - zvijezda u komšiluku :)
» Orban zvijezda CPAC-a u Texasu
Page 2 of 3