Pomolimo se
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pomolimo se
Svi su pošteno odigrali i to je najvažnije. Osobno bih volio da je umjesto Varaždina ispala Istra jer se sto godina provlače i opet su se provukli iako nisu zaslužili. Sljedeće godine će im opet Baski gurat te trećerazredne igrače i opet će se borit za opstanak. Nikad nijednog bitnog igrača nisu proizveli za razliku od Varaždina i Lokomotive.
Sljedeće sezone susjedski derbi, Loksa - Dragovoljac. Dragovoljac potpisao suradnju s Hajdukom. E jesu se usrećili, ako će im tovari posuđivat igrače, ne gine im ispadanje.
Sljedeće sezone susjedski derbi, Loksa - Dragovoljac. Dragovoljac potpisao suradnju s Hajdukom. E jesu se usrećili, ako će im tovari posuđivat igrače, ne gine im ispadanje.
Ajde ne seri. Siguran sam da nisi gledao. Uostalom da je VŽ zabio, ispala bi Istra, a ne Lokomotiva. Ne citiraj ovog klošara prije nego provjeriš.fridrih-niche wrote:Montero wrote:Pokralo varazdina i spasilo lokomotivu
Tominjo wrote:Ajde ne seri. Siguran sam da nisi gledao. Uostalom da je VŽ zabio, ispala bi Istra, a ne Lokomotiva. Ne citiraj ovog klošara prije nego provjeriš.fridrih-niche wrote:Montero wrote:Pokralo varazdina i spasilo lokomotivu
U trenutku kad je vz zabio istra je imala 1:1 i onda bi loksa bila zadnja..ocito tko nije pratio
Guest- Guest
Ako ovako nastavite možda jednoga dana budete i treći u prvenstvu. Daleko ste vi još od loptanja s velikim dečkima.
Osim toga istra koja blista je bolji izbor za hnl nego vz i loksa... no da, mnogi gotive tramvaj ligu
Guest- Guest
Najobolji je izbor onaj koji donese teren, a ne po nečijim interesima i željama. Varaždin nije uspio izvući ni X protiv nezainteresiranog Slavena. Ko ni Istra protiv desetkovanog Osijeka. Inter prošle godine otpustio Toplaka pa ispali, a on spasio Varaždina. Ove godine Varaždin otpustio Toplaka pa ispali, a on spasio Lokomotivu.
Što bi trebali? Dekretom odlučivati tko će igrati prvu ligu?
Nek igraju oni koji su najbolji. Ako može u Engleskoj igrat 6-7 klubova iz Londona ili u Mađarskoj 4-5 iz Budimpešte zašto nebi u Hrvatskoj mogla tri iz Zagreba ako su bolji od ostalih? S tim da je Dinamo van konkurencije. Svemirski brod za sve ostale. Tek Osijek počinje ličiti na tako nešto.
Što bi trebali? Dekretom odlučivati tko će igrati prvu ligu?
Nek igraju oni koji su najbolji. Ako može u Engleskoj igrat 6-7 klubova iz Londona ili u Mađarskoj 4-5 iz Budimpešte zašto nebi u Hrvatskoj mogla tri iz Zagreba ako su bolji od ostalih? S tim da je Dinamo van konkurencije. Svemirski brod za sve ostale. Tek Osijek počinje ličiti na tako nešto.
Pa jel se Istra provlači već 6-7 godina? Kojeg igrača bitnog za Hrvatsku su oni proizveli?
I što da ti ja sad odgovorim na ovako glup komentar?Montero wrote:Istina, varazdin nam je ipak podario Melnjaka
Tominjo nemoj dalje... jednostavno si glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tješim se kad vidim tebe. Ti si van konkurencije koliko so glup.FRANK wrote:Tominjo nemoj dalje... jednostavno si glup ko kurac
Ajde idiote ubij se. Toliko si govana prosrao u zqdnje vrime da je to zalosno.Tominjo wrote:Tješim se kad vidim tebe. Ti si van konkurencije koliko so glup.FRANK wrote:Tominjo nemoj dalje... jednostavno si glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nijedna budala cak ni amper nije toliko govana prosrala kao ovaj glupi tominjo
2015-09-13
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2