Vilim Matula je potvrda da Škoro ima pravo što se tiče 'Muzemo'
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vilim Matula je potvrda da Škoro ima pravo što se tiče 'Muzemo'
Skoro kada desperadosi zabrane iznajmljivanje kuchica za advent poduzetnicima i iznajme rodno korektnima.....
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
:D
Gem, set, meč...
veber-
2014-12-30
veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zakaj nije hlapa ili jastoga od dvi kile?epikur37 wrote:veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
veber-
2014-12-30
veber wrote:zakaj nije hlapa ili jastoga od dvi kile?epikur37 wrote:veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
brenda vratiti u more i čekati drugu turu..
kad je ono jaka bura bila pa je pokojni bugati pričao kako je pobacalo ribe iz mora na pagu, on išao brati po plaži...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
po buri baš i nebuš nekaj ubrao.
bila jedne godine oseka, ali žešća, promjena vremena i more se povuklo.
frend me u 5 ujutro cimnuo da odemo u berbu.
mi smo skupili kozica, dagnji, ogrca onako pravi ručak. još kamenčinu u rajnglu.
baš dobar ručak, morski.
bila jedne godine oseka, ali žešća, promjena vremena i more se povuklo.
frend me u 5 ujutro cimnuo da odemo u berbu.
mi smo skupili kozica, dagnji, ogrca onako pravi ručak. još kamenčinu u rajnglu.
baš dobar ručak, morski.
2014-12-30
Gospodine Škoro, gdje je pimpek plac? (Mislite li da Dinamov stadion mora biti kraj njega?)
Kakav plac? Ne znam. Stadion može biti tamo.
Gospodine Tomašević, znate li što je željezni martin? (Hoćete li napraviti nešto s ilegalnim odlagalištima smeća na vodocrpnim područjima?)
To je pumpa za vodu. Pozabavit ćemo se ilegalnim odlagalištima.
https://www.24sata.hr/news/pratite-uzivo-na-24-sata-veliko-suceljavanje-skore-i-tomasevica-763502
smijesni diletant skoro u epizodi pimpek
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-14
pusti ga,sad idu prijave...sve nas bude tužio.Počeo je sa protivnikom,njega će tužit jer mu je bandić dao nofce...zapravo više ga nije za razumjeti što blebeće.A ideologija je važna jer počinje u vrtiću a to građani zagreba ne razumiju,i njih bude tužio.debotoijusto wrote:Gospodine Škoro, gdje je pimpek plac? (Mislite li da Dinamov stadion mora biti kraj njega?)
Gospodine Tomašević, znate li što je željezni martin? (Hoćete li napraviti nešto s ilegalnim odlagalištima smeća na vodocrpnim područjima?)
https://www.24sata.hr/news/pratite-uzivo-na-24-sata-veliko-suceljavanje-skore-i-tomasevica-763502
vili40-
2015-08-02
doktor ekonomije bog te jebo... sigurno je sjedio u istoj klupi s mihanovicemvili40 wrote:pusti ga,sad idu prijave...sve nas bude tužio.Počeo je sa protivnikom,njega će tužit jer mu je bandić dao nofce...zapravo više ga nije za razumjeti što blebeće.A ideologija je važna jer počinje u vrtiću a to građani zagreba ne razumiju,i njih bude tužio.debotoijusto wrote:Gospodine Škoro, gdje je pimpek plac? (Mislite li da Dinamov stadion mora biti kraj njega?)
2014-04-12
Naime, voditeljica sučeljavanja najprije je upitala Škoru gdje bi trebalo izgraditi spalionicu otpada, na što je on odgovorio da je ne treba graditi jer je to “neprihvatljiv način zbrinjavanja otpada”, nego izgraditi dva-tri velika reciklažna dvorišta.
Tada ga je voditeljica upitala što bi trebalo učiniti s postojećom spalionicom otpada u Zagrebu.
“Mislim da je treba postepeno zatvoriti. Apsolutno nam ne treba. Spalionica ne treba gradu koji dobro skrbi o svom otpadu, ona je nužno zlo”, kazao je Škoro.
Na to u je replicirao Tomašević kazavši kako je zbunjen Škorinim odgovorom budući da spalionica ne postoji.
“Koliko ja znam, Zagreb nema spalionicu otpada, kazao je Tomašević.
Škoro se potom obratio voditeljici rekavši: “Ali, sada ste vi rekli da ima.”
Ona mu je odgovorila kazavši da je samo postavila pitanje.
2014-04-12
“Zagreb nema spalionicu, to sad vi gospodine Škoro naučite za sljedeću debatu”, ubacio se Tomašević pa nastavio: “Pitajte kolegu (Slavena) Dobrovića. Znate zašto? Kada sam se prije deset godina bavio u tim udrugama koje vi tako blatite, bavili smo se time da nema spalionica. Tada smo zagovarali odvojeno prikupljanje otpada. Zbog toga, kao i zbog prosvjeda udruga, u Resniku nije izgrađena spalionica. Dobrović to sigurno zna.”
Na to je Škoro Tomaševiću kazao kako se dobro zna da se dio otpada spaljuje. Tomašević ga je upitao gdje se to otpad spaljuje, a Škoro je zatim kratko kazao: “Idemo dalje.”
Na to je Škoro Tomaševiću kazao kako se dobro zna da se dio otpada spaljuje. Tomašević ga je upitao gdje se to otpad spaljuje, a Škoro je zatim kratko kazao: “Idemo dalje.”
2014-04-12
sitting_bull wrote:javilo se i piskaralo koje je u trulom socijalizmu bilo zlatna mladež iz familije socijalističkih kulaka, kako su to tumačili današnji domoljubi kojima piskaralo ljubi skute.marcellus wrote:debotoijusto wrote:koje besmisleno "otkrice" , stan je dobio u komunizmu a mogucnost da se obogati dao mu franjo... bandic je tad jos predavao obranu i zastitu HDZ-ovcima budimo realni
sto jos imate od "bandicevih" stanova ?
zna se ko je dobivao stanove u centru, udbaški drukeri
pljuc.
ja zlatna mladež? Za pivu sam imal kad smo nažicali ispred SC-a. Za salun kad bi se prošvercal kraj redara.
bogec.
a tak si štel u salun.
da sam znal hitil bi ti koji dinar.
a tak si štel u salun.
da sam znal hitil bi ti koji dinar.
2014-12-30
samo mi nemoj eći da si čikove skupljal.
nemoj. plizzz
nemoj. plizzz
2014-12-30
veber wrote:samo mi nemoj eći da si čikove skupljal.
nemoj. plizzz
2014-04-12
ispada žrtva ko i ovaj škoro.debotoijusto wrote:veber wrote:samo mi nemoj eći da si čikove skupljal.
nemoj. plizzz
ja sam u salun išel pehaka, a on je živio 500m od saluna, bogec.
u samobor sam išao s R4
stari mi je posudio mercedes kada sam navršio 40-ali pazi na njega.
veber-
2014-12-30
epikur37 wrote:veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
Barem ne prodajem priče nativnoj Zaratinki o Zadru, tebra... Voštarnica je granica, ostalo je vlajland, oli ti to još niko nije reka?
A kako i bi kad ti je okoilica iz Medviđe, 'n ti Ned'lje... :D
Pitaj Abena ako ne viruješ, doduše, njima je ota granica na trajektnom pristaništu Preko...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:zakaj nije hlapa ili jastoga od dvi kile?epikur37 wrote:veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
Lovostaj, jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Pa ja sam mu isto rekla . A ne vjeruje. Granica je bila iza 5 nebodera. 5 nebodera - livada ( to je bilo nešto kao zona sumraka i granica) , do tu smiješ i onda njegov kvart. Tamo nije nitko išaojasambrend wrote:epikur37 wrote:veber wrote:kolega od kuda vi?jasambrend wrote:kaya wrote:Do mora ideš autobusom
Gem, set, meč...
jugo ga izbacilo ...
Barem ne prodajem priče nativnoj Zaratinki o Zadru, tebra... Voštarnica je granica, ostalo je vlajland, oli ti to još niko nije reka?
A kako i bi kad ti je okoilica iz Medviđe, 'n ti Ned'lje... :D
Pitaj Abena ako ne viruješ, doduše, njima je ota granica na trajektnom pristaništu Preko...
Last edited by kaya on 23/5/2021, 01:34; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Abenu je granica crodux pumpa kod trajekta. On samo dođe do tamo , popije kavu i aj ća nazad.... Bia san u zadru..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Vili Matula trazi mamu
» Vilim Ribić godinama priča da živi skromno u mračnom malom stanu. Upravo su mu otkrili vilu
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Vili Matula trazi mamu
» Vilim Ribić godinama priča da živi skromno u mračnom malom stanu. Upravo su mu otkrili vilu
Page 4 of 9