Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
jebote, onaj proust uz čaj bulazni, a ti otvoriš bujicu sjećanja.Šandor Winnetou wrote:On je bio onaj mali što je ispisivao imena na snjegu nekom čudnom žutom bojomkaya wrote:Jesi vidio?veber wrote:ajd u pm.
vidi u kaj si sada izrasla.
Očito su mi sige s garaže godile
Jesmo valjda, blizu, jesi se sanjkao na tomislavcu?
nas tri frenda za jednu novu godinu?
majmunovo?
cijelu ulicu s pomočnim šmrkovima očistili.
sol nije bilo potrebno hitati.
drugi dan je bila kristalno žuta.
veber-
2014-12-30
Re: Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
jedan grafit mi je ostao u sjećanjanjuveber wrote:da, kak si pogodio?Šandor Winnetou wrote:On je bio onaj mali što je ispisivao imena na snjegu nekom čudnom žutom bojomkaya wrote:Jesi vidio?veber wrote:ajd u pm.
uspio sam napraviti olimpijske krugove.
Uvijek me uhvate kad pišem po zi
Šandor Winnetou wrote:jedan grafit mi je ostao u sjećanjanjuveber wrote:da, kak si pogodio?Šandor Winnetou wrote:On je bio onaj mali što je ispisivao imena na snjegu nekom čudnom žutom bojomkaya wrote:Jesi vidio?veber wrote:ajd u pm.
uspio sam napraviti olimpijske krugove.
Uvijek me uhvate kad pišem po zi
sjećaš se onog grafita, tamo kod mllnara?
deca najte uzimat drogu i vino hiče s nogu?
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Šušnjar: ŠTO SMO NAUČILI OD IMBEXA I ĆUMUR CITYA: Čović je genocidni hrvatski reptil koji je u stanju u isto vrijeme biti na dva mjesta
» Jandroković upozorio Krišto i Zekanovića da stave maske: 'Ugrožavate tuđe zdravlje!'
» Ne gubi vrijeme reagirajući na tuđe kritike
» Kandić: Milošević odgovoran, a ne "svet koji mrzi Srbiju"
» Navijaci Liverpula:'I ja hocu biti musliman i sjediti u dzamiji'
» Jandroković upozorio Krišto i Zekanovića da stave maske: 'Ugrožavate tuđe zdravlje!'
» Ne gubi vrijeme reagirajući na tuđe kritike
» Kandić: Milošević odgovoran, a ne "svet koji mrzi Srbiju"
» Navijaci Liverpula:'I ja hocu biti musliman i sjediti u dzamiji'
Page 3 of 3