Voditeljica Eurosonga priznala da je rođena kao muškarac
Page 1 of 1
Voditeljica Eurosonga priznala da je rođena kao muškarac
Voditeljka Eurosonga priznala da je rođena kao muškarac
Jedna od najpoznatijih jutjuberki, holandska šminkerka Niki de Džeger (Jager) (26), poznatija pod jutjub imenom NikkieTutorials, jedna je od ovogodišnjih voditeljki Eurosonga.
Prošle godine je javno, u videu na Jutjubu, priznala svoju najveću tajnu – da je transrodna osoba. To je učinila pod pritiskom ucjena čijih se okova htjela riješiti.
- Riješila sam da preuzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvijek željela da podijelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucijenile oduzele su to od mene - rekla je Niki tada.
Proces promjene spola završila je kad je imala 19 godina. S hormonskom terapijom počela je rano, a njena promjena danas je gotovo neprimjetna.
Jedna od najpoznatijih jutjuberki, holandska šminkerka Niki de Džeger (Jager) (26), poznatija pod jutjub imenom NikkieTutorials, jedna je od ovogodišnjih voditeljki Eurosonga.
Prošle godine je javno, u videu na Jutjubu, priznala svoju najveću tajnu – da je transrodna osoba. To je učinila pod pritiskom ucjena čijih se okova htjela riješiti.
- Riješila sam da preuzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvijek željela da podijelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucijenile oduzele su to od mene - rekla je Niki tada.
Proces promjene spola završila je kad je imala 19 godina. S hormonskom terapijom počela je rano, a njena promjena danas je gotovo neprimjetna.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Voditeljica Eurosonga priznala da je rođena kao muškarac
Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
Danas zbog bolesnog uma režu zdravo tijelo.
Još jedna stečevina progresivizma.
Guest- Guest
ogrebao bi se ti za snosaj kod doticne , priznaj , sve to za ljudeSovak wrote:Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:ogrebao bi se ti za snosaj kod doticne , priznaj , sve to za ljudeSovak wrote:Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
Bolest.
Guest- Guest
Pa to je uvjet za vodit eurosong.
To ili bit vege lezba iz somalije
To ili bit vege lezba iz somalije
debotoijusto wrote:ogrebao bi se ti za snosaj kod doticne , priznaj , sve to za ljudeSovak wrote:Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
dobro ti bi jer voliš dečke, ja iskreno ne bi.
Debo nosi kečke, Debo ljubi dečkemarcellus wrote:debotoijusto wrote:ogrebao bi se ti za snosaj kod doticne , priznaj , sve to za ljudeSovak wrote:Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
dobro ti bi jer voliš dečke, ja iskreno ne
marcellus likes this post
Pratio sam Eurosong godinama, bilo je odličnih numera...neke smo i mi poslali tamo.
Nakon rata tako-tako, nađe se koja pamtljiva pjesmica, Sanremo je svake godine bolji za koplje.
Ovaj cirkus sa strane s operiranima i neoperiranima ne razumijem. Po fotografiji mislim da bi se svi zakleli da je žensko.
Radije bih da je napredovala onkologija ili virologija, umjesto plastične kirurgije.
Nakon rata tako-tako, nađe se koja pamtljiva pjesmica, Sanremo je svake godine bolji za koplje.
Ovaj cirkus sa strane s operiranima i neoperiranima ne razumijem. Po fotografiji mislim da bi se svi zakleli da je žensko.
Radije bih da je napredovala onkologija ili virologija, umjesto plastične kirurgije.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou wrote:Debo nosi kečke, Debo ljubi dečkemarcellus wrote:debotoijusto wrote:ogrebao bi se ti za snosaj kod doticne , priznaj , sve to za ljudeSovak wrote:Jebi ga ... nekad su zbog bolesnog uma liječili um.
dobro ti bi jer voliš dečke, ja iskreno ne
Hahahahah ...
Guest- Guest
hi hi hi i jos jedan hi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Hrvatska ispala s Eurosonga - Srbija ide dalje!
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» JEVREJSKA DRŽAVA ROĐENA U SRBIJI?!
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» Hrvatska ispala s Eurosonga - Srbija ide dalje!
» Hrvatska i Zak Houdek usli u finale Eurosonga,Srbija ne
» JEVREJSKA DRŽAVA ROĐENA U SRBIJI?!
Page 1 of 1