Vukusic o Urski Raukar:'Htjela je biti nacionalni izdajnik...'
Page 1 of 1
Vukusic o Urski Raukar:'Htjela je biti nacionalni izdajnik...'
https://direktno.hr/zagreb/vukusic-zestoko-o-ursi-raukar-htjela-je-biti-nacionalni-izdajnik-a-sada-najavljuje-protuupravne-cistke-233034/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vukusic o Urski Raukar:'Htjela je biti nacionalni izdajnik...'
pa to je san svakog projugoslovenskog ljevičara da bude izdajnik Hrvatske, nema tu ništa čudno.
...to im je kako bi rekao pokojni icho..'imidj'..'stavka koja pomogne u napredovanju'Šandor Winnetou wrote:pa to je san svakog projugoslovenskog ljevičara da bude izdajnik Hrvatske, nema tu ništa čudno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
evo primjer stavke koja je pomogla u napredovanju...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Legija:Draze mi je biti ubica nego izdajnik svog naroda
» Ovako će izgledati Nacionalni stadion Srbije: Poznato je i kada će biti završen (FOTO) (VIDEO)
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Medved kupuje 20.000 zastava, psihijatar Vukušić: "To je malouman potez"
» Ovako će izgledati Nacionalni stadion Srbije: Poznato je i kada će biti završen (FOTO) (VIDEO)
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» Medved kupuje 20.000 zastava, psihijatar Vukušić: "To je malouman potez"
Page 1 of 1