Tominjo...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tominjo...
Znam da si osjetljiv i nemoćan.FRANK wrote:Roland Deschain wrote:Za buđenje Badelov konjak, za marendu Žuju.FRANK wrote:Pravo musko pije baustelkuRoland Deschain wrote:Pa zato mi bilo čudno jer nisam ništa čuo. Srećom, imao sam ih priliku gledat uživo, ali bi opet išao. A piva obavezno, samo ja ne pijem te gay pive ko ti i Demo. Od 0.25 ili 0.33.fridrih-niche wrote:Evo piše da je odgođen za 2022.-u, jebenti sve...Roland Deschain wrote:Kad u 7. Mjesecu?fridrih-niche wrote:Odgođeno za ovo lito, 7. misec...
:D
:(
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Dobra stvar...fridrih-niche wrote:
fridrih-niche wrote:
Gleda sam ih 1999. u K4 u Ljubljani... vrhunski koncert, možda i najbolji...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Grička vještica 0,5 je vrh...
(Y)
Kim Deal je Kim Deal...
Al opet ocu cut ludog Franka kako se dere TAMEEEEEEEEEEE...
<3
Ja se na ovu uvik raspametim... Surfer Rosa je čista esencija rocka...
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Still Corners san nedavno ‘otkrija’...jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Evo piše da je odgođen za 2022.-u, jebenti sve...Roland Deschain wrote:Kad u 7. Mjesecu?fridrih-niche wrote:Odgođeno za ovo lito, 7. misec...
:D
:(
Tribali su i Belle&Sebastian i Still Corners doći ove godine, a volija bi nekako više Frank Blacka sa presjekom solo karijere vidit, Pixiese jesam u originalnoj postavi, volim Paz, ali no Kim, no Deal... naravno Joey i David u pratnji mogu bit, dapače, Joey je svemirac doslovno....
Šteta šta nisan prije, idealan su soundtrack za maćavanje skunkom...
Ima par godina, ali sam doslovno slučajno naletija, a raspametili me odmah... i već treći put dolaze, interesantno, trenutni su mi prioritet za otići...izvrsni su za izvalit se negdi i guštati...
darth_vader-
2014-04-17
Meni ipak Doolittle bolji album od Surfer rosa. Ova stvar s albuma iako manje poznata meni jedna od boljih. I odlična Kim sa svojim basom.
Ti već na prvo pišanje?karlitovnačin wrote:momci, prati zube i u krevet.
kasno je
Jos si ziv avetinjo iz starog zavjeta... kad ces vise krepati onoga ti boga. Dalmatinka zudi i pati za pravim.kurcem svog dalmatinca a ne za raspalinom poput tebe fosilu prabiblijskiTominjo wrote:Ti već na prvo pišanje?karlitovnačin wrote:momci, prati zube i u krevet.
kasno je
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidim, nervozan si od ranog jutra. Znači i dalje ti se ne diže. Zar nema Contreras na lageru nešto za podmazat hidrauliku? Ili više ništa ne pomaže?
Dobro je ovo, navratim na forum, našamaram Antu i idem dalje radit.
Ti sine nisi u stanju nasamarat nikoga. U zadnje vrime si najgluplji na forumuTominjo wrote:Dobro je ovo, navratim na forum, našamaram Antu i idem dalje radit.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ti si čvrsto na tronu. Ne plaši se.FRANK wrote:Ti sine nisi u stanju nasamarat nikoga. U zadnje vrime si najgluplji na forumuTominjo wrote:Dobro je ovo, navratim na forum, našamaram Antu i idem dalje radit.
Pokusavam ali tebi nemogu zapetTominjo wrote:Ti si čvrsto na tronu. Ne plaši se.FRANK wrote:Ti sine nisi u stanju nasamarat nikoga. U zadnje vrime si najgluplji na forumuTominjo wrote:Dobro je ovo, navratim na forum, našamaram Antu i idem dalje radit.
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2