Balun d'or
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Balun d'or
Iako mu je nisu dodijelili supci prosle godine, lewa je nastavio gdje je stao ... impregnira gdje god dodje
Sa danasnjim golom je izjednacio bombera sa 40 golova u sezoni bundeslige (nije to neka la ljiga gdje dolaze nabijati statistiku)
Uvjerljivo prvi strijelac europe i sigurna zlatna kopacka starog kontinenta
Sa danasnjim golom je izjednacio bombera sa 40 golova u sezoni bundeslige (nije to neka la ljiga gdje dolaze nabijati statistiku)
Uvjerljivo prvi strijelac europe i sigurna zlatna kopacka starog kontinenta
Guest- Guest
Re: Balun d'or
Placem ja place nebo
... respect najvecem nogometnom golgeteru
... respect najvecem nogometnom golgeteru
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Lewa barem znade penal pogodit za razliku od penal disaster
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Slažen se, Pederko je užas teški...FRANK wrote:Lewa barem znade penal pogodit za razliku od penal disaster
I danas je falija penal...
;)
Guest- Guest
Messi da nepricamfridrih-niche wrote:Slažen se, Pederko je užas teški...FRANK wrote:Lewa barem znade penal pogodit za razliku od penal disaster
;)
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Slažen se, Pederko je užas teški...FRANK wrote:Lewa barem znade penal pogodit za razliku od penal disaster
;)
Rous ima najgoru konverziju
Guest- Guest
nedokazan igrac, prvo nek zaigra u primeri ili premiershitu pa mozemo pricati
End- Posts : 21177
2015-08-25
andre silva 27 goals
haha
ne znam sta ceka guardiola da ne uzme takvu klasu zar ne gleda mocnu bundesljigu
haha
ne znam sta ceka guardiola da ne uzme takvu klasu zar ne gleda mocnu bundesljigu
2015-08-25
liga za turcine i one koji ne uspiju da mogu pricati igrao sam profi nogomet u ligi 5
2015-08-25
End wrote:nedokazan igrac, prvo nek zaigra u primeri ili premiershitu pa mozemo pricati
Istina rous nije igrao u premierligi
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ne znam ko je taj Francuz...
;)
To ti je onaj decko s posebnim potrebama iz rosarija...sto su ga drogirali od 13te godine u barceloni
Guest- Guest
1 2 3 4 5 6 7 8 .... dajte barcu da se momci igrajuEnd wrote:nedokazan igrac, prvo nek zaigra u primeri ili premiershitu pa mozemo pricati
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1