Patriot prvi put u Hrvatskoj: NATO američki proturaketni sustav rasporedio u Zemuniku
Page 1 of 1
Patriot prvi put u Hrvatskoj: NATO američki proturaketni sustav rasporedio u Zemuniku
PANEUROPSKA VJEŽBA
U vježbi će sudjelovati 50-ak borbenih zrakoplova, avioni-tankeri i helikopteri, a RH će sudjelovati s MiG-ovima 21 i ratnim brodovima
Piše: Krešimir Žabec
Objavljeno: 14. svibanj 2021. 22:50
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/patriot-prvi-put-u-hrvatskoj-nato-americki-proturaketni-sustav-rasporedio-u-zemuniku-15073222
U vježbi će sudjelovati 50-ak borbenih zrakoplova, avioni-tankeri i helikopteri, a RH će sudjelovati s MiG-ovima 21 i ratnim brodovima
Piše: Krešimir Žabec
Objavljeno: 14. svibanj 2021. 22:50
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/patriot-prvi-put-u-hrvatskoj-nato-americki-proturaketni-sustav-rasporedio-u-zemuniku-15073222
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Patriot prvi put u Hrvatskoj: NATO američki proturaketni sustav rasporedio u Zemuniku
strasno :)
2020-04-21
Re: Patriot prvi put u Hrvatskoj: NATO američki proturaketni sustav rasporedio u Zemuniku
pizzon wrote:strasno :)
sve ok
kod nas nato kod vas rusija
Ovi naši u zemuniku, evo sad prošao pored
vaši u nišu, daj rujama nešto da popiju sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dok srbi iz " regije " vladajuepikur37 wrote:pizzon wrote:strasno :)
sve ok
srbijom tako ce i biti.
njihova je srbija od jeseni 44.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:dok srbi iz " regije " vladajuepikur37 wrote:pizzon wrote:strasno :)
sve ok
srbijom tako ce i biti.
Uvijek možete, pristupiti zapadnoj obitelji uljudbe i naroda civlizacije.
Srbiji nudimo članstvo u nato paktu ali se morate ispričati što smo vas bombardirali.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam nakon boksevice 93 rekao.pizzon wrote:dok srbi iz " regije " vladajuepikur37 wrote:pizzon wrote:strasno :)
sve ok
srbijom tako ce i biti.
Radje ratovati protiv 200 srba sam nego protiv 5 muslimqna.
Toliko o kvaliteti neprijatelja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Novi izraelski proturaketni sustav
» Srbija dobila proturaketni sustav za obaranje nuklearnih projektila
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» USA donira Hrvatskoj raketne sisteme Patriot.
» EU odobrila europsko-američki sustav zaštite privatnosti
» Srbija dobila proturaketni sustav za obaranje nuklearnih projektila
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» USA donira Hrvatskoj raketne sisteme Patriot.
» EU odobrila europsko-američki sustav zaštite privatnosti
Page 1 of 1