Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...
Page 1 of 1
Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...
https://m.vecernji.hr/sport/borna-sosa-poslao-je-dopis-hns-u-procitajte-sto-kaze-
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...
koga jebe.
nije problem što je otišao za njemačku repku.
ali zanimljivo pobrisao svaki spomen da je ikada bio Hrvat na fejsbooku ili gdje već. kao da bi mu Njemci zamjerili to što je on Hrvat. jebe se švaba.
a sada se zajeba pa je opet Hrvat. švabo, pa hrvat, pa opet švabo, pa bi nazad hrvat. ovaj je gori od crvenkastog i ringa
ali zanimljivo pobrisao svaki spomen da je ikada bio Hrvat na fejsbooku ili gdje već. kao da bi mu Njemci zamjerili to što je on Hrvat. jebe se švaba.
a sada se zajeba pa je opet Hrvat. švabo, pa hrvat, pa opet švabo, pa bi nazad hrvat. ovaj je gori od crvenkastog i ringa
AssadNaPodmornici wrote:koga jebe.
dijagram-
2015-08-09
Triba ga upitati što misli o trećem, granici na drini, prisajedinjenju Boke i shodno odgovorima donijeti odluku.
Ako se počne izmotavati
Ako se počne izmotavati
Ima i futsal reprezentacija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Preuzeo je rizik. Spalio je mostove za sobom tj pokusao izbrisati da je igrao za HRV repku. Rizik mu se nije isplatio. Biz ca, tj ostani tu gdje si , sacekaj koju godinu i imati ces pravo igrati za neku drugu repku. Nema zamjerke. Izabrao si snosi posljedice. Kalinic 2.0.....
2014-04-14
Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Treba ga prekrižiti za uvijek, makar postao svjetska klasa...RayMabus wrote:Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
Kod nas je kult reprezentacije vrlo bitna stvar, motivirajuća dapače galvanizirajuća...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Zasto? Dobro bi dosao netko da izaziva razdor i neslogu u ekipi.T. wrote:Treba ga prekrižiti za uvijek, makar postao svjetska klasa...RayMabus wrote:Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
Kod nas je kult reprezentacije vrlo bitna stvar, motivirajuća dapače galvanizirajuća...
Pozeljan je pad u rezultatima, jer ponavljanje proslih samo jaca nacionalnu svijest
Svi znamo koliko je to lose za drzavu, napose manjine i slicne.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Zasto? Dobro bi dosao netko da izaziva razdor i neslogu u ekipi.T. wrote:Treba ga prekrižiti za uvijek, makar postao svjetska klasa...RayMabus wrote:Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
Pozeljan je pad u rezultatima, jer ponavljanje proslih samo jaca nacionalnu svijest
Svi znamo koliko je to lose za drzavu, napose manjine i slicne.
Slovoslagar-
2021-04-25
AssadNaPodmornici wrote:koga jebe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako igrama zasluži poziv,neka igra.
Nije reprezentacija nekakva Partija u koju se prima po političkoj pravovjernosti i ideološkoj podobnosti.
A te vaše nebuloze kako hrvatski reprezentativci pobjeđuju srcem i ljuvavlju,objesite mačku o rep.
Bolje da igra mladi i perspektivni Sosa,nego one stare mumije koje,kao da imaju doživotno pretplaćeno mjesto u timu.
Tako su isto "domoljubni licitari" pred 30 godina srali da u reprezentaciju ne treba zvat Prosinečkog.
Nije reprezentacija nekakva Partija u koju se prima po političkoj pravovjernosti i ideološkoj podobnosti.
A te vaše nebuloze kako hrvatski reprezentativci pobjeđuju srcem i ljuvavlju,objesite mačku o rep.
Bolje da igra mladi i perspektivni Sosa,nego one stare mumije koje,kao da imaju doživotno pretplaćeno mjesto u timu.
Tako su isto "domoljubni licitari" pred 30 godina srali da u reprezentaciju ne treba zvat Prosinečkog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To srce i ljubav najviše dolaze do izražaja u rukometu i nogometu,a upravo je posljednji nastup rukometaša dokazao kako "srce hrvatsko" nije ni 10% od potrebnog na jednom jakom prvenstvu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koje stare mumije imas svega par...modric,perisic,vida,lovrenjastreb wrote:Ako igrama zasluži poziv, neka igra.
Nije reprezentacija nekakva Partija u kojoj se prima po političkoj pravovjernosti i ideološkoj sličnosti.
A vaše nebuloze kako hrvatski reprezentativci pobjeđuju srcem i ljuvavlju, objesite mačku o rep.
Bolje da igra mladi i perspektivni Sosa, nego one stare mumije koje, kao da imaju doživotno pretplaćeno mjesto u timu.
Tako su isto "domoljubni licitari" pred 30 godina srali da u reprezentaciju ne treba zvati Prosinečkog.
2015-09-08
...na sosinom mjestu igraju njegovi vrsnjaci..
2015-09-08
Similar topics
» Juncker na Dan zaljubljenih priznao da je zaljubljen u Plenkija
» ode mlad, šteta...
» Sve je lako kad si mlad
» Dodik, povodom prijetnje smrću: "Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati"
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
» ode mlad, šteta...
» Sve je lako kad si mlad
» Dodik, povodom prijetnje smrću: "Nisam naivan, nikakve pretnje me ne mogu pokolebati"
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
Page 1 of 1