ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...

Go down

Bio sam naivan, zaljubljen i mlad... Empty Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...

Post by T. 13/5/2021, 19:54

https://m.vecernji.hr/sport/borna-sosa-poslao-je-dopis-hns-u-procitajte-sto-kaze-
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Bio sam naivan, zaljubljen i mlad... Empty Re: Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...

Post by dijagram 13/5/2021, 19:57

:kickass
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Bio sam naivan, zaljubljen i mlad... Empty Re: Bio sam naivan, zaljubljen i mlad...

Post by AssadNaPodmornici 13/5/2021, 20:04

koga jebe.
nije problem što je otišao za njemačku repku.
ali zanimljivo pobrisao svaki spomen da je ikada bio Hrvat na fejsbooku ili gdje već. kao da bi mu Njemci zamjerili to što je on Hrvat. jebe se švaba.
a sada se zajeba pa je opet Hrvat. švabo, pa hrvat, pa opet švabo, pa bi nazad hrvat. ovaj je gori od crvenkastog i ringa

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 13/5/2021, 20:08

AssadNaPodmornici wrote:koga jebe.
ali zanimljivo pobrisao svaki spomen da je ikada bio Hrvat na fejsbooku ili gdje već. kao da bi mu Njemci zamjerili to što je on Hrvat. jebe se švaba.
a sada se zajeba pa je opet Hrvat. švabo, pa hrvat, pa opet švabo, pa bi nazad hrvat. ovaj je gori od crvenkastog i ringa
:D
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 13/5/2021, 20:21

Triba ga upitati što misli o trećem, granici na drini, prisajedinjenju Boke i shodno odgovorima donijeti odluku.
Ako se počne izmotavati 
Bio sam naivan, zaljubljen i mlad... 588dbd47-c3c0-4107-a3b2-6070b0765237-588dba9f-8700-463f-8622-6b660a0a0a6b-po-690x480

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/5/2021, 20:22

Ima i futsal reprezentacija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 13/5/2021, 20:23

Preuzeo je rizik. Spalio je mostove za sobom tj pokusao izbrisati da je igrao za HRV repku. Rizik mu se nije isplatio. Biz ca, tj ostani tu gdje si , sacekaj koju godinu i imati ces pravo igrati za neku drugu repku. Nema zamjerke. Izabrao si snosi posljedice. Kalinic 2.0.....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/5/2021, 20:39

Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 13/5/2021, 20:42

RayMabus wrote:Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
Treba ga prekrižiti za uvijek, makar postao svjetska klasa...
Kod nas je kult reprezentacije vrlo bitna stvar, motivirajuća dapače galvanizirajuća...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by dijagram 13/5/2021, 20:46

T. wrote:
RayMabus wrote:Mlad je on još. Tek mu je 23. Sitit ćemo ga se tamo negdje oko njegove 30-te i to ako. Ovaj će malo na malo duže hlađenje.
Kod nas je kult reprezentacije vrlo bitna stvar, motivirajuća dapače galvanizirajuća...
Zasto?  Dobro bi dosao netko da izaziva razdor i neslogu u ekipi.

Pozeljan je pad u rezultatima, jer ponavljanje proslih samo jaca nacionalnu svijest

Svi znamo koliko je to lose za drzavu, napose manjine i slicne.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 14/5/2021, 00:08

dijagram wrote:
T. wrote:
Zasto?  Dobro bi dosao netko da izaziva razdor i neslogu u ekipi.

Pozeljan je pad u rezultatima, jer ponavljanje proslih samo jaca nacionalnu svijest

Svi znamo koliko je to lose za drzavu, napose manjine i slicne.
 :tss
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2021, 05:58

AssadNaPodmornici wrote:koga jebe.
:D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 14/5/2021, 09:12

Ako igrama zasluži poziv,neka igra.

Nije reprezentacija nekakva Partija u koju se prima po političkoj pravovjernosti i ideološkoj podobnosti.

A te vaše nebuloze kako hrvatski reprezentativci pobjeđuju srcem i ljuvavlju,objesite mačku o rep.

Bolje da igra mladi i perspektivni Sosa,nego one stare mumije koje,kao da imaju doživotno pretplaćeno mjesto u timu.

Tako su isto "domoljubni licitari" pred 30 godina srali da u reprezentaciju ne treba zvat Prosinečkog.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 14/5/2021, 09:14

To srce i ljubav najviše dolaze do izražaja u rukometu i nogometu,a upravo je posljednji nastup rukometaša dokazao kako "srce hrvatsko" nije ni 10% od potrebnog na jednom jakom prvenstvu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2021, 09:39

jastreb wrote:Ako igrama zasluži poziv, neka igra.

Nije reprezentacija nekakva Partija u kojoj se prima po političkoj pravovjernosti i ideološkoj sličnosti.

A vaše nebuloze kako hrvatski reprezentativci pobjeđuju srcem i ljuvavlju, objesite mačku o rep.

Bolje da igra mladi i perspektivni Sosa, nego one stare mumije koje, kao da imaju doživotno pretplaćeno mjesto u timu.

Tako su isto "domoljubni licitari" pred 30 godina srali da u reprezentaciju ne treba zvati Prosinečkog.
Koje stare mumije imas svega par...modric,perisic,vida,lovren
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/5/2021, 09:39

...na sosinom mjestu igraju njegovi vrsnjaci..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics