ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine - Page 2 Empty Re: Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine

Post by niels Mon 10 May - 14:16

Pročitao sam članak pažljivo.

Konkretno se traži usklađenje sa Sejdić Finci presudom. To je daljnji odmak od konstitutivnosti i pomak prema konceptu BiH kao građanske države. Ali nisam toliko u toj problematici, moguće je da sam krivo razumio.

Ovo s usvojenim stajalištima iz non-papera onda ne stoji, Hrvatska sigurno nije za implementaciju Sejdic Finci. Dakle, lažu.

HDZ bi trebao razmisliti o tome da se prestane baviti politikom i uništavati konkurenciju, već da se da u biznis kao zločinačka organizacija.

Ili korporacija, dođe na isto.

niels

2021-04-26

Back to top Go down

Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine - Page 2 Empty Re: Brisel prihvatio hrvatski non paper!EU trazi od BiH promjenu izbornog zakona vec ove godine

Post by RayMabus Mon 10 May - 14:25

Meni presuda Sejdić Finci ne smeta. Imali bi četiri člana predsjedništva BiH a Hrvatska bi imala svoga koji može uvijek stavit veto na neke vojne stvari koji su ugroza za Hrvatsku.

Ti građani koji su ostali imali bi svog člana predsjedništva pa onda nek biraju tko im paše i nek ih zastupa. Ja s tim nemam problema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 10 May - 14:32

I jedno i drugo se riješi formiranje većinske hrvatske i većinske bošnjačke izborne jedinice. Pa nek se u njima kandidira tko hoće.

Poput RSa.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 14:34

epikur37 wrote:I jedno i drugo se riješi formiranje većinske hrvatske i većinske bošnjačke izborne jedinice. Pa nek se u njima kandidira tko hoće.

Poput RSa.
Ne. To bi bilo odbacivanje Hrvata u Federaciji BiH van te većinski etničke zone.

Jednostavno dođeš na izbore i upisan si kao Hrvat , Bošnjak , Ostali i glasaš za svoju listu i to je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 14:37

Nek rade šta oće jer ionako su 26.09 izbori u Njemačkoj i dolaze Zeleni na vlast tako da ova priča o tome kako će oni ovo ono do kraja godine , to su priče za malu dicu.

Nema od toga ništa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 14:43

To su samo politički spinovi Plenkovica pred lokalne izbore a 26.09 izbori u Njemačkoj i Zeleni i vamo tamo i to je Briselu bitno a SDA ionako ne želi u EU pa će blokirati sve pregovre i dok se okreneš već počeli izbori u BiH 2022 i kasno je za neke šeme i ono to vam je to.

Prestanite se navlačiti na Plenkovica i ekipu prodaje magle iz Hrvatske demokratske zajednice.

Kad ih se potira politički iz Hrvatske i zamjeni krajnjom desnicom onda možemo pričati o pravim pregovorima sa SDA talibanijom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 10 May - 14:46

RayMabus wrote:
epikur37 wrote:I jedno i drugo se riješi formiranje većinske hrvatske i većinske bošnjačke izborne jedinice. Pa nek se u njima kandidira tko hoće.

Poput RSa.
Ne. To bi bilo odbacivanje Hrvata u Federaciji BiH van te većinski etničke zone.

netočno, izborna jedinica bi imala teritorijalni diskontinuitet, pa bi obuhvatile i neke hrvatski većinske općine i u srednjoj Bosni.

kako god, važno da se ide dalje prema podjeli
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 14:51

Nema ništa od podjele. Hrvati u BiH su zahvaljujući dugogodišnjoj politici HDZ postali manjina i nikakve snage za neke podjele BiH nemaju a niti u tome imaju podršku Hrvata iz Hrvatske.

Nastavite i dalje sanjat svoje propale planove i prodavati maglu koju uspješno prodajete na hrvatskom i BiH tržištu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 10 May - 14:57

RayMabus wrote:Nema ništa od podjele. Hrvati u BiH su zahvaljujući dugogodišnjoj politici HDZ postali manjina i nikakve snage za neke podjele BiH nemaju a niti u tome imaju podršku Hrvata iz Hrvatske.

Nastavite i dalje sanjat svoje propale planove i prodavati maglu koju uspješno prodajete na hrvatskom i BiH tržištu.

Pa ne moraju Hrvati dobiti svoj dio, podjela ide s njima ili bez njih....

Cepnut će se mujage i srbi i opet dobro :)

Samo je važno da se konačno raspadne.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 15:03

Ja nisan ni Srbin ni musliman tako da šta će oni ja ne znam niti ih mislim zastupat.

Nađi drugog sugovornika s kim ćeš pričat o tome šta će oni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 15:12

Ti možeš skupa sa svojom hrvatsko srpskom koalicijom izać na lokalne izbore a ja znam kome ću dat glas pa vi gladite i dalje jajca Briselu i kako Srbija mora uć u Eu na štetu Hrvatske.

Imam vas plan eliminirati iz političkog života Hrvatske a puca mi kurac za vaš ogranak u BiH koji neće dobiti ništa jer Zeleni ulaze u vladu Njemačke 26.09.2021 godine
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 10 May - 16:27

U pravu je Epi, Hrvati su tu irelevantni...Srbi I muslimani jednostavno zajedno ne mogu i to je to.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 May - 18:32

epikur37 wrote:

Samo je važno da se konačno raspadne.

Kada se raspadne, onda je sve otvoreno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 10 May - 19:44

niels wrote:Pročitao sam članak pažljivo.

Konkretno se traži usklađenje sa Sejdić Finci presudom. To je daljnji odmak od konstitutivnosti i pomak prema konceptu BiH kao građanske države.
Upravo to.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 10 May - 19:45

U biti od ustavnih promjena i promjena izbornog zakona ništa neće biti, i ulazi se neizvjesno u sljedeće izbore.

Tu bi se mogla dogoditi blokada proračuna od strane Hrvata i Srba, jer zašto bi izglasali totalno nelegitimne izbore, koje vodi nezakonita Centralna Izborna Komisija po vodstvom Komšićevog kadra.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 10 May - 19:50

Hektorović wrote:
niels wrote:Pročitao sam članak pažljivo.

Konkretno se traži usklađenje sa Sejdić Finci presudom. To je daljnji odmak od konstitutivnosti i pomak prema konceptu BiH kao građanske države.
Upravo to.
A za koga bi ti da glasa neki Slovak u BiH ? Moraju i oni imat svog člana predsjedništva BiH.

Oni nisu konstutivni narod nego ostali koji nemaju za koga glasat pa moraju dobiti svog člana predsjedništva BiH. Ne postoji konstutivnost Ostalih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics