"Mi Hrvati" oštro napali mladog hrvatskog nogometaša
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Mi Hrvati" oštro napali mladog hrvatskog nogometaša
Znaju razlog zasto ga nisu zvali..mozda je u pitanju ponasanje ..slicno prilozenom kad je igrao za mladu reprezentaciju pa birao utakmice..jbg ima igraca koji se nesvjesno pokopaju sanse..RayMabus wrote:Pa realnost je da ga uopće nisu zvali nit pokazali interes za njega i tu sva priča završava.vuksadinare wrote:...ali treba realan biti...on je doslovno polunjemac...po mami..zivio kao klinac u njemackoj..nije mu bilo tesko prelomit....meni izgleda da i nije neki lik koji bi toliko grizao da igra za hr reprezentaciju kao braca kovac npr..koji su bili puno strpljiviji od ovog sose
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A to je njegov problem. Očito da on misli da će mu porast cijena na tržištu ako igra za njemačku reprezentaciju ( pošto za hrvatsku reprezentaciju nije u planu još nikome ).dijagram wrote:Pitanje je koliko ce igrati u Njemackoj ekipi, to cemo tek vidjeti.RayMabus wrote:Pa eto igrat će u njemačkoj reprezentaciji.dijagram wrote:A nema mjesta za sve.
I desetine drugih mastaju o reprezentaciji ali nikada nece tamo biti.
Gledajmo na ovo kao na borbu protiv islamizma i promociju Hrvatske u Njemačkoj.
Morat ce biti puno bolji od ostalih da zauzme poziciju.
Bude li tek podjednak drugima slijede mu mrvice.
Mrvice bi eventualno dobio i u HR jer izbornik preferira nekolicinu drugih.
To je njegova stvar.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
I to je to. To je sva priča.
I to je to. To je sva priča.
2014-04-11
RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
Ne moraš ako ocijeniš kako nisu dovoljno motivirani igrati za hrvatsku reprezentaciju jer imaju ponude i od drugih reprezentacija pa tako i problema sa podijeljenom odanošću.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
Ne moraš ako ocijeniš kako nisu dovoljno motivirani igrati za hrvatsku reprezentaciju jer imaju ponude i od drugih reprezentacija pa tako i problema sa podijeljenom odanošću.
Ili konstantno igraju u problematičnoj formi i to u drugorazrednim klubovima, poput Alena Halilovića koji je samo bio i ostao velikim talentom koji nikada nije uspio iskazati svoj puni potencijal.
U Dinamu je ionako igrao praktički samo u napadu, ništa vraćanje u obranu, a i to uglavnom posljednjih 30 minuta utakmice.
Što će nam takav igrač u reprezentaciji?
Guest- Guest
Pa upravo zato ih moraš stavljati da ih ne daš drugim reprezentacijama i tako ojačaš neprijatelja.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa upravo zato ih moraš stavljati da ih ne daš drugim reprezentacijama i tako ojačaš neprijatelja.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
To ih neće onemogućiti da igraju za druge reprezentacije, a očito je da baš i ne poznaš Uefine standarde po tom pitanju.
Guest- Guest
Ne možeš igrat za drugu reprezentaciju ako si odigrao utakmicu u A reprezentaciji druge države.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa upravo zato ih moraš stavljati da ih ne daš drugim reprezentacijama i tako ojačaš neprijatelja.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
To ih neće onemogućiti da igraju za druge reprezentacije, a očito je da baš i ne poznaš Uefine standarde po tom pitanju.
Meni se čini da je ovaj lik prodan Njemačkoj i da je ovdje riječ o aferi u HNSu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne možeš igrat za drugu reprezentaciju ako si odigrao utakmicu u A reprezentaciji druge države.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa upravo zato ih moraš stavljati da ih ne daš drugim reprezentacijama i tako ojačaš neprijatelja.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Može on sutra polomit noge i kraj karijere pa mi se ne da o njemu. Ovo je samo upozorenje da u prijateljske utakmice i onu za ligu nacija moraš gurat mlade da igraju kako bi upisali utakmicu za A reprezentaciju.
Možeš. Ne poznaješ Uefine propise u tom smislu.
Guest- Guest
Dobro ja ne znam ništa , ti znaš sve. Zato Borna Sosa sad igra za njemačku reprezentaciju.
2014-04-11
pa što,izabrao njemačku kao i ostalih pola milijuna hrvata.Jedino mi nije jasno kako je izabrao slabiju reprezentaciju...
vili40-
2015-08-02
Izvanredan tekst udruge 'mi hrvati'...
Dečko očito s razlogom nije bio u užem izboru...
Poželimo mu sreću u njemačkoj reprezentaciji u koju bi se mogao dobro uklopiti jer je u istoj domoljublje nepoznat pojam...
Ako uopće dobije prigodu na terenu odslušati 'deutschland uber alles'...
Poželimo mu sreću u njemačkoj reprezentaciji u koju bi se mogao dobro uklopiti jer je u istoj domoljublje nepoznat pojam...
Ako uopće dobije prigodu na terenu odslušati 'deutschland uber alles'...
Naša najveća iluzija je kako se u nogometu pobjeđuje domoljubljem.T. wrote:Izvanredan tekst udruge 'mi hrvati'...
1998. do bronce i 2018 do srebra došli smo znanjem i stručnošću(naravno i sreće je trebalo imati).
Sva ona ispadanja u prvom krugu(moj brat Robert i ja,Pršo,Otto Barić i šta ti ja znam) rezultat su pouzdavanja u domoljublje.
Uostalom kakvo domoljublje je u pitanju kada se igra Liga prvaka? Jesu li svi igrači Reala vatreni katolici,rojalisti i latinofili?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati i branitelji Orašja oštro i ogorčeno poručili Draganu Čoviću da od njega ne očekuju ništa "jer od hrvatskog predstavnika u BiH Dragana Čovića,koji ide na obilježavanje Dana Republike srpske i od njih prima odličje ne očekuju ništa"
» Ivo Banac za unitarnu BiH bez hrvatskog entiteta, a oštro protiv Rusije
» VIDEO/FOTO: SENZACIONALAN PODVIG MLADOG HRVATSKOG ASA Borna Ćorić pomeo prvog tenisača svijeta i stigao do pobjede života!
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
» Ivo Banac za unitarnu BiH bez hrvatskog entiteta, a oštro protiv Rusije
» VIDEO/FOTO: SENZACIONALAN PODVIG MLADOG HRVATSKOG ASA Borna Ćorić pomeo prvog tenisača svijeta i stigao do pobjede života!
» Hrvati u Splitu napali srpske reprezentativce
» Napisao glupost o Balkanu, Srbi i Hrvati ga toliko napali da je zaključao profil
Page 2 of 2