AJB Start: Može li se entitet otcijepiti od BiH?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: AJB Start: Može li se entitet otcijepiti od BiH?
Prvo debilu mene ili dijagrama nitko nije novacio nigdje nit mobilizirao.epikur37 wrote:FRANK wrote:Oces li ti ici u rat ako zarati??? Pitam te ozbiljno.epikur37 wrote:dijagram wrote:Zagazila je , pa zajebala tamo grdoepikur37 wrote:Smijte se vi kolko hoćete ali Hrvatska će morati zagaziti u Bosnu!
Ne sumnjam da ce opet:)
Ja velim kako će biti, a vi ne pomažete svojim defetizmom i širenjem konfuzije.
Drag si mi lik smatram da nisi uopce los. Zaludjen jesi nemogucim. Pazi ja sam se borio za hrhb. I ponosim se time. Nisam bio ni u logistici nit pozadini.
Dobro bojovnici, udruge i branitelji, nosioci spomenica i časnici...!
Jel vi mislite da ste samo vi ratovali ili i moj ćaća i cijela familija i da neću sutra i ja.
Koji je vama kurac, da svaku vašu glupost na ovom forumu poklapate s tim da ste bili u ratu.
Bili ste po volji i zapovijedi, kao što ću biti i ja i svatko drugi dalje iz generacije u generaciju.
Zato odjebi s tim argumentom.
Mi imamo situaciju u koju ćemo morati zagaziti i da ako me pozove, ići ću.
Šta nije jasno?
e da čuvajte bosnu i pustite naš narod niz vodu i cijelu geopolitičku poziciju Hrvatseke i drkaj kurac
njah, odjeb
Jel ti znas sta znaci DRAGOVOLJNO I SA SRCEM.ICI.
Neznas stoga odjebi majmune jedan bosanski. Netriba nam cetnik nit balija dok je takvih poput tebe
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebo ti bog materepikur37 wrote:Na kraqju i naš zelenko iz iloka je tu braniteljsku pozu dobro prokazao...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sto ti je sad problem, cuti dva bojovnika da nesto kazu o ratu s mujama.epikur37 wrote:Na kraqju i naš zelenko iz iloka je tu braniteljsku pozu dobro prokazao...
I opet ne ucis i ne pratis, nitko nas nije po zapovijedi poslao, sami smo isli.
Vecina je odbijala ici.
I eto, rodijak je bio i HOSovac, ja doduse nisam, al smo pravasija koja je prasila muje ima gotovo tridesetljeca.
I sutra ce ustreba li, muje srblje ili koga god treba
Ti i zelenko i mozete zajedno s glupavom djecjom pricom.
dijagram-
2015-08-09
Nedaj boze da nas brane ovi internet ratnici.dijagram wrote:Sto ti je sad problem, cuti dva bojovnika da nesto kazu o ratu s mujama.epikur37 wrote:Na kraqju i naš zelenko iz iloka je tu braniteljsku pozu dobro prokazao...
Vecina je odbijala ici.
I eto, rodijak je bio i HOSovac, ja doduse nisam, al smo pravasija koja je prasila muje ima gotovo tridesetljeca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma nesmeta njemu sto smo.pucali na mujage. Njega boli rat sa cetnicima jebli ga oni.
2015-09-13
To mora rijesiti sam sa sobom:)FRANK wrote:Ma nesmeta njemu sto smo.pucali na mujage. Njega boli rat sa cetnicima jebli ga oni.
dijagram-
2015-08-09
Nece.. jer ne zeli prihvatiti da su upravo njegovi cetnici jebli mu oni mater krivi za dolazak mudzahedina u bosnu.dijagram wrote:To mora rijesiti sam sa sobom:)FRANK wrote:Ma nesmeta njemu sto smo.pucali na mujage. Njega boli rat sa cetnicima jebli ga oni.
Nezeli prihvatiti da su srbi krivi za rat i za agresiju.
Pazi stoka hvali izgradnju pravoslavnog teroristickog hrama u istocnom mostaru.
Ma tribalo je te popove doslovno poklat majku im jebem
2015-09-13
Jučer me u nacionalističkoj emisiji Budnica ugodno iznenadio Anto Đapić-Đapeta,koji je jasno rekao kako u Zenici Hrvate nisu ubijali,niti prognali Srbi,nego muslimani i da to treba jasno reći. rekao je da je Porfirijus pošten lik i da je iz Zenice i da su u Zenici opasni neki drugi bradonje,a ne oni u odeždama srpskih popova,a također je oštro napao i CUH.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
FRANK wrote:Vidi ja sam.ima 17 godina i 10 miseci kad sam stupio u ljubuski hos.dijagram wrote:Najbolje je bilo kad sam se vratio, u Hrvatskoj posebno ZG pa i dijelom u Slavoniji ljudi nisu vjerovali da ima mundzosa.FRANK wrote:To je bila strava. Oni muslimani domaci cak su se i usprezali ali ova stoka sa bliskog istoka je bila sotona teska.dijagram wrote:Mozda smo se i sreli, da.FRANK wrote:Brate borio sam se kod stoca mostara 15 dana uskoplja mozda se i znamo. Necu se hvaliti ali Boksevica je bila majka svih bitaka. Uzas Horor nocna mora.dijagram wrote:Pazite samo da ne dopadnete kakvom Siljeguepikur37 wrote:yoda će držati kotu na uskoplju...dočim marcela raspoređujemo na stožer kupreški...Hrvatska ponovno postaje jedna zemlja i jedno biće.
Skoncat cete kao ovi s Boksevice, koju rodijak spominje
Nakon svakog rafala ili granate sam plakao ko dijete malo.
I znam, rekli su mi za uzas na Boksevici.
Prije kraja bitke ostavio sam jednu kasikaru u slucaju da im dodjem ziv u ruke. Pa ako vidim da nema izlaza onda putuj Ante ali barem ce i njih 3oke sa tobom
Kao, to je propaganda:)
A tek da urlicu alahuekber kad napadaju ko indijanci malo tko je vjerovao.
Sad ce 30 godina kako smo se krvili sa takvima, a danas nas zele "nauciti" ovdje kako muje i nisu cvjecke:)
Kralhevica san gleda ka i svetog antu.
On je ima plemenite namjere al brate bija je idiot.
U pumama mi.je zapovjedbik bio musliman.iz istre. Nisam mu vjerivao bas iz iskustva ali iz naseg voda do manjace zahvaljujuci njemu niko nije poginio.
Nakon rata skinio uniformu odbio penziju i vratio se navigavat. Cesto dodje u costa ricu inace je kapo maki
zakaj nisi u minkensku bojnu?
ili zadarsku?
šupakmeraklija iz novog mesta veli da je bilo daleko. ili tako nekako.
nemrem smislit mujage, a samnom bio amir iz sirije.
svaki badnjak je kod mene
i onda se naždere alkohola da mora prespavat.
a, ovi forumski krojači, jebga. trebali smo ih sve pobit. isti bi nam kuraz bio.
2014-12-30
nisam vidio.dijagram wrote:Sto ti je sad problem, cuti dva bojovnika da nesto kazu o ratu s mujama.epikur37 wrote:Na kraqju i naš zelenko iz iloka je tu braniteljsku pozu dobro prokazao...
Vecina je odbijala ici.
ja sam decidirano odbio ići u bosnu.
u biti cijela jedinica je odbila.
još da su nas slali u posavinu, ajde. to je hrvatska.
ali tuzla. jebote kaj ja imam s tuzlom?
(nije bila tuzla, zbog epija, vukojebina koju bi ja morao braniti dok ekipa ladi jajca)
osim amira mujage jako volem.
neki drugi životi i neki drugi svjetovi.
2014-12-30
dijagram wrote:Sto ti je sad problem, cuti dva bojovnika da nesto kazu o ratu s mujama.epikur37 wrote:Na kraqju i naš zelenko iz iloka je tu braniteljsku pozu dobro prokazao...
Taman posla, svoje poštovanje sam iskazao opetovano...nego, ne možete diskreditirati tuđe stavove pa i karakter činjenicom što ste sudjelovali u ratu.
Pozdrav i kostarikancu :)
odoh trčati valja ocijediti sinoćnju graševinu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....djaba mu govoris..oni svikli da netko drugi nesto uradi a oni zajasu na gotovo..ja sam davno odustao od objasnjenjaFRANK wrote:Prvo debilu mene ili dijagrama nitko nije novacio nigdje nit mobilizirao.epikur37 wrote:FRANK wrote:Oces li ti ici u rat ako zarati??? Pitam te ozbiljno.epikur37 wrote:dijagram wrote:Zagazila je , pa zajebala tamo grdoepikur37 wrote:Smijte se vi kolko hoćete ali Hrvatska će morati zagaziti u Bosnu!
Ne sumnjam da ce opet:)
Ja velim kako će biti, a vi ne pomažete svojim defetizmom i širenjem konfuzije.
Drag si mi lik smatram da nisi uopce los. Zaludjen jesi nemogucim. Pazi ja sam se borio za hrhb. I ponosim se time. Nisam bio ni u logistici nit pozadini.
Dobro bojovnici, udruge i branitelji, nosioci spomenica i časnici...!
Jel vi mislite da ste samo vi ratovali ili i moj ćaća i cijela familija i da neću sutra i ja.
Koji je vama kurac, da svaku vašu glupost na ovom forumu poklapate s tim da ste bili u ratu.
Bili ste po volji i zapovijedi, kao što ću biti i ja i svatko drugi dalje iz generacije u generaciju.
Zato odjebi s tim argumentom.
Mi imamo situaciju u koju ćemo morati zagaziti i da ako me pozove, ići ću.
Šta nije jasno?
e da čuvajte bosnu i pustite naš narod niz vodu i cijelu geopolitičku poziciju Hrvatseke i drkaj kurac
njah, odjeb
Jel ti znas sta znaci DRAGOVOLJNO I SA SRCEM.ICI.
Neznas stoga odjebi majmune jedan bosanski. Netriba nam cetnik nit balija dok je takvih poput tebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
Page 5 of 5