Burger King dolazi u Srbiju?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Burger King dolazi u Srbiju?
Šta je 100 kila na tu visinu?Noor wrote:T. wrote:Ne znaš ti šta valja...Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Možda 1 mjesečno odem tako negdjeSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
Je, najbolje izaziva rak debelog crijeva.
Btw imaš li dokaza za tako nešto?
Općenito je poznato da MC Donald's i Burger King imaju bolje meso a higijenske uvjeti da ne pričam, bolji su od 99 % hrvatskih fast foodova i restorana,
To je bila ironija.
Poanta je u tome da ja te proizvode ne bih dotaknuo niti štapom, a kamoli konzumirao. Bilo one kakti domaće bilo ove kakti iz Amerike.
Cheese royale ×2, pomfri i pola litra ledene cole...
Nema gladi s ovim ne boj se...
zove mladu kolegicu mama iz ZG (a nas dvije u istri), neka joj upravo to sada naruči na kućnu adresu
mama ima navodno 100 kg, ali ne odustaje :D
Ovisna je, to je...
Toga nema u makarskoj tako da svratim 3-4 puta godišnje i otrujem se da mi se zgadi za idućih nekoliko mjeseci...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ja jedino po ljetu shake od vanilije...i to se ne sjetim sama, nego kad muž napneT. wrote:Šta je 100 kila na tu visinu?Noor wrote:T. wrote:Ne znaš ti šta valja...Speare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Možda 1 mjesečno odem tako negdjeSpeare Shaker wrote:AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
Je, najbolje izaziva rak debelog crijeva.
Btw imaš li dokaza za tako nešto?
Općenito je poznato da MC Donald's i Burger King imaju bolje meso a higijenske uvjeti da ne pričam, bolji su od 99 % hrvatskih fast foodova i restorana,
To je bila ironija.
Poanta je u tome da ja te proizvode ne bih dotaknuo niti štapom, a kamoli konzumirao. Bilo one kakti domaće bilo ove kakti iz Amerike.
Cheese royale ×2, pomfri i pola litra ledene cole...
Nema gladi s ovim ne boj se...
zove mladu kolegicu mama iz ZG (a nas dvije u istri), neka joj upravo to sada naruči na kućnu adresu
mama ima navodno 100 kg, ali ne odustaje :D
Ovisna je, to je...
Toga nema u makarskoj tako da svratim 3-4 puta godišnje i otrujem se da mi se zgadi za idućih nekoliko mjeseci...
Baš sam zadnji put bio u burger Kinga prije.. Mislim dva tjedna.. Mogao bi idući tjedan
Ja volim ćevape iz Waltera. U somunu sa kajmakom i lukom. Mek i ostala sranja poput ovog zaobilazim.
dzango wrote:Ja volim ćevape iz Waltera. U somunu sa kajmakom i lukom. Mek i ostala sranja poput ovog zaobilazim.
ima tu kod mene relativno blizu čevabdžinica "kod čiče". Baš se pitam...
dijagram wrote:kava im je odlicna, arabicamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
ima najbolje burgere od tih za masovni ukus
mek ima bolje krumpiriće, a ima i super kave i kolače tamo gdje ima mcCaffe
kao obozavatelj tog odgovorno to tvrdim
ostalo im ne konzumiram
probaj kolače uz kavu, stvarno su im fantastični
ako nešto ameri znaju radit znaju radit kolače i roštilj. Onaj pravi roštilj, jasno, ne ovo za fast food.
i da, kava je jebena u meku
u vrijeme zatvorenih kafica zbog covida Mcdrive mi je bio poput oaze u pustinjimarcellus wrote:dijagram wrote:kava im je odlicna, arabicamarcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
ima najbolje burgere od tih za masovni ukus
mek ima bolje krumpiriće, a ima i super kave i kolače tamo gdje ima mcCaffe
kao obozavatelj tog odgovorno to tvrdim
ostalo im ne konzumiram
probaj kolače uz kavu, stvarno su im fantastični
ako nešto ameri znaju radit znaju radit kolače i roštilj. Onaj pravi roštilj, jasno, ne ovo za fast food.
i da, kava je jebena u meku
kolac uzmem jednom mjesecno, fini su naoko, to se vidi
dijagram-
2015-08-09
A vjerojatno je bolji bilo gdje u srbiji nego tamo .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A reklama mu ide "Živ je Čiča, umro nije"? Ovi imaju one male ćevape, pravi kafanski, i odličan kajmak i somun. Svaka im dala.marcellus wrote:dzango wrote:Ja volim ćevape iz Waltera. U somunu sa kajmakom i lukom. Mek i ostala sranja poput ovog zaobilazim.
ima tu kod mene relativno blizu čevabdžinica "kod čiče". Baš se pitam...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Verovatno. Ne znam kako uopšte opstaju ti fastfudovi. Ima i onaj KFC u kojem nikada nisam bio. U stvari sam skoro otkrio da uopšte postoji.kaya wrote:A vjerojatno je bolji bilo gdje u srbiji nego tamo .
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
O krampa fan, da si bija u Americi, zna bi da je najbolji US trovač Shake Shack. I krampi je to nacionalno jelo no.1.AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
Pa ja odem jednom mjesečno, ili u mc donalds ili kfc...čisto tako...ali ne e daj bože tamo jesti često.dzango wrote:Verovatno. Ne znam kako uopšte opstaju ti fastfudovi. Ima i onaj KFC u kojem nikada nisam bio. U stvari sam skoro otkrio da uopšte postoji.kaya wrote:A vjerojatno je bolji bilo gdje u srbiji nego tamo .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prije bih otišao u Iran nego u ovu sada nazovimo Ameriku gdje vladaju demokrati.AlfaOmega wrote:O krampa fan, da si bija u Americi, zna bi da je najbolji US trovač Shake Shack. I krampi je to nacionalno jelo no.1.AssadNaPodmornici wrote:Od svih trovača i restorana burger King mi je još najbolji
Možda ponedjeljak odem od burger Kinga jer ovih dana imam plan šta kuhati i na kupova hranu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kaya wrote:Pa ja odem jednom mjesečno, ili u mc donalds ili kfc...čisto tako...ali ne e daj bože tamo jesti često.dzango wrote:Verovatno. Ne znam kako uopšte opstaju ti fastfudovi. Ima i onaj KFC u kojem nikada nisam bio. U stvari sam skoro otkrio da uopšte postoji.kaya wrote:A vjerojatno je bolji bilo gdje u srbiji nego tamo .
tak i ja, umjereno s tim, vrlo... klinke doduše vole krumpiriće iz meka i šejk, ali djeca imaju drukčiji metabolizam njima to ne škodi
KFC mi nije nešto, to je ono za crnce...
KFC nikada ali baš nikada nisam proba. Niti ću. Pohana piletina. Taman posla, ionako nisam fan pohane hrane puno dodatnih štetnih kalorija.
Burger King ima najbolje burgere
Burger King ima najbolje burgere
nekada. u doba prije novonormalnog, najbolji roštilj u gradu je bio kod srbina. nakon njega kod šumana. danas tih legendi nema više, djeca preuzela. ujebala što su roditelji napravili.
kao i pica u dvojki i ona na trešnjevci.
u mekšit sam išao s djecom. kino, kola, kokice i poslije mekšit. jednom mjesečno nije strašno.
kao i pica u dvojki i ona na trešnjevci.
u mekšit sam išao s djecom. kino, kola, kokice i poslije mekšit. jednom mjesečno nije strašno.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju
» Aco: Luj Viton dolazi u Srbiju
» Potvrđeno: Si Đinping dolazi u Srbiju
» Victoria Secrets dolazi u Srbiju
» Vučic : Angela Merkel dolazi u Srbiju