ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada - Page 3 Empty Re: HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada

Post by T. 5/5/2021, 17:12

Sve te omladinske organizacije nastale su ugledom na hitlerjugend...
S razlikom da je hitlerjugend izginuo za ideale...

T.

2014-04-14

darth_vader likes this post

Back to top Go down

HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada - Page 3 Empty Re: HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada

Post by Guest 5/5/2021, 17:25

Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:

Prvo u jugi je bio savez socijalistocke omladine i taj je usporediv s mladezi hdzdja 

Nije, bar ne realno, zato jer se iz njihovih redova nije regrutirao nitko na nekim višim rukovodećim pozicijama, za razliku od SSRN i mladeži HDZ-a.
Morali su se prvo upisati u partiju, a za to su morali postati punoljetni. Bar u nekim kasnijim godinama kada je partija već preimenovana u savez (komunista) jer je to kao imalo neke široke općenarodne konotacije, za razliku od pojma partije koji je vukao asocijacije na političko udruživanje na omrznutom zapadu s jedne strane i stanju u tada također omrznutom SSSR-u s druge.
opet lažeš 
Dakle istina je ova Svi SMO u bili automatizmom PIONIRI A POTOM CLANOVI OMLADONSKE ORGANIZACIJE S NAVRSENIH 14 GODINA 
sad sam se prisjetika

A punopravnim članom partije se moglo postati tek sa 18. Je li tako?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 5/5/2021, 17:48

T. wrote:Sve te omladinske organizacije nastale su ugledom na hitlerjugend...
S razlikom da je hitlerjugend izginuo za ideale...

Cini se  drug da si skocio sebi u želudac 
Ako su komunizam i fasizam totalitarizmi , onda je to valjda zbog ideala 
Koji nisu naravno isti u oba sustava

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 5/5/2021, 17:55

Speare Shaker wrote:
Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:

Prvo u jugi je bio savez socijalistocke omladine i taj je usporediv s mladezi hdzdja 

Nije, bar ne realno, zato jer se iz njihovih redova nije regrutirao nitko na nekim višim rukovodećim pozicijama, za razliku od SSRN i mladeži HDZ-a.
Morali su se prvo upisati u partiju, a za to su morali postati punoljetni. Bar u nekim kasnijim godinama kada je partija već preimenovana u savez (komunista) jer je to kao imalo neke široke općenarodne konotacije, za razliku od pojma partije koji je vukao asocijacije na političko udruživanje na omrznutom zapadu s jedne strane i stanju u tada također omrznutom SSSR-u s druge.
opet lažeš 
Dakle istina je ova Svi SMO u bili automatizmom PIONIRI A POTOM CLANOVI OMLADONSKE ORGANIZACIJE S NAVRSENIH 14 GODINA 
sad sam se prisjetika

A punopravnim članom partije se moglo postati tek sa 18. Je li tako?
pa dobro sta meljes onda o upisivanju u partiju 
Mislila sam da ces upravo to osporiti da se  primjrprimenjivao automatizam u SSO 
dakle sjecam se tih događaja u 8. Razredu primanje u omladinu a u 1. Razredu osnovne u pionire 
Ja sam bila predsjednik OSNOVNE ORGSNIZACIJE OMLADINE U SKOLI 
održali smo 2 sastanka , ja kobajagi vvodila sastanak i tamo zakljucilo da bude PLES U SKOLI 
 Onda je stvarno i bio i tad sam vidjela  moju učiteljice plesati rock i to mi  bilo čudno strasno 
A u srednjsrednjoj skoli nije nitko ni spspomenuo omladinsku offynizaciju 
Bila  sam odlikas i streber i nis me u tom xmislu ni nije zanimalo 
U SKH su me ugurali jednostavno s 18 god , u 4. Raz

2014-04-29

Back to top Go down

Post by niels 5/5/2021, 20:20

Speare Shaker - ako mogu, ali krajnje dobronamjerno me shvatite - biti vješt polemičar ne znači biti ni inteligentan, ni obaviješten ni mudar.

Naime, primjetio sam da Vi naprosto ne čitate upise koji nisu identični Vašim stavovima. Slijedi zapanjujuća razina produkcije argumenata - kvalitetnih ili ne, ostavljam čitateljima - ali katkada čak i međusobno proturječnih.

Shvatite moje primjedbe u najboljoj namjeri.

Ali nakon toga slijede uvrede ad hominem, ne znam koliko ste ih naredali u zadnjih 72 sata. Kozerija je u redu, ali ovo je razina samodiskvalifikacije.

Razmislite još jednom o pristupu raspravama.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2021, 20:27

niels wrote:Speare Shaker - ako mogu, ali krajnje dobronamjerno me shvatite - biti vješt polemičar ne znači biti ni inteligentan, ni obaviješten ni mudar.

Naime, primjetio sam da Vi naprosto ne čitate upise koji nisu identični Vašim stavovima. Slijedi zapanjujuća razina produkcije argumenata - kvalitetnih ili ne, ostavljam čitateljima - ali katkada čak i međusobno proturječnih.

Shvatite moje primjedbe u najboljoj namjeri.

Ali nakon toga slijede uvrede ad hominem, ne znam koliko ste ih naredali u zadnjih 72 sata. Kozerija je u redu, ali ovo je razina samodiskvalifikacije.

Razmislite još jednom o pristupu raspravama.

Prihvaćam dobronamjernost kritike, ali vjeruj mi, ja sam sa ovom ekipom u širem ili užem sastavu već nekih najmanje 15 godina u forumskim raspravama.
Znamo se u virtualnom svijetu još od foruma na starom Iskonu pa sve do ovog. Mnogi su u međuvremenu otišli, ali većina su ovdje forumaši iz tih davnih vremena.
Većina me prihvaća čak i kada koristim sočniji rječnik jednostavno jer poznaju moj stil i znaju da nisam zlonamjeran, povremeno se to svodi na zdravo zezanje uz verbalne akrobacije.
Također ima mnogo onih koji poštuju moj doprinos tematskim raspravama što je moja prvenstvena motivacija - sudjelovanje u tematskim raspravama. 
I da, jučer sam imao puno oštrih tonova u polemikama, ali to je bio takav dan. Inače pišem mnogo umjerenije i zaista nastojim argumentirati solidno svoje stavove.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 5/5/2021, 20:34

Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.

Onda se veselim kvalitetnijim upisima od Vas.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by darth_vader 5/5/2021, 20:35

Sovak wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:ono kad iznova glasaš za nekog ko te svaki put izjebe bez vazelina
Ma radi se mahom bas o ruralnim mjestima sa malim brojem stanovnika sa prosjekom godina 65...ono bas mjesta da usicaris foteljicu i kopas nos do kraja mandata i placica kakva takva ide...mahom za neambiciozne ljude kojima je vrh docekati mirovinu u ladanju i 'bez po muke'

oćel bit

Škoro gradonačelnik?

Neće.

Bi'će bolan ovaj ... tvoj zemo ... pa đe ih sve nađete ... pravi ste rasadnik.

HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada - Page 3 2Q==

A nu glave bistre... isijava enteligencija iz njeg'... love
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by T. 5/5/2021, 20:39

jasambrend wrote:
Sovak wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
marcellus wrote:ono kad iznova glasaš za nekog ko te svaki put izjebe bez vazelina
Ma radi se mahom bas o ruralnim mjestima sa malim brojem stanovnika sa prosjekom godina 65...ono bas mjesta da usicaris foteljicu i kopas nos do kraja mandata i placica kakva takva ide...mahom za neambiciozne ljude kojima je vrh docekati mirovinu u ladanju i 'bez po muke'

oćel bit

Škoro gradonačelnik?

Neće.

Bi'će bolan ovaj ... tvoj zemo ... pa đe ih sve nađete ... pravi ste rasadnik.

HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada - Page 3 2Q==

A nu glave bistre... isijava enteligencija iz njeg'... love
Fizionomija skakača sa starog mosta...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 20:59

Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:

opet lažeš 
sad sam se prisjetika
nije istina, da si sačuvala svoje iskaznice vidjela bi da malim slovima piše da je članstvo dobrovoljno.
isto tako nije bilo automatizma s omladincima. jer smo mi išli sa 16-17 odnosno treći razred srednnje, a kao i kolege sa drugestrane nismo primljeni jer smo se tako fino pofajtali sa janezima da su drugovi u plavom jednako mlatili po mogućim omladincima iz slovenije kao i po omladincima, mogućim iz hrvatske.
sve u svemu zbog obavjesnih razgovora u miliciji u krapini nismo mogli pristupiti tom svečanom činu.

svi smo pobrali uz prijave i ukor pred isključenje.
da bi se mjesec dana kasnije pofajtali s drugovima iz beograda u umagu, na maturalcu.

koja ora, koja sora i koja juga.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 21:02

niels wrote:Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.

svetoje jes li to ti?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by niels 5/5/2021, 21:58

veber wrote:
niels wrote:Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.

svetoje jes li to ti?

Ne, ali smiješno ste to sročili.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 22:05

da, to si ti.
na eminentnim forumima nitko se ne persira, kamoli na opskurnom.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 5/5/2021, 22:46

veber wrote:da, to si ti.

pretjerujete veberu
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by niels 5/5/2021, 22:48

Žao mi je, ne znam na koga mislite.

Obraćam se u prvom licu množine ljudima koje nisam osobno upoznao.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber 5/5/2021, 23:12

epikur37 wrote:

pretjerujete veberu

moji algoritmi rijetko griješe.
ono kaj tipkam, sintaksno je preklapanje.

nije bitno, svatko ima pravo na alter dok vele da ga nema.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics