HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HDZ već pobijedio u 44 općine i 4 grada
Sve te omladinske organizacije nastale su ugledom na hitlerjugend...
S razlikom da je hitlerjugend izginuo za ideale...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
darth_vader likes this post
Sora wrote:opet lažešSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Prvo u jugi je bio savez socijalistocke omladine i taj je usporediv s mladezi hdzdja
Nije, bar ne realno, zato jer se iz njihovih redova nije regrutirao nitko na nekim višim rukovodećim pozicijama, za razliku od SSRN i mladeži HDZ-a.
Morali su se prvo upisati u partiju, a za to su morali postati punoljetni. Bar u nekim kasnijim godinama kada je partija već preimenovana u savez (komunista) jer je to kao imalo neke široke općenarodne konotacije, za razliku od pojma partije koji je vukao asocijacije na političko udruživanje na omrznutom zapadu s jedne strane i stanju u tada također omrznutom SSSR-u s druge.
Dakle istina je ova Svi SMO u bili automatizmom PIONIRI A POTOM CLANOVI OMLADONSKE ORGANIZACIJE S NAVRSENIH 14 GODINA
sad sam se prisjetika
A punopravnim članom partije se moglo postati tek sa 18. Je li tako?
Guest- Guest
T. wrote:Sve te omladinske organizacije nastale su ugledom na hitlerjugend...
Cini se drug da si skocio sebi u želudac
Ako su komunizam i fasizam totalitarizmi , onda je to valjda zbog ideala
Koji nisu naravno isti u oba sustava
pa dobro sta meljes onda o upisivanju u partijuSpeare Shaker wrote:Sora wrote:opet lažešSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Prvo u jugi je bio savez socijalistocke omladine i taj je usporediv s mladezi hdzdja
Nije, bar ne realno, zato jer se iz njihovih redova nije regrutirao nitko na nekim višim rukovodećim pozicijama, za razliku od SSRN i mladeži HDZ-a.
Morali su se prvo upisati u partiju, a za to su morali postati punoljetni. Bar u nekim kasnijim godinama kada je partija već preimenovana u savez (komunista) jer je to kao imalo neke široke općenarodne konotacije, za razliku od pojma partije koji je vukao asocijacije na političko udruživanje na omrznutom zapadu s jedne strane i stanju u tada također omrznutom SSSR-u s druge.
Dakle istina je ova Svi SMO u bili automatizmom PIONIRI A POTOM CLANOVI OMLADONSKE ORGANIZACIJE S NAVRSENIH 14 GODINA
sad sam se prisjetika
A punopravnim članom partije se moglo postati tek sa 18. Je li tako?
Mislila sam da ces upravo to osporiti da se primjrprimenjivao automatizam u SSO
dakle sjecam se tih događaja u 8. Razredu primanje u omladinu a u 1. Razredu osnovne u pionire
Ja sam bila predsjednik OSNOVNE ORGSNIZACIJE OMLADINE U SKOLI
održali smo 2 sastanka , ja kobajagi vvodila sastanak i tamo zakljucilo da bude PLES U SKOLI
Onda je stvarno i bio i tad sam vidjela moju učiteljice plesati rock i to mi bilo čudno strasno
A u srednjsrednjoj skoli nije nitko ni spspomenuo omladinsku offynizaciju
Bila sam odlikas i streber i nis me u tom xmislu ni nije zanimalo
U SKH su me ugurali jednostavno s 18 god , u 4. Raz
Speare Shaker - ako mogu, ali krajnje dobronamjerno me shvatite - biti vješt polemičar ne znači biti ni inteligentan, ni obaviješten ni mudar.
Naime, primjetio sam da Vi naprosto ne čitate upise koji nisu identični Vašim stavovima. Slijedi zapanjujuća razina produkcije argumenata - kvalitetnih ili ne, ostavljam čitateljima - ali katkada čak i međusobno proturječnih.
Shvatite moje primjedbe u najboljoj namjeri.
Ali nakon toga slijede uvrede ad hominem, ne znam koliko ste ih naredali u zadnjih 72 sata. Kozerija je u redu, ali ovo je razina samodiskvalifikacije.
Razmislite još jednom o pristupu raspravama.
Naime, primjetio sam da Vi naprosto ne čitate upise koji nisu identični Vašim stavovima. Slijedi zapanjujuća razina produkcije argumenata - kvalitetnih ili ne, ostavljam čitateljima - ali katkada čak i međusobno proturječnih.
Ali nakon toga slijede uvrede ad hominem, ne znam koliko ste ih naredali u zadnjih 72 sata. Kozerija je u redu, ali ovo je razina samodiskvalifikacije.
niels-
2021-04-26
niels wrote:Speare Shaker - ako mogu, ali krajnje dobronamjerno me shvatite - biti vješt polemičar ne znači biti ni inteligentan, ni obaviješten ni mudar.
Prihvaćam dobronamjernost kritike, ali vjeruj mi, ja sam sa ovom ekipom u širem ili užem sastavu već nekih najmanje 15 godina u forumskim raspravama.
Znamo se u virtualnom svijetu još od foruma na starom Iskonu pa sve do ovog. Mnogi su u međuvremenu otišli, ali većina su ovdje forumaši iz tih davnih vremena.
Većina me prihvaća čak i kada koristim sočniji rječnik jednostavno jer poznaju moj stil i znaju da nisam zlonamjeran, povremeno se to svodi na zdravo zezanje uz verbalne akrobacije.
Također ima mnogo onih koji poštuju moj doprinos tematskim raspravama što je moja prvenstvena motivacija - sudjelovanje u tematskim raspravama.
I da, jučer sam imao puno oštrih tonova u polemikama, ali to je bio takav dan. Inače pišem mnogo umjerenije i zaista nastojim argumentirati solidno svoje stavove.
Guest- Guest
Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.
Onda se veselim kvalitetnijim upisima od Vas.
niels-
2021-04-26
Sovak wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ma radi se mahom bas o ruralnim mjestima sa malim brojem stanovnika sa prosjekom godina 65...ono bas mjesta da usicaris foteljicu i kopas nos do kraja mandata i placica kakva takva ide...mahom za neambiciozne ljude kojima je vrh docekati mirovinu u ladanju i 'bez po muke'marcellus wrote:ono kad iznova glasaš za nekog ko te svaki put izjebe bez vazelina
oćel bit
Škoro gradonačelnik?
Neće.
Bi'će bolan ovaj ... tvoj zemo ... pa đe ih sve nađete ... pravi ste rasadnik.
A nu glave bistre... isijava enteligencija iz njeg'...
darth_vader-
2014-04-17
Fizionomija skakača sa starog mosta...jasambrend wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ma radi se mahom bas o ruralnim mjestima sa malim brojem stanovnika sa prosjekom godina 65...ono bas mjesta da usicaris foteljicu i kopas nos do kraja mandata i placica kakva takva ide...mahom za neambiciozne ljude kojima je vrh docekati mirovinu u ladanju i 'bez po muke'marcellus wrote:ono kad iznova glasaš za nekog ko te svaki put izjebe bez vazelina
oćel bit
Škoro gradonačelnik?
Neće.
Bi'će bolan ovaj ... tvoj zemo ... pa đe ih sve nađete ... pravi ste rasadnik.
A nu glave bistre... isijava enteligencija iz njeg'...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nije istina, da si sačuvala svoje iskaznice vidjela bi da malim slovima piše da je članstvo dobrovoljno.Sora wrote:opet lažešSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
sad sam se prisjetika
isto tako nije bilo automatizma s omladincima. jer smo mi išli sa 16-17 odnosno treći razred srednnje, a kao i kolege sa drugestrane nismo primljeni jer smo se tako fino pofajtali sa janezima da su drugovi u plavom jednako mlatili po mogućim omladincima iz slovenije kao i po omladincima, mogućim iz hrvatske.
sve u svemu zbog obavjesnih razgovora u miliciji u krapini nismo mogli pristupiti tom svečanom činu.
svi smo pobrali uz prijave i ukor pred isključenje.
da bi se mjesec dana kasnije pofajtali s drugovima iz beograda u umagu, na maturalcu.
koja ora, koja sora i koja juga.
2014-12-30
svetoje jes li to ti?niels wrote:Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.
2014-12-30
veber wrote:svetoje jes li to ti?niels wrote:Dozvoljavam da moja zapažanja nisu dovoljno dugačka da bi bila reprezentativna.
Ne, ali smiješno ste to sročili.
niels-
2021-04-26
da, to si ti.
na eminentnim forumima nitko se ne persira, kamoli na opskurnom.
2014-12-30
veber wrote:da, to si ti.
pretjerujete veberu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:da, to si ti.
Žao mi je, ne znam na koga mislite.
Obraćam se u prvom licu množine ljudima koje nisam osobno upoznao.
niels-
2021-04-26
epikur37 wrote:veber wrote:da, to si ti.
pretjerujete veberu
moji algoritmi rijetko griješe.
ono kaj tipkam, sintaksno je preklapanje.
nije bitno, svatko ima pravo na alter dok vele da ga nema.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dan općine Jajce po halal certifikatu: Načelnik Jajca za Dan Općine zabranio svinjsko meso i alkoholna pića
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Beograd: u tri općine uništavanje ...
» Šid:Imigranti moraju napustiti teritorij općine
» Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
» Debotu čestitam od srca Dujmovo tj dan grada Splita i zaštitnika grada Sv.Duju
» Beograd: u tri općine uništavanje ...
» Šid:Imigranti moraju napustiti teritorij općine
» Miro Kovač i Božo Petrov idu u Stolac, sastaju se s načelnikom općine
Page 3 of 3