Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
Page 21 of 23
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
kaya wrote:Bih se neće raspasti na nikakve dijelove, ostati će unutarna država
Nek si ti lipa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Danas je turski ministar u posjeti Sarajevu. SDA je pod turskim utjecajem.
Jel im rekao da pristanu na promjenu izbornog zakona ? Nije.
Pa šta ti to govori ?
Da će se BiH brzo raspasti. Odbijaju neophodne reforme, grebi ga.
I što im se dogodilo svih ovih 20 godina koliko ih odbijaju? Baš ništa.
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Danas je turski ministar u posjeti Sarajevu. SDA je pod turskim utjecajem.
Jel im rekao da pristanu na promjenu izbornog zakona ? Nije.
Pa šta ti to govori ?
Da će se BiH brzo raspasti. Odbijaju neophodne reforme, grebi ga.
I što im se dogodilo svih ovih 20 godina koliko ih odbijaju? Baš ništa.
Pripremao se teren za scenarij nakon neminovnog raspada. Kod juge je to trajalo 46 godina, zašto misliš da će kod mini juge biti bitno kraće?
Ali će se na kraju dogoditi.
Guest- Guest
evo hrvati su lijepo pripremili teren, i dalje nemaju svoje institucije, ostali su bez svoje vojske, bez banke, bez pola populacije, policiju nikad nisu ni imali, i komšić ih predstavlja u predsjedništvu.
za razliku od srba koji JESU pripremili teren, al za sebe. Ako Hrvati misle švercat se uz Dodu, zajebali su se.
za razliku od srba koji JESU pripremili teren, al za sebe. Ako Hrvati misle švercat se uz Dodu, zajebali su se.
marcellus wrote:evo hrvati su lijepo pripremili teren, i dalje nemaju svoje institucije, ostali su bez svoje vojske, bez banke, bez pola populacije, policiju nikad nisu ni imali, i komšić ih predstavlja u predsjedništvu.
Ne misle se švercat uz Dodika, je za tim neće biti potrebe niti ima puno smisla. To su različiti mentalni sklopovi.
Dodik se misli odcjepiti i neće sa zadovoljiti ničim manjim od toga. On im (muslimanima) želi pokazati da će biti njegova volja, a ne njihova, jer njegov tata ima veći... jel', od njihovog.
Hrvati će s druge strane strpljivo čekati da se BiH kao tzv. država raspadne i na kraju će poentirati u stilu jesmo li vam rekli da će se to dogoditi.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:evo hrvati su lijepo pripremili teren, i dalje nemaju svoje institucije, ostali su bez svoje vojske, bez banke, bez pola populacije, policiju nikad nisu ni imali, i komšić ih predstavlja u predsjedništvu.
Ne misle se švercat uz Dodika, je za tim neće biti potrebe niti ima puno smisla. To su različiti mentalni sklopovi.
Dodik se misli odcjepiti i neće sa zadovoljiti ničim manjim od toga. On im (muslimanima) želi pokazati da će biti njegova volja, a ne njihova, jer njegov tata ima veći... jel', od njihovog.
Hrvati će s druge strane strpljivo čekati da se BiH kao tzv. država raspadne i na kraju će
popušiti kurac, jer nemaju vojsku, policiju, institucije, podršku politike matične države ni međunarodne zajednice.
A ja ću reći "rekao sam vam".
Ja sam više puta u kolumnama, i nedanvo, isticao da hrvati trebaju graditi sebi poziciju, a ne kalkulirati hoće li se BIH raspasti ili ne jer to ne zavisi ni od njih ni od Hrvatske, ni u najmanjoj mjeri. Ako se dogodi, i ako ih to uhvati nespremne, najebat će. A oni samo sanjaju kako će se prošvercati uz Dodu cara, a u biti su jebeni ignoranti. Ne kuže da se stvari neće dogoditi same od sebe.
Pored Zagreba Hrvatima u BiH i ne treba vojska. Zagreb će prije naoružati munđose u unsko sanskom kantonu nego Hrvate u BiH.
To je rupa u zakonu jer čak i ako dovedeš antiislamske snage na vlast u zapadnoj Europi pa blokiraju Zagreb da napadne RS , ovi će to radit priko munđosa u unsko sanskom kantonu.
To je rupa u zakonu jer čak i ako dovedeš antiislamske snage na vlast u zapadnoj Europi pa blokiraju Zagreb da napadne RS , ovi će to radit priko munđosa u unsko sanskom kantonu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inače, gledao sam nekidan dobar film (režija Sean Penn) o idiotu s A plus ocjenama s koledža iz leftardskih znanosti tipa povijest apartheida, koji je odlučio otići na Aljasku i preživjeti u divljini bez novca, ono išo tražit sebe i istinu.
Umro je od gladi, jebiga. Jer nije poštivao divljinu. Zeleni ga danas smatraju svecem a dečko je bio idiot, otišao je na aljasku bez karte, namirnica, dobre puške, i bilo kakvog iskustva i znanja o preživljavanju u divljini i o aljasci. Ponio je tolstojeve knjige i 2 kile riže, i malokalibarsku pušku iz koje nije znao pucati. Nije se uspio vratiti jer je rijeka nabujala, a da je imao kartu, ili da bar nije bio potpuni idiot pa krenuo nizvodno, znao bi da je niti kilometar od napuštenog autobusa u kom je živio (neš divljine!) bio prijelaz.
naravoučenje je, ne ignoriraj okruženje. Ne budi ignorant. Hrvati u BIH se ponašaju totalno ignorantski. La la la, život je lijep, bosna će se raspasti i mi ćemo dobiti svoju državicu, i pripojiti je hrvatskoj. Ono što nam se ne sviđa čuti nećemo slušati. E pa postoji stvarnost, a ona je često neumoljiva. Oni su u divljem i neprijateljskom okruženju - nemaju saveznika, nemaju znanja o vođenju politike, iskustva u vođenju državničkih stvari, nemaju ništa od "opreme" nužne za osnivanje države. Nemaju zapravo pojma što se događa.
Umro je od gladi, jebiga. Jer nije poštivao divljinu. Zeleni ga danas smatraju svecem a dečko je bio idiot, otišao je na aljasku bez karte, namirnica, dobre puške, i bilo kakvog iskustva i znanja o preživljavanju u divljini i o aljasci. Ponio je tolstojeve knjige i 2 kile riže, i malokalibarsku pušku iz koje nije znao pucati. Nije se uspio vratiti jer je rijeka nabujala, a da je imao kartu, ili da bar nije bio potpuni idiot pa krenuo nizvodno, znao bi da je niti kilometar od napuštenog autobusa u kom je živio (neš divljine!) bio prijelaz.
naravoučenje je, ne ignoriraj okruženje. Ne budi ignorant. Hrvati u BIH se ponašaju totalno ignorantski. La la la, život je lijep, bosna će se raspasti i mi ćemo dobiti svoju državicu, i pripojiti je hrvatskoj. Ono što nam se ne sviđa čuti nećemo slušati. E pa postoji stvarnost, a ona je često neumoljiva. Oni su u divljem i neprijateljskom okruženju - nemaju saveznika, nemaju znanja o vođenju politike, iskustva u vođenju državničkih stvari, nemaju ništa od "opreme" nužne za osnivanje države. Nemaju zapravo pojma što se događa.
marcellus wrote:
Ja sam više puta u kolumnama, i nedanvo, isticao da hrvati trebaju graditi sebi poziciju, a ne kalkulirati hoće li se BIH raspasti ili ne jer to ne zavisi ni od njih ni od Hrvatske, ni u najmanjoj mjeri.
Nema se tu što kalkulirati. To je neminovno, to je zapravo neka vrsta prirodnog zakona na djelu. Zavisilo od Hrvatske u manjoj ili većoj mjeri ili ne.
Ni raspad Austro_Ugarske nije zavisio od nas pa što?
Svi su znali da će se prije ili kasnije raspasti pa se i raspala. Nikoga to nije iznenadilo.
U biti je raspad BiH kao tzv. države samo pitanje vremena i okolnosti, a bar smo mi Hrvati do sada u praksi pokazali da znamo vrlo brzo nakon raspada jedne države formirati organe vlasti druge.
Guest- Guest
marcellus wrote:Inače, gledao sam nekidan dobar film (režija Sean Penn)
A čuj, ako ćeš svoju percepciju stvarnosti formirati prema filmskim ili neki drugim fikcijama, koje su i po definiciji fikcije, onda je tvoje stanje puno teže nego sam to i ja mislio.
Žao mi je, ali u tom slučaju ne samo da ti ne mogu pomoći nego se bojim da ti i nema pomoći.
Guest- Guest
ti si dečko ekstremno glupRingo10 wrote: Nama je za sada Republika Srpska korisna.
A to sto to neoustaska pravasija ne kapira to je drugi problem
Ljevica takodjer ne konta ali iz drugih razloga. Doduse ljevica za razliku od maloumne pravasije ipak ne bi ratovala protiv Srba u BiH a za interese Mujaga.
ne bi ni desnica ratovala za interese mujaga u BIH a protiv Srba, tak da... dođe na isto
Bojim se da bi.marcellus wrote:ne bi ni desnica ratovala za interese mujaga u BIH a protiv Srba, tak da... dođe na isto
2014-04-11
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Inače, gledao sam nekidan dobar film (režija Sean Penn)
A čuj, ako ćeš svoju percepciju stvarnosti formirati prema filmskim ili neki drugim fikcijama, koje su i po definiciji fikcije
radi se o stvarnoj osobi i stvarnom događaju.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_McCandless
betificiran od leftarda za oholost, umišljenost, ignoranciju i nepoštovanje prema silama na koje nije mogao utjecati, ali se za njih mogao pripremiti. A nije.
Zagreb će prije naoružati muslimane u unsko sanskom kantonu nego Hrvate u BiH. Oni tako vide stvar. Ovo im je bliže i to im je prijetnja a da ih pitaš a šta je s Hrvatima , oni će ti reč da je to njima dole daleko i da baš njih brige za to a da im je bitno slamanje RS da to ne postane Srbija nakon rata.
To je tako. Ne možeš tu ništa.
2014-04-11
Uglavnom narod s ovako dijametralno suprotnim stavovima ( kontinentalna i primorska Hrvatska ) ne može vojno pobjediti u BiH.
Anatomija problema je interes protiv interesa.
Anatomija problema je interes protiv interesa.
2014-04-11
Ne možeš tako vodit ratove. Ja postavim jednu strategiju a on iz Zagreba naoruža ove u unskom sanskom kantonu i oni ulete u zapadnu RS i spoje Sarajevo s tim tamo i gotovo.
Rješili se oni Srba. To je njima bitno.
Rješili se oni Srba. To je njima bitno.
2014-04-11
Njima je bitno samo da se oni rješe Srba. To šta je on napravija kalifat od Drine do Karlovca cilom primorju iznad glave a šta to njih boli kurac ?
Samo bitno da su se oni Srba rješili.
Ne možeš s takvima vodit rat u BiH.
Samo bitno da su se oni Srba rješili.
Ne možeš s takvima vodit rat u BiH.
2014-04-11
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:Inače, gledao sam nekidan dobar film (režija Sean Penn)
A čuj, ako ćeš svoju percepciju stvarnosti formirati prema filmskim ili neki drugim fikcijama, koje su i po definiciji fikcije
radi se o stvarnoj osobi i stvarnom događaju.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chris_McCandless
betificiran od leftarda za oholost, umišljenost, ignoranciju i nepoštovanje prema silama na koje nije mogao utjecati, ali se za njih mogao pripremiti. A nije.
Svejedno, očito si pod prevelikim utjecajem filmskih fikcija pa si se i poistovjetio sa filmskim likovima i vjerojatno zapravo više i ne znaš tko si i što si zapravo.
Što se tiče filma, nisam ga gledao i ne mogu ga komentirati. Uostalom, ako je i po stvarnom događaju, opet je riječ o nečijoj intepretaciji istog, a ne dokumentarnom prikazu.
Manipulacija je tu vrlo izgledna stvar, makar nije uvijek prisutna u značajnoj mjeri.
I ne mislim ga gledati, jer osjećam jak otpor prema ispiranju uma na način identificiranja sa fikcijama pop kulture koje su danas najutjecajnije upravo u formi filma.
Ja volim glazbu.
Last edited by Speare Shaker on 4/5/2021, 19:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:Zagreb će prije naoružati muslimane u unsko sanskom kantonu nego Hrvate u BiH. Oni tako vide stvar. Ovo im je bliže i to im je prijetnja a da ih pitaš a šta je s Hrvatima , oni će ti reč da je to njima dole daleko i da baš njih brige za to a da im je bitno slamanje RS da to ne postane Srbija nakon rata.
Glup si ko kurac.
Guest- Guest
Da. Zato ste iz Zagreba pokrenili u Oluji napad na područje Gline umjesto da tu niste pa nek se malo još četnici i balije lome među sobom.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Zagreb će prije naoružati muslimane u unsko sanskom kantonu nego Hrvate u BiH. Oni tako vide stvar. Ovo im je bliže i to im je prijetnja a da ih pitaš a šta je s Hrvatima , oni će ti reč da je to njima dole daleko i da baš njih brige za to a da im je bitno slamanje RS da to ne postane Srbija nakon rata.
Glup si ko kurac.
Zato šta ste pametnjakovici kojima su Srbi mrka krpa pa ne vidite kurca.
2014-04-11
Page 21 of 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Similar topics
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» ISIL-u isključili aparate
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» ISIL-u isključili aparate
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
Page 21 of 23