Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
Page 2 of 23
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Re: Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
a inače biden je jasno rekao gdje stoji, za razliku od trumpa, i da neće tolerirati separatizam u BIH...
tak da može pričat što hoće, ali Ameri igraju na cjelovitu BIH 1/1 nakon odlaska Trumpa
tak da može pričat što hoće, ali Ameri igraju na cjelovitu BIH 1/1 nakon odlaska Trumpa
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Less: Interes SAD-a je da dopuste raspad BiH, Hadžifejzovića bacio na aparate!
dapače, unitarnu
Secretary Blinken’s letter to the Presidency of BiH, sent in March, does not fit the narrative of a need for a change of borders, but rather of reforms to make Bosnia and Herzegovina more functional. Blinken reminded that the US “remains the closest friend and the strongest supporter” of the country.
Samo napriejd marcelo u prvi plot, čuvaj Bosnu :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba razlikovati između političkog stava i stava dok kojeg se dolazi analitičkim putem.
Nije nužno da se ijedna pretpostavka iz njih ostvari, ali je moguće.
U svakom slučaju uvjerenja sam da je tip prije muslimanski igrač, jer im dovoljno navrijeme naliva čistoga vina. Najzanimljivije mi je kad ga Hadžikuracpalac (ne mogu si zapamtit, jebiga ) kaže da će s ratom spriječiti odcjepljenje, a Less(y) ga pita: - Šučin, s kojon vojskom?
U svakom slučaju uvjerenja sam da je tip prije muslimanski igrač, jer im dovoljno navrijeme naliva čistoga vina. Najzanimljivije mi je kad ga Hadžikuracpalac (ne mogu si zapamtit, jebiga ) kaže da će s ratom spriječiti odcjepljenje, a Less(y) ga pita: - Šučin, s kojon vojskom?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Treba razlikovati između političkog stava i stava dok kojeg se dolazi analitičkim putem.
U svakom slučaju uvjerenja sam da je tip prije muslimanski igrač, jer im dovoljno navrijeme naliva čistoga vina. Najzanimljivije mi je kad ga Hadžikuracpalac (ne mogu si zapamtit, jebiga ) kaže da će s ratom spriječiti, a Less(y) ga pita: - Šučin, s kojon vojskom?
Da, ovaj Senad problijedio.
Da, BiH će se podijeliti i
Ne, neće biti rata!
2015-08-06
epikur37 wrote:Samo napriejd marcelo u prvi plot, čuvaj Bosnu :D
čuvaj si je ti, ja s bosnom nemam ništa. Samo ne želim novu jugoslavakiju kakvu ovaj četnik zastupa.
A s kojom će vojskom četnici sačuvat zapadnu RS ?Eroo wrote:Treba razlikovati između političkog stava i stava dok kojeg se dolazi analitičkim putem.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Treba kupiti zemlju nas Kupresu, uskoro cijena raste :)
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:Samo napriejd marcelo u prvi plot, čuvaj Bosnu :D
čuvaj si je ti, ja s bosnom nemam ništa. Samo ne želim novu jugoslavakiju kakvu ovaj četnik zastupa.
Kakva jugoslavija božji čovječe, RH je u Nato paktu i EU...samo ćemo pripojiti hrvatske dijelove BiH.
To čovjek i govori.
Tebe stavrno pere, ali opako...
2015-08-06
Bože koliko je glup ovi Epikur pa to je strašno.
2014-04-11
marcellus wrote:dakle lik je izrazito prosrpski igrač i zapravo druka za novu jugu pod jasnim i nedvojbenim vodstvom beograda
Tko god igra za Beograd zapravo u konačnici igra za nas, makar toga moguće ni sam nije svjestan.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Bože koliko je glup ovi Epikur pa to je strašno.
U pravu si,
bolje da ne pričamo o tome...možda se neće ni dogoditi :D
2015-08-06
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:dakle lik je izrazito prosrpski igrač i zapravo druka za novu jugu pod jasnim i nedvojbenim vodstvom beograda
Tko god igra za Beograd zapravo u konačnici igra za nas, makar toga moguće ni sam nije svjestan.
Molim te preuzmi, ja od čuđenja i smija ovim našim ne mogu dalje...
2015-08-06
Speare Shaker wrote:marcellus wrote:dakle lik je izrazito prosrpski igrač i zapravo druka za novu jugu pod jasnim i nedvojbenim vodstvom beograda
Uostalom, to se jasno pokazalo upravo u prethodnom (Domovinskom) ratu odnosno po ishodu tog rata. A ishodi su ipak bitna komponenta svakog rata.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Eroo wrote:Treba razlikovati između političkog stava i stava dok kojeg se dolazi analitičkim putem.
U svakom slučaju uvjerenja sam da je tip prije muslimanski igrač, jer im dovoljno navrijeme naliva čistoga vina. Najzanimljivije mi je kad ga Hadžikuracpalac (ne mogu si zapamtit, jebiga ) kaže da će s ratom spriječiti, a Less(y) ga pita: - Šučin, s kojon vojskom?
Da, ovaj Senad problijedio.
Da, BiH će se podijeliti i
Ne, neće biti rata!
koji si ti naivac...nekako cutim da tvoji klinci nece u taj rat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Točno. Iduće četiri godine se ništa neće desiti. Ide još malo iseljavanja i loma nataliteta i demografije. Potrebno je vrijeme i smjena generacija nakon onakvog rata da se ljudi okrenu ekonomskim temama i antikorupciji a ne nacionalistima koji im prodaju maglu.marcellus wrote:Secretary Blinken’s letter to the Presidency of BiH, sent in March, does not fit the narrative of a need for a change of borders, but rather of reforms to make Bosnia and Herzegovina more functional. Blinken reminded that the US “remains the closest friend and the strongest supporter” of the country.
2014-04-11
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:dakle lik je izrazito prosrpski igrač i zapravo druka za novu jugu pod jasnim i nedvojbenim vodstvom beograda
Molim te preuzmi, ja od čuđenja i smija ovim našim ne mogu dalje...
Ne budem, bar ne sad, jer trenutno imam pametnija posla, a ovdje sam sad navratio posve slučajno i zbog jedne druge teme.
Možda sutra, a ova ekipa ionako ne zahtjeva puno truda.
Guest- Guest
RayMabus wrote:A s kojom će vojskom četnici sačuvat zapadnu RS ?Eroo wrote:Treba razlikovati između političkog stava i stava dok kojeg se dolazi analitičkim putem.
Protiv nas im vojska neće ni trebati, a rat protiv muslimana u BiH svakako ne mogu izgubiti imali vojsku ili ne.
Last edited by Speare Shaker on 2/5/2021, 18:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne sviđa mi se stavljanje znaka jednakosti između geopolitički odnosa jednog perioda i geopolitički odnosa drugog perioda. Ne može nikad sve biti isto.Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:marcellus wrote:dakle lik je izrazito prosrpski igrač i zapravo druka za novu jugu pod jasnim i nedvojbenim vodstvom beograda
Uostalom, to se jasno pokazalo upravo u prethodnom (Domovinskom) ratu odnosno po ishodu tog rata. A ishodi su ipak bitna komponenta svakog rata.
2014-04-11
Jedno je sigurno i zacudjujuce vise ocajnicki...jos ivijek netko vjeruje da ce netko i nesto poklonit hrvatskoj..onda je jasno zasto se ovima na vlasti jebe..cekamo poklone..a na kraju dobijes figu i lopatu po ledjima..onda se ko pura dreku cudis i ceses
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 23 • 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Similar topics
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» ISIL-u isključili aparate
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» ISIL-u isključili aparate
» Prskanje & spajanje na aparate...WTF?
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
Page 2 of 23