Tako ti to mala moja radi norveški policajac
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tako ti to mala moja radi norveški policajac
Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.maggie13 wrote:pa, gle, ja ću ustrajati na potpuno novoj stolici..a, ako je netko i isprobao, bolje da ne znamdzango wrote:Ja bi na tvom mestu pazio da neko nije seo u tu stolicu pre tebe. Posle je kasno i kažu da nema kajanja.maggie13 wrote:Dobro si me spomenuo<.tražit ću da mi kupe novu stolicu..samo da mi ovu u glavu ne vrate ;Ddzango wrote:Pazi onda na šta sedaš guzom.maggie13 wrote:Ahaaaa..od previše sjedenja..dzango wrote:Ali tebi bridi zadnjica.maggie13 wrote:Nigdje djeda,nigdje pionirke...da, zaista imaš bujnu maštu..dzango wrote:
Zato imam pokvarenu maštu. Nemoj sad da deda šopi pionirku po guzi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjeladzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.maggie13 wrote:pa, gle, ja ću ustrajati na potpuno novoj stolici..a, ako je netko i isprobao, bolje da ne znamdzango wrote:Ja bi na tvom mestu pazio da neko nije seo u tu stolicu pre tebe. Posle je kasno i kažu da nema kajanja.maggie13 wrote:Dobro si me spomenuo<.tražit ću da mi kupe novu stolicu..samo da mi ovu u glavu ne vrate ;Ddzango wrote:Pazi onda na šta sedaš guzom.maggie13 wrote:Ahaaaa..od previše sjedenja..dzango wrote:Ali tebi bridi zadnjica.maggie13 wrote:Nigdje djeda,nigdje pionirke...da, zaista imaš bujnu maštu..dzango wrote:
Ako stolica nije dovoljno meka, bolje sjedit na nečemu mekom..što bi se i kajao..valjda bezobraznik nije bio košćat previše..
2014-04-12
Od mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?maggie13 wrote:aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjeladzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.maggie13 wrote:pa, gle, ja ću ustrajati na potpuno novoj stolici..a, ako je netko i isprobao, bolje da ne znamdzango wrote:Ja bi na tvom mestu pazio da neko nije seo u tu stolicu pre tebe. Posle je kasno i kažu da nema kajanja.maggie13 wrote:Dobro si me spomenuo<.tražit ću da mi kupe novu stolicu..samo da mi ovu u glavu ne vrate ;Ddzango wrote:Pazi onda na šta sedaš guzom.maggie13 wrote:Ahaaaa..od previše sjedenja..dzango wrote:Ali tebi bridi zadnjica.maggie13 wrote:Nigdje djeda,nigdje pionirke...da, zaista imaš bujnu maštu..dzango wrote:
Ako stolica nije dovoljno meka, bolje sjedit na nečemu mekom..što bi se i kajao..valjda bezobraznik nije bio košćat previše..
Hmm, a ja mislila dobrica..sve me nešto prijateljski savjetuje, brine se za moju dobrobit..kad li ono..ma ne vjerujemdzango wrote:Od mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?maggie13 wrote:aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjeladzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.maggie13 wrote:pa, gle, ja ću ustrajati na potpuno novoj stolici..a, ako je netko i isprobao, bolje da ne znamdzango wrote:Ja bi na tvom mestu pazio da neko nije seo u tu stolicu pre tebe. Posle je kasno i kažu da nema kajanja.maggie13 wrote:Dobro si me spomenuo<.tražit ću da mi kupe novu stolicu..samo da mi ovu u glavu ne vrate ;Ddzango wrote:Pazi onda na šta sedaš guzom.maggie13 wrote:Ahaaaa..od previše sjedenja..dzango wrote:Ali tebi bridi zadnjica.maggie13 wrote:Nigdje djeda,nigdje pionirke...da, zaista imaš bujnu maštu..dzango wrote:
2014-04-12
Veruj, veruj keru...maggie13 wrote:Hmm, a ja mislila dobrica..sve me nešto prijateljski savjetuje, brine se za moju dobrobit..kad li ono..ma ne vjerujemdzango wrote:Od mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?maggie13 wrote:aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjeladzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.maggie13 wrote:pa, gle, ja ću ustrajati na potpuno novoj stolici..a, ako je netko i isprobao, bolje da ne znamdzango wrote:Ja bi na tvom mestu pazio da neko nije seo u tu stolicu pre tebe. Posle je kasno i kažu da nema kajanja.maggie13 wrote:Dobro si me spomenuo<.tražit ću da mi kupe novu stolicu..samo da mi ovu u glavu ne vrate ;Ddzango wrote:Pazi onda na šta sedaš guzom.maggie13 wrote:Ahaaaa..od previše sjedenja..dzango wrote:Ali tebi bridi zadnjica.maggie13 wrote:Nigdje djeda,nigdje pionirke...da, zaista imaš bujnu maštu..dzango wrote:
I ti meni..s povjerenjem..ipak ja tebi čuvam leđa..dzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.Veruj, veruj keru...Hmm, a ja mislila dobrica..sve me nešto prijateljski savjetuje, brine se za moju dobrobit..kad li ono..ma ne vjerujemOd mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjela
2014-04-12
Teško ćemo tako ako ti meni čuvaš leđa.maggie13 wrote:I ti meni..s povjerenjem..ipak ja tebi čuvam leđa..dzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.Veruj, veruj keru...Hmm, a ja mislila dobrica..sve me nešto prijateljski savjetuje, brine se za moju dobrobit..kad li ono..ma ne vjerujemOd mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjela
Imaj povjerenja..imam ja knjigu u rukama, vazda mogu neprijatelja po glavi..a, i štikle nisu bezopasne..jezik da i ne spominjem..dzango wrote:Teško ćemo tako ako ti meni čuvaš leđa.maggie13 wrote:I ti meni..s povjerenjem..ipak ja tebi čuvam leđa..dzango wrote:Nije problem u starosti stolici. Nego da se neki bezobraznik ne podmetne dok sedaš. Posle nema kajanja. Mada nikada nisam razumeo zašto bi se neko kajao. Ja nisam nikada.Veruj, veruj keru...Hmm, a ja mislila dobrica..sve me nešto prijateljski savjetuje, brine se za moju dobrobit..kad li ono..ma ne vjerujemOd mekanog nema selameta, što bi rekla tetka Đana. Ja sam onaj bezobraznik. Kako to nisi do sad shvatila?aha, sad mi je jasnije..nisam te dobro razumjela
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» " ZAKUHALO MEĐU VLADAJUĆIMA IZJAVA ANDREJA PLENKOVIĆA KOJA JE IZAZVALA BURNE REAKCIJE 'Nitko ne voli bahatost, ovo što radi je destruktivno, to se tako ne radi!' "
» Mala moja
» Kamera tako mala...
» Ruski policajac dobio otkaz radi jebačine u sri noćnog kluba
» tako se to radi
» Mala moja
» Kamera tako mala...
» Ruski policajac dobio otkaz radi jebačine u sri noćnog kluba
» tako se to radi
Page 5 of 5