Šiptari zajebavaju Srbiju
Page 1 of 1
Šiptari zajebavaju Srbiju
Dialogu me Serbinë, Haradinaj: Do të bashkëpunoj me Kurtin, pres takimin
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj e konsideroi normale paraqitjen e kryeministrit Albin Kurti, gjatë vizitës në Bruksel.
Duke theksuar se kreu i qeverisë e ka detyrim t’i mbrojë interesat e shtetit, Haradinaj tha se është i hapur për bashkëpunim sa i përket dialogut me Serbinë.
“Kryetari i qeverisë i kryen detyrat që i ka të besuara nga parlamenti. Kuptohet mbron interesat e Kosovës dhe kjo është detyrë e kryetarit të Qeverisë. Aleanca si parti parlamentare i kryen obligimet e veta të gjitha në parlament në të gjitha situatat, është e hapur të bisedojë për interesat e Kosovës.”, u shpreh Haradinaj.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Šiptari zajebavaju Srbiju
Vidim da piše Haradinaj i Serbinë.
Sigurno nešto jebu Srbiju.
Sigurno nešto jebu Srbiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Provocira :)crvenkasti wrote:Šta kažu?
dijagram-
2015-08-09
Da će vratiti kosovo i da im je jako žao što su ga uzeli.crvenkasti wrote:Šta kažu?
Kažu da su pogriješili.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i da će im priznati meleardu ubijenih srba i još toliko presađenih organa!kaya wrote:Da će vratiti kosovo i da im je jako žao što su ga uzeli.crvenkasti wrote:Šta kažu?
Kažu da su pogriješili.
Similar topics
» fokusiran na posao a oni ga zajebavaju
» Rusi zajebavaju Plenkovića
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» usa / šiptari -!
» Rusi zajebavaju Plenkovića
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» usa / šiptari -!
Page 1 of 1