Velika BiH
Page 1 of 1
Velika BiH
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=30&nav_category=167&nav_id=1850699
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Velika BiH
Kada opale glupost, ne znaju ni sami sta su rekli.
Imaju i Muslimani Veliku Bosnu sa Muslimanima iz Sandzaka,
Zelena linija.
Verovatno i ne znaju.
Imaju i Muslimani Veliku Bosnu sa Muslimanima iz Sandzaka,
Zelena linija.
Verovatno i ne znaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Sto se tice 'velike bosne' ona samo moze pretendirat na djelove sa vecom muslimanskom populacijom a to je sandzak koji se proteze u dvije drzave..srbiju i crnu goru..hrvatska nema teritorij gdje koncentrirana veca muslimanska populacija..vise sanse ima velika albanija..sa kosovom,zapadnom makedonijom pa cak i dijelom crnogorske obale one blize albaniji gdje zivi znatna albanska populacija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Drugo najveci problem je politicki i geostrateski nefunkcionalna eu...ciju nefunkcionalnost koriste igraci sa strane...te agresivno nastupaju a onda se lijeni briselski aparat po inerciji prikloni jednoj strani americkoj...samo da nista znacajno ne poduzmu i rjesavanje problema i interesa prepustaju drugom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pod rizikom kako ću(emo) bit optužen(i) da razgovaram(o) sam(i) sa sobom,moram priupitat Je li ta,,velika,proširena BiH'' bila ona Pavelićeva ?jastreb wrote:Velika BIH postojala je oko 4 godine.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja za drugu ne znam.IL Risorto wrote:Pod rizikom kako ću(emo) bit optužen(i) da razgovaram(o) sam(i) sa sobom,moram priupitat Je li ta,,velika,proširena BiH'' bila ona Pavelićeva ?jastreb wrote:Velika BIH postojala je oko 4 godine.
Samo znam da ono nije bila nikakva Hrvatska,vec neka vrsts prosirene Bosne i Hercegovine.
Cak bi se moglo prije je usporediti sa nekakvom zapadnom Srbadijom,nego sa hrvatskom drzavom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» velika anketa...
» Velika je Hrvatska
» Velika tragedija u BiH
» Velika islamizacija Francuske
» velika anketa...
» Velika je Hrvatska
» Velika tragedija u BiH
» Velika islamizacija Francuske