Nakon smrti Majka Tereza izlječila Brazilca od tumora na mozgu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nakon smrti Majka Tereza izlječila Brazilca od tumora na mozgu
Priznali joj drugo čudo: Majku Terezu će proglasiti sveticom
Humanitarki Majci Terezi se pripisuje da je nakon smrti izliječila Brazilca koji je bolovao od tumora na mozgu kao i ženu iz Indije koja je imala tumor u abdomenuPapa Franjo priznao je i drugo čudo Majci Terezi pa bi 4. rujna iduće godine trebala biti proglašena svetom. Majci Terezi priznali su čudesno izlječenje muškarca iz Brazila koji je bolovao od tumora na mozgu. Ozdravio je nakon što su se on i njegova obitelj molili Majci Terezi. Muškarac je neimenovan, a zna se da je iz grada Santosa.
Prvo joj je čudo bilo priznato 2002. godine. Godinu dana nakon njezine smrti 1998. Indijka Monika Besra se izliječila od tumora koji je imala u abdomenu, piše u petak AFP.
Besra je ispričala kako je ozdravila nakon što se molila Majci Terezi i u rukama stiskala medaljon s njezinom slikom. Imala je tumor želuca. Njezin je suprug dao i zadnje novce kako bi mu žena ozdravila pa je morao čak ispisati dvoje od petero djece iz škole jer im je obrazovanje bilo preskupo. Tada su Misionarke ljubavi preuzele brigu o Moniki. Na trbuh su joj zavezale medaljon Majke Tereze. Monika je ozdravila. Njezin suprug je to smatrao čudom.
http://www.24sata.hr/svijet/priznali-joj-drugo-cudo-majku-terezu-ce-proglasiti-sveticom-452532
Guest- Guest
Re: Nakon smrti Majka Tereza izlječila Brazilca od tumora na mozgu
Da, ali Bog ne ozdravlja ljude, Majka Tereza ih ozdravlja!red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Guest- Guest
Ne. Bog ozdravlja. Ne ljudi.deda na aparatima wrote:Da, ali Bog ne ozdravlja ljude, Majka Tereza ih ozdravlja!red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Guest- Guest
Majka Tereza je mrtva, a ozdravlja ljude, ni ona nije više čovjek, iako je hodala jednom tu među nama.red wolf wrote:Ne. Bog ozdravlja. Ne ljudi.deda na aparatima wrote:Da, ali Bog ne ozdravlja ljude, Majka Tereza ih ozdravlja!red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Guest- Guest
A Sveti Ante i Ilija? Šta su oni? A 17 Apostola?red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Zar su oni Bog?udba wrote:A Sveti Ante i Ilija? Šta su oni? A 17 Apostola?red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Guest- Guest
Ona je sada dio Boga, ali nije Bog...Bog ozdravlja.deda na aparatima wrote:
Majka Tereza je mrtva, a ozdravlja ljude, ni ona nije više čovjek, iako je hodala jednom tu među nama.
Guest- Guest
Jel ta žena, pokoj joj duši ikada bila mlada? Ili se rodila sa 72 godine? Po tenu malo baca na Milanovića, nikada njenih slika iz mladosti nigdje.
A šta nisu sveti? Zašto onda kažu sveti? Jer se osvećuje? Šta, šta?red wolf wrote:Zar su oni Bog?udba wrote:A Sveti Ante i Ilija? Šta su oni? A 17 Apostola?red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Svet je jedino Bog...udba wrote:A šta nisu sveti? Zašto onda kažu sveti? Jer se osvećuje? Šta, šta?red wolf wrote:Zar su oni Bog?udba wrote:A Sveti Ante i Ilija? Šta su oni? A 17 Apostola?red wolf wrote:Jedino je Bog svet!...
Guest- Guest
čopavi drug tito je bog naših antifašista i ljevičara
Guest- Guest
Njima je Tito bog kao što je tebi bog onaj u kojeg ti vjeruješ...EmberSpirit wrote:čopavi drug tito je bog naših antifašista i ljevičara
Guest- Guest
mangaEmberSpirit wrote:čopavi drug tito je bog naših antifašista i ljevičara
Guest- Guest
red wolf wrote:
Njima je Tito bog kao što je tebi bog onaj u kojeg ti vjeruješ...
Ja vjerujem u samog sebe, to znači da sam ja bog... a možda i više od toga.
Guest- Guest
To je zabluda.deda na aparatima wrote:
Guest- Guest
Nema tu nikakvog bluda, ne općim sa sobom.red wolf wrote:To je zabluda.deda na aparatima wrote:
Guest- Guest
Razumio si. To je dovoljno.deda na aparatima wrote:
Nema tu nikakvog bluda, ne općim sa sobom.
Guest- Guest
hm, prvi puta da je neko razumio i proniko u tajne Svebivstva. I kud to baš ovaj deda, stalno mora on bit najpametniji.red wolf wrote:Razumio si. To je dovoljno.deda na aparatima wrote:
Nema tu nikakvog bluda, ne općim sa sobom.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:
hm, prvi puta da je neko razumio i proniko u tajne Svebivstva. I kud to baš ovaj deda, stalno mora on bit najpametniji.
Sve ti je objašnjeno u knjizi u kojoj pišu sve tajne ovog svijeta.
1 Kor 6:16
Ne znate li da ko s kurvom legne jedno tijelo s njom postane? Jer, pisano je, biće dvoje jedno tijelo, jedan um.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Antifašisti krivotvorili: Nietzsche nije umro od sifilisa već od tumora na mozgu
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» tereza mej podnela ostavku...
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» Ministar: Uzimat ćemo kuće siromašnima o kojima nitko ne brine, ali nakon smrti
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» tereza mej podnela ostavku...
» Drago Plečko:'Nakon fizičke smrti stvarnost se mijenja, ali svijest ne umire'
» Ministar: Uzimat ćemo kuće siromašnima o kojima nitko ne brine, ali nakon smrti
Page 1 of 2