Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
šestić se znao sjuriti s loptom prema svom šesnastercu, ono kad se i klupa i igrači i pola stadiona uhvate za glavu :Dvuksadinare wrote:Tocno...jedan od omrazenijih igraca tog doba..osim naravno kod zvezdinih navijaca..ne zato jer je bio dobar napadac nego bio provokant...ekscesan...nabrijan...za razliku od njega npr.sestica su svi postovali..jest da su se malo sprdali na njegov intelekt..ali jbg na tom nivou davao izjave...inace korektan kao osoba..Šandor Winnetou wrote:jedna iz tog vremena
Otlelila krava muško, nadjenula mu ime savić duško, dule savić tananana, dule savić tananana
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Dule Savic:'Najgore gostovanje prolazio sam kao i moji saigraci iz Zvezde u Splitu.1981 su navijaci Hajduka na Poljudu tijelima napisaliNDH.'
https://objektivno.hr/milos-sestic-nogometas-sa-najljepsim-nogama-u-srbiji-30243
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
'Imam fenomenalan osecaj za filing'
2015-09-08
..ima jedna anegdota za sestica kad ga je novinar pitao kako objasava da dobro igra sa obje noge...a on odgovorio...'kad ne znam koja mi leva a koja desna noga'
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Navijači Zvezde i Partizana 'oskrvnuli' simbole Hajduka diljem Dalmacije
» DULE SAVIC IDIOT
» Dule Savić i Morem plovi jedna mala barka
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
» DULE SAVIC IDIOT
» Dule Savić i Morem plovi jedna mala barka
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Dule Savic:'Ebo onog ko je navijao za ustasku Hrvatsku toga odmah na lecenje'
Page 2 of 2