Rusija pojačava vojni kontigent u Tađikistanu
Page 1 of 1
Rusija pojačava vojni kontigent u Tađikistanu
https://www.geopolitika.news/vijesti/rusija-i-tadzikistan-stvaraju-zajednicki-regionalni-sustav-protuzracne-obrane/
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Rusija pojačava vojni kontigent u Tađikistanu
A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
Šta talibani imaju avione jel ? Ajde moj čovik znan ja zašto oni to rade. Kina mete Ujgure s druge strane granice. Boje se kineskog napada.
Šta talibani imaju avione jel ? Ajde moj čovik znan ja zašto oni to rade. Kina mete Ujgure s druge strane granice. Boje se kineskog napada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
Rujama je bitno da kontroliraju zračni prostor, kao u Siriji, na terenu posao mogu odraditi Tađici. Upravo to i vježbaju.
2018-04-10
Jasno. Al nema Kine u tekstu.Hektorović wrote:RayMabus wrote:A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
Rujama je bitno da kontroliraju zračni prostor, kao u Siriji, na terenu posao mogu odraditi Tađici. Upravo to i vježbaju.
Pa ne napadaš talibana lovačkim avionima i proturaketnim sustavima i raketama zemlja zrak.
Uozbiljimo se.
2014-04-11
Ne da mi se svašta objašnjavat jer smatram da to svi moraju znati jer je to jasno odma ...ili nije pa se mora i nacrtat.
Nacrtat ću vam al neću više od jednom ponavljat jer taj dio svijeta mi je rupa i ne da mi se trošiti energija i vrijeme na isti.
Ako ti je pista u Tajkistanu a ti si Rusija onda letiš uz granicu s Kinom i blokiraš joj upad prema zapadu.
Ako ti Tajkiji žive u onom dijelu Afganistana koji graniči s Kinom pa i njih kontroliraš onda si opet blokirao Kinu.
Blokada Kine da se ne širi u rusku sferu.
Nacrtat ću vam al neću više od jednom ponavljat jer taj dio svijeta mi je rupa i ne da mi se trošiti energija i vrijeme na isti.
Ako ti je pista u Tajkistanu a ti si Rusija onda letiš uz granicu s Kinom i blokiraš joj upad prema zapadu.
Ako ti Tajkiji žive u onom dijelu Afganistana koji graniči s Kinom pa i njih kontroliraš onda si opet blokirao Kinu.
Blokada Kine da se ne širi u rusku sferu.
2014-04-11
Evo nacrtat ću vam :
2014-04-11
RayMabus wrote:Jasno. Al nema Kine u tekstu.Hektorović wrote:RayMabus wrote:A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
Pa ne napadaš talibana lovačkim avionima i proturaketnim sustavima i raketama zemlja zrak.
Uozbiljimo se.
To drže ne zbog Kine nego zbog sustava Okno koji imaju tamo još od SSSR-a, a koji je nezamjenjiv za Vojno Kosmičke Sile.
2018-04-10
Super su ti ti Tađikistanci. Danas su počeli rat sa Kirgistanom.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/992406/novi-rat-pomolu-kirgistanski-specijalci-zauzeli-tadzikistansku-karaulu-ima-mrtvih-ranjenih
https://www.novosti.rs/planeta/svet/992406/novi-rat-pomolu-kirgistanski-specijalci-zauzeli-tadzikistansku-karaulu-ima-mrtvih-ranjenih
2014-04-11
A nije prvi put. Jos jedan naslijedjeni nerijeseni granicni problem is SSSRa.
To bi trebalo rijesiti arbitrazom ali hajde ti ubijedi te budaletine.
To bi mogla Rusija rijesiti ali kako vidim ni oni ne pokazuju previse entuzijazma da se s time zajebavaju
To bi trebalo rijesiti arbitrazom ali hajde ti ubijedi te budaletine.
To bi mogla Rusija rijesiti ali kako vidim ni oni ne pokazuju previse entuzijazma da se s time zajebavaju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A evo sklopili su neki sporazum o prekidu neprijateljstava ...i da ce navodno politicki rjesavati problem.
Hajde, vidjet cemo...
Hajde, vidjet cemo...
2015-09-24
Ionako pola populacije tih država idu u Rusiju kao jeftina radna snaga.
Što se više mažu međusobno I što imaju veći natalitet, veća je trpačina u Rusiju... Tamo treba radne snage za 200$ mjesečno za poslove koje Rusi ne rade
Što se više mažu međusobno I što imaju veći natalitet, veća je trpačina u Rusiju... Tamo treba radne snage za 200$ mjesečno za poslove koje Rusi ne rade
RayMabus wrote:Super su ti ti Tađikistanci. Danas su počeli rat sa Kirgistanom.
Kažu Rusi sad su besplatno naoružali i Tađike i Kirgize oružjem iz skladišta, pa su ovi umjesto da brane svoje granice od talibana i islia, prvo krenuli koristiti oružje jedni protiv drugih... plemena.
https://iz.ru/1158254/andrei-frolov/vyvod-i-sledstviia
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Ionako pola populacije tih država idu u Rusiju kao jeftina radna snaga.
Netko mora kopat kanale, čistit kanalizacije, radit bauštelu.
2018-04-10
Jebi ga I Rusi se pogospodili pa nece svasta da rade
2015-09-24
Dakle Tađici su počistili put do svoje enklave u Kirgistanu.
2018-04-10
31 mrtvih u sukobu
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/4/30/kirgistan-vise-od-30-poginulih-u-sukobima-sa-tadzikistanom
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/4/30/kirgistan-vise-od-30-poginulih-u-sukobima-sa-tadzikistanom
2014-04-11
prije godinu otprilike sam naletio da rusi osim ruskih snaga pod komandom imaju oko 5 tis tadzika, profi vojskaHektorović wrote:RayMabus wrote:A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
inace da im ne smeta uzbekistan, tadiki bi se sutra vratili u sastav rusije
skupa s kirgizima kojima je prepreka kazahstan
Neka ih tamo i dalje u tom šupku svijeta šta dalje od Rusije.Leviathan2 wrote:prije godinu otprilike sam naletio da rusi osim ruskih snaga pod komandom imaju oko 5 tis tadzika, profi vojskaHektorović wrote:RayMabus wrote:A teksta. Smiješno. Nigdje Kine u tekstu.
inace da im ne smeta uzbekistan, tadiki bi se sutra vratili u sastav rusije
skupa s kirgizima kojima je prepreka kazahstan
2014-04-11
Uništeno kirgistansko vozilo btr 82
Rat za vodu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/oko-cega-su-zapravo-iznenada-zaratili-kirgistan-i-tadzikistan-ovo-je-uvod-u-apokalipticne-ratove-buducnosti-15069918
Rat za vodu
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/oko-cega-su-zapravo-iznenada-zaratili-kirgistan-i-tadzikistan-ovo-je-uvod-u-apokalipticne-ratove-buducnosti-15069918
2014-04-11
Similar topics
» NVO: Rusija pojačava aktivnosti u Srbiji
» Rusija i Sjeverna Koreja sklopile vojni savez protiv japansko-američkog imperijalizma
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Srbija šalje C.Gori prvi kontigent vakcina
» Prvi kontigent vojske Sjeverne Makedonije otputovao na Kosovo
» Rusija i Sjeverna Koreja sklopile vojni savez protiv japansko-američkog imperijalizma
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Srbija šalje C.Gori prvi kontigent vakcina
» Prvi kontigent vojske Sjeverne Makedonije otputovao na Kosovo
Page 1 of 1