30 GODINA SLAVE I PONOSA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
30 GODINA SLAVE I PONOSA
NA DANASNJI DAN OSNOVANA JE NAJSLAVNIJA HRVATSKA ELITNA BRIGADA 4. GARDIJSKA PAUCI
IN HOC SIGNO VINCES.
DA HRVATSKA VOJSKA IMA 7 GARDIJSKIH BRIGADA
I SVE SU DOBRO USTROJENE I OPREMLJENE A IMA JEDNA KOJA JE UDARNA I TO JE CETVRTA.
SRETAN VAM 30TI RODJENDAN BRACO MOJA.
"KAD KRENEMO GORIT CE I NEBO I ZEMLJA"
GENERAL BOJNIK ANDRIJA MATIJAS PAUK
IN HOC SIGNO VINCES.
DA HRVATSKA VOJSKA IMA 7 GARDIJSKIH BRIGADA
I SVE SU DOBRO USTROJENE I OPREMLJENE A IMA JEDNA KOJA JE UDARNA I TO JE CETVRTA.
SRETAN VAM 30TI RODJENDAN BRACO MOJA.
"KAD KRENEMO GORIT CE I NEBO I ZEMLJA"
GENERAL BOJNIK ANDRIJA MATIJAS PAUK
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: 30 GODINA SLAVE I PONOSA
Oni i PPN LUDVIG PAVLOVIC HVO MOJA POSTROJBA U HVOfridrih-niche wrote:Najbolja brigada...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Re: 30 GODINA SLAVE I PONOSA
Nastali kao stit dalmacije postali ponos nacije
2015-09-13
Similar topics
» Parada ponosa-Beograd
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Podsjetnik na dane slave i ponosa
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Podsjetnik na dane slave i ponosa
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1