20 umirovljenih generala pozvalo Macrona na otvorenu vojnu intervenciju protiv islama u Francuskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: 20 umirovljenih generala pozvalo Macrona na otvorenu vojnu intervenciju protiv islama u Francuskoj
kic wrote:
pola muslimana podržava bombaše samoubojice, i to većinom među mlađom populacijom-
taj tumor treba odstraniti prije nego previše naraste-
pa potpisnici apeliraju na političare da nešto naprave jer ako budu odgađali poslije će biti kasno i morati će izići vojska.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: 20 umirovljenih generala pozvalo Macrona na otvorenu vojnu intervenciju protiv islama u Francuskoj
Tko bi prije deset godina predvidio da će jednom profesoru biti odrubljena glava ispred škole ?
...
Pa ja.
Imam detaljan opis tog građanskog rata u Francuskoj priko Nostradamusa i znam za to ima više od deset godina kad sam shvatio da živim u emanicipaciji pa pitao ove gore ( galaktičko vijeće ) da mi daju točan opis budućnost pošto znam da plan A više ne mogu sprovesti jer smo naletili na emanicipaciju.
...
Pa ja.
Imam detaljan opis tog građanskog rata u Francuskoj priko Nostradamusa i znam za to ima više od deset godina kad sam shvatio da živim u emanicipaciji pa pitao ove gore ( galaktičko vijeće ) da mi daju točan opis budućnost pošto znam da plan A više ne mogu sprovesti jer smo naletili na emanicipaciju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Tko bi prije deset godina predvidio da će jednom profesoru biti odrubljena glava ispred škole ?
...
Pa ja.
.
Čekamo sad da im se Marseile koji je drugi najveći grad u Francuskoj totalno demografski izmjeni.mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Tko bi prije deset godina predvidio da će jednom profesoru biti odrubljena glava ispred škole ?
...
Pa ja.
.
Hare Krišna.
Zavrti ću odojka kad se to feminističko LGBT leglo od države počme raspadat.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:kic wrote:
pola muslimana podržava bombaše samoubojice, i to većinom među mlađom populacijom-
taj tumor treba odstraniti prije nego previše naraste-
pa potpisnici apeliraju na političare da nešto naprave jer ako budu odgađali poslije će biti kasno i morati će izići vojska.
vojnici osjećaju rast muslimanske države u državi..
Koga briga šta oni osjećaju ? Šta bi oni sad nasilno i nedemokratski preuzeli vlast itd. Ma zamisli.kic wrote:mutava baštarda wrote:
vojnici osjećaju rast muslimanske države u državi..
2014-04-11
Kao što sam još davno prognozirao, ovo pitanje će se rješavati po ulicama.
Ne u parlamentu, ne pregovorima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel želiš ti treći entitet ?epikur37 wrote:Kao što sam još davno prognozirao, ovo pitanje će se rješavati po ulicama.
Ako da onda šuti jer se mi svi zalažemo da muslimani imaju svoj treći entitet i konstitutivnost u Francuskoj.
Budi malo Hrvat za promjenu. Traži treći entitet u Francuskoj za muslimane.
2014-04-11
Znači republika srpska i treći entitet
Arapi u Francuskoj = Hrvati u BiH
Oćemo treći entitet u Francuskoj
Arapi u Francuskoj = Hrvati u BiH
Oćemo treći entitet u Francuskoj
2014-04-11
Oni bi svi neke građanske države. Pa ne može svak imat građansku državu.
Dobro natrpat Arapima i crncima i onda rat i secesija i na dva tri djela i Arapima treći entitet u Francuskoj.
I to je to. Idemo dalje.
Dobro natrpat Arapima i crncima i onda rat i secesija i na dva tri djela i Arapima treći entitet u Francuskoj.
I to je to. Idemo dalje.
2014-04-11
U Francuskoj se uništava između ostaloga i koncept građanske države koji oni guraju u BiH. Zato su nama Arapi u Francuskoj i njihova težnja za svojim kalifatom u kojem neće biti emancipacije dakle traže svoju republiku srpsku il treći entitet , oni su nama saveznici protiv ideje građanske države koja se želi nametnit u BiH Hrvatima i Srbima od strane masona i negativnih vanzemaljaca.
2014-04-11
Francuski ambasador je predstavnik francuske države
Vijest iz 2018
https://www.google.com/amp/s/narod.hr/hrvatska/potporu-francuskog-veleposlanstva-predstavljena-lgbt-slikovnica/amp
Ovo je napad na suverenitet Hrvatske i napisao sam vojni plan koji sam pokrenuo a zove se zavadi pa vladaj tj uništit ću iim to njihov bratstvo i jedinstvo te ih iznutra podijelit i napravit građanski rat.
Ovo je pranje mozga djeci od malih nogu i napad na ljudske umove dok su još u razvoju. Pranje mozga.
Ujedno je i napad jedne države na republiku Hrvatsku a ujedno i mene.
Čeka ih pokolj.
Napad je najbolja obrana.
Nema preuzimanja nasilno vlasti. Jedite govna
Vijest iz 2018
https://www.google.com/amp/s/narod.hr/hrvatska/potporu-francuskog-veleposlanstva-predstavljena-lgbt-slikovnica/amp
Ovo je napad na suverenitet Hrvatske i napisao sam vojni plan koji sam pokrenuo a zove se zavadi pa vladaj tj uništit ću iim to njihov bratstvo i jedinstvo te ih iznutra podijelit i napravit građanski rat.
Ovo je pranje mozga djeci od malih nogu i napad na ljudske umove dok su još u razvoju. Pranje mozga.
Ujedno je i napad jedne države na republiku Hrvatsku a ujedno i mene.
Čeka ih pokolj.
Napad je najbolja obrana.
Nema preuzimanja nasilno vlasti. Jedite govna
2014-04-11
Udaraš uvijek di je neprijatelj najslabiji.
Cilj nije ratovat nego pobjediti.
Ahilova peta francuske države je bratstvo i jedinstvo.
Razjedini ih , okreni jedne protiv druge i nit jednog vojnika nećeš potrošiti da bi prerezao vrat onome tko je tog francuskog ambasadora poslao u Hrvatsku tj njegovog nadoglodavca jer ovaj je samo ćato.
Cilj : Uništenje francuske države.
Cilj nije ratovat nego pobjediti.
Ahilova peta francuske države je bratstvo i jedinstvo.
Razjedini ih , okreni jedne protiv druge i nit jednog vojnika nećeš potrošiti da bi prerezao vrat onome tko je tog francuskog ambasadora poslao u Hrvatsku tj njegovog nadoglodavca jer ovaj je samo ćato.
Cilj : Uništenje francuske države.
2014-04-11
Izbori su im za godinu dana. Ako pobjede fašisti ljevičari i imigranati će radit nasilne prosvjede po državi. A ako pobjede ljevičari , liberali i imigranti onda još pet godina trpačine i zamjena stanovništva uz stalne napade i jačanje antiislamisma i netrpeljivosti prema islamu i polulaciji koja nije iz Europe pri ćemu će se ona još više zabiti u svoje kvartove i pokrajine i populacijski jačat i težit svom kalifatu odnosno nekoj autonomiji odnosno cepamo državu.
Šta god izaberu ovi šta su poslali tog ambasadora biti če zaklani.
Šta god izaberu ovi šta su poslali tog ambasadora biti če zaklani.
2014-04-11
https://www.logicno.com/politika/mainstream-lazu-a-faktograf-suti-ne-francuski-generali-nisu-pozvali-na-puc-nego-na-postivanje-zakona-i-ljubav-prema-domovini.html
Ma sta koji kitomir
Samo trpaj...trpaj...treba njima jos Arapa, Crncuga i Pakija.
Samo trpaj...trpaj...treba njima jos Arapa, Crncuga i Pakija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
...mda, klasika .kic wrote:
https://www.logicno.com/politika/mainstream-lazu-a-faktograf-suti-ne-francuski-generali-nisu-pozvali-na-puc-nego-na-postivanje-zakona-i-ljubav-prema-domovini.html
Ali neovisno o medijskim spinovima, moje pitanje je bi li svi ti umirovljeni časnici istupili da nisu umirovljeni. Revolt je razumljiv, ali ponekad u životu treba biti revoltiran na vrijeme.
Kada od 10.000 potpisnika većina bude u djelatnom sastavu, onda možemo dalje razgovarati.
Slovoslagar-
2021-04-25
Kapa do poda islamu i islamistima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Podcjenjujete Francusku.
Francuska je već jednom bila predvodnica povjesnih promjena u borbi protiv opresije vjerskog terora.Nova Francuska revolucija započet će sljed nove borbe,protiv nove vjerske opresije.
Nekad ne treba pucati pre rano,da ne promašiš metu,već bit strpljiv i čekat da ti dođe na čistinu.
Nova francuska revolucija,dovršit će ono što nije uspjela ona prva.
Francuska je već jednom bila predvodnica povjesnih promjena u borbi protiv opresije vjerskog terora.Nova Francuska revolucija započet će sljed nove borbe,protiv nove vjerske opresije.
Nekad ne treba pucati pre rano,da ne promašiš metu,već bit strpljiv i čekat da ti dođe na čistinu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zaboravljas da su Francuzi zaustavili i prodor islamske ekspanzije na Zapad.IL Risorto wrote:Podcjenjujete Francusku.
Pa Njegos je napisao:
Francuskoga da ne bi brijega
Arabijsko more sve potopi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Islam je invazivna sorta,kao najezda skakavaca,međutim,osim nasilja i straha,islam nema inteligenciju i održivu strategiju.jastreb wrote:Zaboravljas da su Francuzi zaustavili i prodor islamske ekspanzije na Zapad.IL Risorto wrote:Podcjenjujete Francusku.
Pa Njegos je napisao:
Francuskoga da ne bi brijega
Arabijsko more sve potopi.
Kad presahnu naftna polja,presušit će i islam.
Unatoč svemu što ja mislio o katoličkoj crkvi,to je jedina religija koja je imala glavu i rep,jer se nije isključivo oslanjala na jedan model,već paralelno razvijala nekoliko pristupa.Čak i u vremenima kad je bila u defanzivnom modu u članicama Varšavskog pakta,katolička crkva uvijek je znala igrat igru.
Islam je amater u odnosu na zločestu katolčad.Vrlo lako ćemo praziti islam,ali tek kad islam odradi prljavi posao koji treba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Aktivni francuski vojnici podržali apel umirovljenih generala
» Komšić protiv Macrona
» Rat protiv islama smo već izgubili
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Komšić protiv Macrona
» Rat protiv islama smo već izgubili
» Novi štrajkovi i prosvjedi protiv Macrona