Službeni Youtube kanal našeg cijenjenog gospodina galakičkog generala s 5*
Page 1 of 1
Službeni Youtube kanal našeg cijenjenog gospodina galakičkog generala s 5*
https://www.youtube.com/channel/UC7ROPnVYByUEEJjHPvx-VAQ
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Službeni Youtube kanal našeg cijenjenog gospodina galakičkog generala s 5*
Zvuči predobro,da bi bilo istinito.
2015-07-23
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je li se sjećaš što sam prije koju godinu govorio oko virusa ?jastreb wrote:Hahahahaha
I drugih stvari,pa su mi preporučili tabletice kao Ezekielu.
2015-07-23
longi nije bas toliko ruzan;)
dijagram-
2015-08-09
,,baš toliko'' šta hoćeš reć da ipak jestdijagram wrote:longi nije bas toliko ruzan;)
2015-07-23
ti bas nemas smisla za humorIL Risorto wrote:,,baš toliko'' šta hoćeš reć da ipak jestdijagram wrote:longi nije bas toliko ruzan;)
javi se bastardi na poduku
dijagram-
2015-08-09
Zar je to bio humor ?
Zvučalo je kao omalovažavanje Longija.
,,Longi je ružan,ali ne baš toliko''
Zvučalo je kao omalovažavanje Longija.
,,Longi je ružan,ali ne baš toliko''
2015-07-23
Zanimljiva tematika.IL Risorto wrote:
Zvuči predobro,da bi bilo istinito.
No generalno ovaj virus i cjepiva iz raznih država nemaju s ovom pričom ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je zanimljiva tematika. Ne moraš čak ni vanzemaljce spominjat jer je svakome jasno da svaka vlada želi poslušno stanovništvo dakle šuti i radi dakle u prevodu radilice i onda prekajanje gena kako bi se upravo takvo stanovništvo dobilo.
U osnovi isto to je i plan negativnih vanzemaljaca koji stoje u sjeni i surađuju s nekim najjačim vladama na ovoj planeti pa bi od vas stvorili pokorno stanovništvo po svom ukusu odnosno radilice.
U osnovi pretvorili bi vas u ovo :
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grejsi
U osnovi isto to je i plan negativnih vanzemaljaca koji stoje u sjeni i surađuju s nekim najjačim vladama na ovoj planeti pa bi od vas stvorili pokorno stanovništvo po svom ukusu odnosno radilice.
U osnovi pretvorili bi vas u ovo :
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Grejsi
2014-04-11
Jednom san naletija na žensku i da je sve bilo ok to bi mi danas bila žena i životna partnerica i oteta od negativni vanzemaljaca itd i onda njena priča kako se ona skompala s tim greysima jer su oni samo radilice tj robovi i žele da im ljudi pomognu da se oslobode okova svojih gospodara.
Rekoh joj da me baš briga za to jer ako te netko otme onda je otmičar i neprijatelj a ako im to smeta nek dignu pobunu i napadnu svoje gospodare.
U prevodu kod mene nema suradnje s neprijateljima. Ja ne pregovaram.
I onda nije tila tako razmišljati i prekinuli smo i postala mi je neprijatelj.
S kim si takav si.
Kod mene se za suradnju i podržavanje neprijatelja dobija samo metak u čelo.
Rekoh joj da me baš briga za to jer ako te netko otme onda je otmičar i neprijatelj a ako im to smeta nek dignu pobunu i napadnu svoje gospodare.
U prevodu kod mene nema suradnje s neprijateljima. Ja ne pregovaram.
I onda nije tila tako razmišljati i prekinuli smo i postala mi je neprijatelj.
S kim si takav si.
Kod mene se za suradnju i podržavanje neprijatelja dobija samo metak u čelo.
2014-04-11
Tu sam vam priču ispričao tako da ako te tajne vlade i ti negativni vanzemaljci uspiju u toj namjeri tj da i od vas stvore radilice....
Da znate šta vas čeka od vojnog krila galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
Da znate šta vas čeka od vojnog krila galaktičke federacije.
Koga nema taj ne postoji
2014-04-11
Uvijek se radi o prekajanju gena jer su vaša tijela odnosno ova rasa nastala evolucijom na površini ove planete kako je opisano u Darwinu. Adaptirana su na površinu ove planete ne samo fizički ( gravitacija , atmosfera itd ) nego i frekvencijski ( vidi pod šumanova rezonanca i drugo ) i onda većina drugih rasa kad sa svojim tijelima dođe ovdje ako duže ostane ima glavobolje itd.
Uz to ova planeta je na fronti galaktičke federacije i tih pirata negativnih vanzemaljaca pa i da oće ne mogu ić na otvorenu invaziju jer će izbit svemirski rat.
Dakle : prekajanje gena.
Uz to ova planeta je na fronti galaktičke federacije i tih pirata negativnih vanzemaljaca pa i da oće ne mogu ić na otvorenu invaziju jer će izbit svemirski rat.
Dakle : prekajanje gena.
2014-04-11
Dakle trebaju vaša tijela iz dva razloga.
1. Ne mogu samo doć i ugradit vam mentalne šipke u glavu
2. Ta tijela su prilagođena životu na planetu a druga nisu i zato im je to osnova za kreiranje rase radilica jer ako rade s tijelima s drugih planeta njih počme bolit glava , povraćaju itd jer nisu adaptirana ovdje itd
1. Ne mogu samo doć i ugradit vam mentalne šipke u glavu
2. Ta tijela su prilagođena životu na planetu a druga nisu i zato im je to osnova za kreiranje rase radilica jer ako rade s tijelima s drugih planeta njih počme bolit glava , povraćaju itd jer nisu adaptirana ovdje itd
2014-04-11
Frekvencija
Ja kad izlazim iz tijela radim to dok spavam dok mi je mozak na drugoj frekvenciji
Vaš planet je živi kolektiv i on je odlučio popeti se na višu frekvenciju.
To zvuči ko misterij a u osnovi se ne radi o ničemu drugome nego da će se frekvencija ovog planeta iz ove radne frekvencije mozga malo pomaknuti prema ovoj frekvenciji kad mozak spava.
To dovodi do vantjeliesni iskustva itd odnosno duhovno buđenje jer će više ljudi doživljavat ta iskustva.
To vam je priča o buđenju.
Ironično buđenje se vrši tako da se frekvencija pomiče iz radne frekvencije mozga ka frekvenciji u kojoj mozak spava.
Bog ima smisao za humor pa u osnovi baš tamo di nećete nikad tražit on je sakrio ključeve tajni.
Život je igra.
I sad to tima negativnim vanzemaljcima ne odgovara jer će oni izgubiti rat za ovu planetu i stanovništvo na njoj i pokreću ubrzano programe koji će podčinit ovu rasu na sve moguće načine koji postoje.
G 5 mreža
Ja kad izlazim iz tijela radim to dok spavam dok mi je mozak na drugoj frekvenciji
Vaš planet je živi kolektiv i on je odlučio popeti se na višu frekvenciju.
To zvuči ko misterij a u osnovi se ne radi o ničemu drugome nego da će se frekvencija ovog planeta iz ove radne frekvencije mozga malo pomaknuti prema ovoj frekvenciji kad mozak spava.
To dovodi do vantjeliesni iskustva itd odnosno duhovno buđenje jer će više ljudi doživljavat ta iskustva.
To vam je priča o buđenju.
Ironično buđenje se vrši tako da se frekvencija pomiče iz radne frekvencije mozga ka frekvenciji u kojoj mozak spava.
Bog ima smisao za humor pa u osnovi baš tamo di nećete nikad tražit on je sakrio ključeve tajni.
Život je igra.
I sad to tima negativnim vanzemaljcima ne odgovara jer će oni izgubiti rat za ovu planetu i stanovništvo na njoj i pokreću ubrzano programe koji će podčinit ovu rasu na sve moguće načine koji postoje.
G 5 mreža
2014-04-11
Similar topics
» 32 milijuna € za gospodina koncara
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» HITLER IZ NAŠEG SOKAKA
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Staljin iz našeg sokaka
» Zelimo biti vojska i zauzet cemo nase trgove za gospodina Isusa krista
» HITLER IZ NAŠEG SOKAKA
» Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina.
» Staljin iz našeg sokaka
Page 1 of 1