ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu Empty Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu

Post by RayMabus 25/4/2021, 09:47

Točno.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/990931/sef-britanske-sluzbe-tvrdi-rusija-sila-koja-slabi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu Empty Re: Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu

Post by RayMabus 25/4/2021, 10:00

Baš me raduje njihov demografski kolaps.

Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu Russia_population_pyramid_%282018%29

Malo ćete smanjit pretenzije na tuđu površinu u 21 stoljeću kad vam ovo napravi cici krep u samoj Rusiji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu Empty Re: Rusija je sila koja slabi u ekonomskom i demografskom smislu

Post by Ringo10 25/4/2021, 11:07

Moze li covjek u zapadnim medijima o Rusiji procitati nesto a da nije debilna i primitivna propaganda.
Ekonomsko slabljenje Rusije je pusti san zapadnih imperijalista.
Situacija je obrnuta. RUSIJA se oslobadja ovisnosti o nafti.

Demografija, pad je normalan, Jer Rusija je sad u crnoj rupi iz devedesetih. Sad je stasala ta generacija i pad ce potrajati nekih 10 godina. Ali nece biti tragican.

Inace, zasto Ray toliko mrzi Rusiju. Kontam, da mu nije neki Rus naguzio babu u onome ratu.
Ali Crvena Armija nije mi prosla kroz Hrvatsku

Ne znam, valjda ima neki razlog.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 25/4/2021, 11:18

Imam razlog a zove se ruski imperijalizam koji je ovdje na Balkanu odigrao ulogu stvaranja ideološkog programa velike Srbije i dan danas to guraju.

Kad im fino propadne natalitet budu gledali da im Japanci ne uzmu pola Sibira.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 11:26

Aha, znaci idete vi Kiflari u rat protiv Rusije.

Idete ponosno ratovati i za Engleske i Anglosaksonske interese

Super, na Ruskoj strani ce ratovati Republike Srednje Azije iz bivseg SSSRa

Ali ovaj put nema Tita i partizana da vas vade is govana
A rat ce biti KONACAN...I Zaaaapad ce izgubiti.
Pa kad vam dodju razni Kinezi, Mongoli, Tadzici, Turkmeni, Kirgizi, Kazasi i Uzbeci pa krenu da vam po Kifli jebu i guze sta stignu, nemojte kukati.
Recite ovo je zrtva za pripadnost Zaaaaapadnoj uljudbi.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 11:48

Nekad sam volio Zapad.

A onda je dosao rat i prvo su krenula razocarenja radi odnosa prema nama u BiH.

I bilo je sve gore ...

I onda je napad  tenkova na Hercegovacku Banku i lomljenje ekonomske kicme Hrvata u BiH  prelio casu i ja na strani Zapada vise nikad necu biti.

Ja Zapad i njegov imperijalizam ne mogu da smislim.

Ja nisam kao Kiflari,  da me neko cipelari a ja da ga obozavam i jaja mu lizem.

I bude li rat i nadjem li se u ratu, smjesta idem na rusku stranu. Smjesta.
Da sa apetitom mlatim po zapadnjacima.
I boli me kitomir sto cu biti na suprotnoj strani  od vas

Jer znam da cu biti na ispravnoj i pobjednickoj strani

A vi Kiflari na krivoj i gubitnickoj.

Kao i uvijek  jer gubitnistvo vam u genima.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by epikur37 25/4/2021, 11:54

Britanče se ja ili o slabljenju govoriti... Gospode Bože :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 12:02

EPI mene samo zanima vjeruju li oni na Zapadu u te svoje gluposti
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by jastreb 25/4/2021, 12:56

Ringo10 wrote:Nekad sam volio Zapad.

A onda je dosao rat i prvo su krenula razocarenja radi odnosa prema nama u BiH.

I bilo je sve gore ...

I onda je napad  tenkova na Hercegovacku Banku i lomljenje ekonomske kicme Hrvata u BiH  prelio casu i ja na strani Zapada vise nikad necu biti.

Ja Zapad i njegov imperijalizam ne mogu da smislim.

Ja nisam kao Kiflari,  da me neko cipelari a ja da ga obozavam i jaja mu lizem.

I bude li rat i nadjem li se u ratu, smjesta idem na rusku stranu. Smjesta.
Da sa apetitom mlatim po zapadnjacima.
I boli me kitomir sto cu biti na suprotnoj strani  od vas

Jer znam da cu biti na ispravnoj i pobjednickoj strani

A vi Kiflari na krivoj i gubitnickoj.

Kao i uvijek  jer gubitnistvo vam u genima.
Još jedan post koji kao da je od mene prepisan.

Rišpetto.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/4/2021, 13:26

eh sada da Rusija nema problema sa demografijom, ima očajnih problema. udio muslimana im brutalno raste, znate li da je Kazhstan za vrijeme staljina imao skoro 70% populacije Europljana.. sada su tamo Europljani ispod 20% a muslimani 80%..

u Sibiru se događa slično, cijeli Sibir koji je površine kao dvije Europe drži manje od 30milijuna Rusa koji gledaju uteći za Moskvu i Europski dio Rusije. Kinezi gledaju jamiti Sibir čim im se pruži prilika jer u blizini je 300 milijuna Kineza.
A i Kavkaz. Kako se on obranio od Hitlera i Švaba? Imao je 55% Rusa, koji su onda držali disciplinu nad ostalima(muslimanima), koji su prvom prilikom prelazili na stranu Švaba, čim ne bi bilo Rusa okolo... (sutra Turcima, Kinezima tko se ponudi)...
Danas je tamo Rusa manje od 5%.. da je Rusa 1942 tamo bilo 5%, taj kavkaz bi pao u par tjedana , i onda bi se Švabe dočepali nafte , a Rusima bi presjekli vitalnu Perzijsku liniju opskrbe i presjekli bi im naftu(Amerikanci bi ih sipali naftom kao i svime ddrugim ali bi potrajalo dosta dok se nebi nove linije opskrbile) - mislim da je ta Perzijska linija najviše resursa donjela Rusima(Sovjetima točnije) i omogućila im da stabiliziraju ekonomiju, industriju, obrane se od Švaba i gurnu ih nazad iz SSSRa..

toliko o tome koliko je demografija ključna.. Ruska ekonomija nije loša, u smislu industrijske proizvodnje je na razini između Bosne i Srbije(slabiji su od nas), ali u smislu da je u Rusiji sve jeftino i imaju dosta deviza od nafte pa je OK.

ali moraju popraviti demografiju pod hitno inače će i oni nestati do 2050-2100, ili barem neće moći kontrolirati Kavkaz, Sibir itd.. inače tako su Rusi izgubili kontrolu nad Kazahstanom i Ukrainom zbog demografskih promjena

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/4/2021, 13:28

jedan je RUski ekonomist predlaga Putinu da prebaci glavni grad iz Moskve negdje u Sibir da izgradi novi.. ovaj to odbio.. to je trebao i napraviti.. tako bi i mi trebali de-centralizirati državu i glavni grad prebaciti iz Zagreba ili barem većinu institucija po cijeloj državi... jer sve ispod linije karlobag, karlovac, virovitica(+obala koja dobro živi od turizma) se prazni i postaje mordor i po kvaliteti života i standardu i populaciji... ali na sreću mi nemamo ugrozu od nikoga barem u blizini za razliku do Rusa

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior 25/4/2021, 14:12

AssadNaPodmornici wrote:jedan je RUski ekonomist predlaga Putinu da prebaci glavni grad iz Moskve negdje u Sibir da izgradi novi.. ovaj to odbio.. to je trebao i napraviti.. tako bi i mi trebali de-centralizirati državu i glavni grad prebaciti iz Zagreba ili barem većinu institucija po cijeloj državi... jer sve ispod linije karlobag, karlovac, virovitica(+obala koja dobro živi od turizma) se prazni i postaje mordor i po kvaliteti života i standardu i populaciji... ali na sreću mi nemamo ugrozu od nikoga barem u blizini za razliku do Rusa

Geografski gledano, Karlovac bi trebao biti glavni grad jer je na razmeđu Sjevera i Juga, početak zelenog srca Hrvatske (Gorski kotar - Plitvička jezera), grad na 4 rijeke, prometno čvorište prema Rijeci i Splitu, blizina Slovenije i Bosne, vrata sjeverno-zapadne, panonske ravnice.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 15:46

U Rusiji su etnicki Rusi vec dugo vreemena na izmedju 80 i 81%. 

Muslimani uop'e nemaju ekstreman natalitet. Tatari su recimo u rangu Rusa i ostalih Slavena i krscana

Kavkaz ima nesto veci natalitet ali nista ekstremno. I nema ih tako puno.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 25/4/2021, 15:51

Ringo10 wrote:U Rusiji su etnicki Rusi vec dugo vreemena na izmedju 80 i 81%. 

Muslimani uop'e nemaju ekstreman natalitet. Tatari su recimo u rangu Rusa i ostalih Slavena i krscana

pa isto ti je i sa muslimanima na zapadu. na kraju se natalitet izjednači sa zaapdnim
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 16:07

AssadNaPodmornici wrote:

pa isto ti je i sa muslimanima na zapadu. na kraju se natalitet izjednači sa zaapdnim
Jebi ga, izgleda da je sudbina bijelih naroda da izumru.

Niko im nije kriv doli oni sami sebi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by epikur37 25/4/2021, 16:09

Za razliku od zapada Rusija drži do svojeg kršćanskog identiteta, velika je razlika.

Liberalne boleščine nisu ruska nego zapadna autoimuna bolest.

Rusi ćei s muslimanima lakšeovako ili na šake... zapad je trul iznutra.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/4/2021, 16:17

RayMabus wrote:Točno.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/990931/sef-britanske-sluzbe-tvrdi-rusija-sila-koja-slabi

Smijurija jer Rusija ima bolji natalitet od zapadnih perjanica Estonaca, Litvanaca i Latvijaca, koji pak broje po milijun i pol, dva...

U biti od istočnih država Rusija ima jedan od najboljih nataliteta.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 25/4/2021, 16:17

AssadNaPodmornici wrote:

Emancipacija odrađuje svoje.

Čak i u Egiptu, Turskoj.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 16:21

Hektorović wrote:

Smijurija jer Rusija ima bolji natalitet od zapadnih perjanica Estonaca, Litvanaca i Latvijaca, koji pak broje po milijun i pol, dva...

MA Rusi imaju tu demografsku rupu iz devedesetih

I sad su upali u nju narednih 10tak godina ... sad je ta generacija stasala ... iz te katastrofe devedesetih

Bože, koliko su ih unazadile te devedesete u svakom pogledu. Skoro sve su morali ispočetka početi

Plus gomilu toga su kupovali i naručivali iz Ukrajijne, poglavito proizvode visoke tehnologije

I to su morali sve sami početi raditi a sve to traje i sve to košta
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 25/4/2021, 16:28

Hektorović wrote:

Gledam na TV da je Rusija već počela raditi svoje module za vlastitu svemirsku stanicu. 2024 ili najdalje 2025 napuštaju ISS.

https://www.youtube.com/watch?v=DAgicGUxnyI

Odlaze i ne žele više imati bilo šta sa Amerikom i Zapadom u toj sferi.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics