Navalni prekinuo štrajk glađu, kaže da je prigladnio
Page 1 of 1
Navalni prekinuo štrajk glađu, kaže da je prigladnio
VODEĆI kritičar Aleksej Navalni, koji izdržava kaznu u ruskom zatvoru, prekinuo je štrajk glađu koji je trajao puna 24 dana, javio je Associated Press.
Informacija o prekidu štrajka glađu objavljena na njegovom službenom Instagram profilu, koji navodi i Navalnijevu izjavu.
"Liječnici, kojima potpuno vjerujem, jučer su javnost obavijestili o činjenici smo postigli dovoljno i da mogu prekinuti štrajk glađu. Bit ću potpuno iskren, njihove riječi da testovi pokazuju kako "za kratko vrijeme više neće biti nikoga koja bi mogli liječiti" činile su mi se vrijednima pažnje", objavio je tim Alekseja Navalnog na Instagramu.
Navalni je u objavi rekao kako će nastaviti tražiti da ga posjećuju liječnici koji ne dolaze iz ruskog zatvorskog sustava kako bi mi pomogli s gubitkom osjeta u rukama i nogama.
Na društvenim mrežama je rekao da samo pije vodu. Po njegovim riječima, prijetilo mu se prisilnim hranjenjem, opcijom koju imaju ruske vlasti ako zatvorenik prestane jesti.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/navalni-prekinuo-strajk-gladju-kaze-da-je-bio-blizu-smrti/2271032.aspx
....................
Jadan mali, priglanje....sad može pojesti one bombone što su mu podvaljivali...
Informacija o prekidu štrajka glađu objavljena na njegovom službenom Instagram profilu, koji navodi i Navalnijevu izjavu.
"Liječnici, kojima potpuno vjerujem, jučer su javnost obavijestili o činjenici smo postigli dovoljno i da mogu prekinuti štrajk glađu. Bit ću potpuno iskren, njihove riječi da testovi pokazuju kako "za kratko vrijeme više neće biti nikoga koja bi mogli liječiti" činile su mi se vrijednima pažnje", objavio je tim Alekseja Navalnog na Instagramu.
Navalni je u objavi rekao kako će nastaviti tražiti da ga posjećuju liječnici koji ne dolaze iz ruskog zatvorskog sustava kako bi mi pomogli s gubitkom osjeta u rukama i nogama.
Prijetili mu prisilnim hranjenjem
Podsjetimo, Navalni je 31. ožujka krenuo u štrajk glađu u znak prosvjeda protiv loših uvjeta i postupanja u zatvoru. Žalio da ima herniju diska, gubitak osjeta u udovima te optužio zatvorske vlasti da mu uskraćuju pristup liječniku i lijekovima.Na društvenim mrežama je rekao da samo pije vodu. Po njegovim riječima, prijetilo mu se prisilnim hranjenjem, opcijom koju imaju ruske vlasti ako zatvorenik prestane jesti.
Amerika zaprijetila Rusiji sankcijama ako Navaln
https://www.index.hr/vijesti/clanak/navalni-prekinuo-strajk-gladju-kaze-da-je-bio-blizu-smrti/2271032.aspx
....................
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Navalni prekinuo štrajk glađu, kaže da je prigladnio
epikur37 wrote:VODEĆI kritičar Aleksej Navalni, koji izdržava kaznu u ruskom zatvoru, prekinuo je štrajk glađu koji je trajao puna 24 dana, javio je Associated Press.
Navalni je u objavi rekao kako će nastaviti tražiti da ga posjećuju liječnici koji ne dolaze iz ruskog zatvorskog sustava kako bi mi pomogli s gubitkom osjeta u rukama i nogama.Prijetili mu prisilnim hranjenjem
Podsjetimo, Navalni je 31. ožujka krenuo u štrajk glađu u znak prosvjeda protiv loših uvjeta i postupanja u zatvoru. Žalio da ima herniju diska, gubitak osjeta u udovima te optužio zatvorske vlasti da mu uskraćuju pristup liječniku i lijekovima.
Na društvenim mrežama je rekao da samo pije vodu. Po njegovim riječima, prijetilo mu se prisilnim hranjenjem, opcijom koju imaju ruske vlasti ako zatvorenik prestane jesti.Amerika zaprijetila Rusiji sankcijama ako Navaln
....................
znači Tuzla ostaje ubosni ipak...
Guest- Guest
koji idiot...
trebalo ga je umočiti u katran i perije i pustiti ispred njemačke ambasade.
trebalo ga je umočiti u katran i perije i pustiti ispred njemačke ambasade.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Smradovi ruski. Ne daju mu da bude gladan.
crvenkasti-
2014-04-17
KAze mucili ga tako sto su pekli pred njim piletinu i klopali i pili razna pica
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:KAze mucili ga tako sto su pekli pred njim piletinu i klopali i pili razna pica
Tako moja žena mene optužuje da ja nju mučim.
A non stop je na nekoj dijeti.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali fora nije Navalni negograne na koje je pala propaganda koja ga koristi...prosto je frapantno da ovu patetiku mediji prenose kao dnevnu vijest :)
Pa ozbiljnije su zaruke Jelene Veljače.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Istina...epikur37 wrote:Ali fora nije Navalni negograne na koje je pala propaganda koja ga koristi...prosto je frapantno da ovu patetiku mediji prenose kao dnevnu vijest :)
Iako su njezine zaruke češće od njegovih štrajkova gladu...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
epikur37 wrote:Ali fora nije Navalni negograne na koje je pala propaganda koja ga koristi...prosto je frapantno da ovu patetiku mediji prenose kao dnevnu vijest :)
Ovo je ko onaj igrokaz što su ga vodili Toma Nikolić i Adem Vuchiqi
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Sakašvili počeo štrajk glađu :D
» Šakašvili uhićen u Gruziji, počeo štrajk glađu!
» 'Štrajk privatnika' je promašaj, ali štrajk potrošača? Zamislite
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» Biden prekinuo finaciranje zida na granicama
» Šakašvili uhićen u Gruziji, počeo štrajk glađu!
» 'Štrajk privatnika' je promašaj, ali štrajk potrošača? Zamislite
» Tko je čovjek koji je prekinuo spektakl na SP-u?
» Biden prekinuo finaciranje zida na granicama
Page 1 of 1