prikopametno
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
prikopametno
https://www.jutarnji.hr/video/news/imamo-snimku-na-kojoj-mladi-ivica-puljak-pjeva-ustaske-pjesme-zao-mi-je-ne-mogu-to-opravdati-15067425
2015-09-14
Re: prikopametno
sta je piva - piva , bitno da nije bio clan zlocinacke org.
da imam sluzbeno brlog u splitu puljo bi imao moj glas ovako ga dobije sin HOS-ovca koji piva , nema kod mene diskriminacije po vokalnim sposobnostima
da imam sluzbeno brlog u splitu puljo bi imao moj glas ovako ga dobije sin HOS-ovca koji piva , nema kod mene diskriminacije po vokalnim sposobnostima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
On i gospođa mu žena su mi jedan od smješnijih pojava na političkoj sceni, dakako uz daliju orešković...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
.ono..zao mi je sto sam pucao na cetnike u vukovaru..vok
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebiga tko nije pjevao ustaške haha. Ja sa 17 on sa 27 a Ringo i dan danas
...prije je bio normalan..onda otisao u svijet i postao retardirani ljevicar i 'prikopametan'
2015-09-08
A baš. Ja već sa 7.AssadNaPodmornici wrote:Jebiga tko nije pjevao ustaške haha. Ja sa 17 on sa 27 a Ringo i dan danas
Trinity-
2014-04-17
postoji snimka.
kuma i ja plešemo.
svadba bosnačeero
ali nas dvoje
plešemo na sančo obradudancing with me
kuma i ja plešemo.
svadba bosnačeero
ali nas dvoje
plešemo na sančo obradudancing with me
2014-12-30
Nije baš ljevica, ekonomski je desno, ideološki lijevi centar, sve skupa neki centar - tako mu se i zove stranka.vuksadinare wrote:...prije je bio normalan..onda otisao u svijet i postao retardirani ljevicar i 'prikopametan'
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
dajte, pliz, definirajte desnicu? ili lijevicu?AssadNaPodmornici wrote:Nije baš ljevica, ekonomski je desno, ideološki lijevi centar, sve skupa neki centar - tako mu se i zove stranka.vuksadinare wrote:...prije je bio normalan..onda otisao u svijet i postao retardirani ljevicar i 'prikopametan'
po ćemu je krka efendija novomestasin desničar?
a nije šupak cinkaroški?
2014-12-30
debotoijusto wrote:
da imam sluzbeno brlog u splitu puljo bi imao moj glas ovako ga dobije sin HOS-ovca koji piva
alkar debo uništa... i za st i za zg
AssadNaPodmornici wrote:Jebiga tko nije pjevao ustaške haha. Ja sa 17 on sa 27 a Ringo i dan danas
Općenito ne pjevam na svadbama, riješen problem.
U biti skoro i ne idem na svadbe, pa makar najbliža obitelj u pitanju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
On po ničemu nije desničar.niti epikur. Niti vuksadinare.veber wrote:dajte, pliz, definirajte desnicu? ili lijevicu?AssadNaPodmornici wrote:Nije baš ljevica, ekonomski je desno, ideološki lijevi centar, sve skupa neki centar - tako mu se i zove stranka.vuksadinare wrote:...prije je bio normalan..onda otisao u svijet i postao retardirani ljevicar i 'prikopametan'
po ćemu je krka efendija novomestasin desničar?
a nije šupak cinkaroški?
Desnica smo ja, kaja, trinity, kic, rekao bih ti, hektor itd itd
Definiciju desnice je rekao Ronald Regan kada ga je jedna novinarka počela spamati pitanjima "što će država napraviti ovdje, ondje itd".
On je rekao - država nije rješenje problema, država je uzrok problema.
Dakle desnica je =mala država (republikanci USA, libertarijanci, AFD Njemačka, malo čak i Putin)
Ljevica =država poduzmi nešto (demokrati, HDZ, komunistička partija yuge, na primjer).
Što želiš više individualnih i ekonomskih sloboda - dakle slobodu govora, oružja, manje poreze, privatizaciju, slobodu komentiranja na internetu. Ti si desnica.
Što želiš obrnuto od ovoga - ideš u smjeru ljevice. Meni je zanimljivo kako je po ovom pitanju epikur jedan solidan ljevicar, najgore od svega njegov pogled na svijet se poklapa dosta sa George Sorošom(ipak je ulaganje ovoga bilo dobro).
Ero sa druge strane je isto ljevica, kroz svoje postove pokazuje izrazito jake ljevičarske poglede na svijet, zaziva državnu represiju nad ne istomišljenicima.
Recimo ti nad neistomišljenicima želiš osobnu represiju - to je mentalno razmišljanje desnice itd.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
volim bosanske svadbe.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Jebiga tko nije pjevao ustaške haha. Ja sa 17 on sa 27 a Ringo i dan danas
Općenito ne pjevam na svadbama, riješen problem.
U biti skoro i ne idem na svadbe, pa makar najbliža obitelj u pitanju.
ono plešeš na trtrtrtrmrrttrt.
baš je kul, pogotovo neki ksacici izvedbom na harmonici.
vlanik foruma je smatrao da je naš ples opscen, pa me banirao.
2014-12-30
"Sad ste svi vidili, i moj Ivica je čovik od krvi i mesa, iako često izgleda kao ozbiljni profesor. Radi i griješi kao i svi ljudi. I ne sluša ženu, a lipo sam mu govorila da ne pije. No, ono što dobro zna, to je priznati grešku i ispričati se. Dragi moj, nema natrag, idemo hrabro naprijed, i zapamti, volim te sa svim tvojim vrlinama i manama", napisala je Puljak na Facebooku.
majka zena i borac jednom rijecju kraljica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Malo sam proucavao obitelj puljak...bilo je tu vise desnice nego livice..puljci su se istakli i u borbi protiv osmanlija,mlecica..a dosta je puljaka nastradalo u kraljevini jugi vecinom kao hssovci..interesantno za lozu puljak u drugom svjetskom ratu sto se politike tice malo se zna...za vrijeme sfrj nekoliko ospba pod prezimenom puljak su bili emigranti najcesce prebivaliste cile,kanada i australija
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2