BREAKING NEWS
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: BREAKING NEWS
Así recibieron los aficionados del Cádiz al Real Madrid a su llegada al Carranza https://t.co/394j2U7wAq pic.twitter.com/KIiD4BcpzX
— Deportes Cuatro (@DeportesCuatro) April 21, 2021
End- Posts : 21177
2015-08-25
Florentino Perez: "ALL 12 clubs are still on board. NO ONE left. No one has paid a fine for leaving the #SuperLeague, because they have NOT left yet. But if they do, of course they will pay a fine."
2015-08-25
Zatim se Perez osvrnuo na momčadi koje su objavile da napuštaju Superligu i da je zbog toga taj projekt propao.
“Oni nisu u pravu. Mislim da klubovi još nisu otišli. U ugovoru jasno piše da ne možete otići”, otkrio je pa progovorio o klubovima koji su osnovali Superligu i u tom natjecanju trebaju biti stalni članovi:
“Oni su to zaslužili. Te momčadi su to zaslužile u zadnjih 20 godina. Oni imaju najviše pratitelja na društvenim mrežama i najviše navijača”, rekao je.
natjecanje za klubove s najviše pratitelja na društvenim mrežama
“Oni nisu u pravu. Mislim da klubovi još nisu otišli. U ugovoru jasno piše da ne možete otići”, otkrio je pa progovorio o klubovima koji su osnovali Superligu i u tom natjecanju trebaju biti stalni članovi:
“Oni su to zaslužili. Te momčadi su to zaslužile u zadnjih 20 godina. Oni imaju najviše pratitelja na društvenim mrežama i najviše navijača”, rekao je.
natjecanje za klubove s najviše pratitelja na društvenim mrežama
2015-08-25
fridrih-niche wrote:A kome će platit kaznu?
Perezu?
:D
Perez masterclass...otplatiti ce time stadion,messija,mbappea,haalanda,kanea,kimmicha, de bruynea ,de ligta i koulibaliya
Guest- Guest
Svaka čast ako mu to prodje...Montero wrote:fridrih-niche wrote:A kome će platit kaznu?
Perezu?
Perez masterclass...otplatiti ce time stadion,messija,mbappea,haalanda,kanea,kimmicha, de bruynea ,de ligta i koulibaliya
Guest- Guest
nista nisam razumija...nejasno mi jos uvik kakva je to liga ...kad pocinje tko nastupa i za koga treba navijati.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Ne plaši se, sve ćemo ti na vrijeme objasniti. Za početak uplati 100 € da ti Kic pošalje link.EstebanEnrique wrote:nista nisam razumija...nejasno mi jos uvik kakva je to liga ...kad pocinje tko nastupa i za koga treba navijati.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 6