Zaoštrava se: "Rusija ima rakete koje mogu da dobace do Nemačke"
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zaoštrava se: "Rusija ima rakete koje mogu da dobace do Nemačke"
Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
JA ratovat necu a imam i razlog
Krene li veliki rat nece im pomoci to sto su otok... ovaj put nece
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da u pravu si.Ringo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
omni-
2014-04-12
alo retardu ako krene veliki rat nitko neće biti pošteđen, baš nitko. Što misliš da bi nuklearna velesila(bilo koja) dozvolila sebi poraz a da ne sprži protivničku stranu nuklearkama? jebote konj takvog ludog, pijanog i mutavog da te jeboRingo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
Ne znam ko ce biti postedjen a ko ne, ali vi kao clanica NATO ima da nastupate u esalonima na Rusiju pod zapovjednistvom NATO oficiraŠandor Winnetou wrote:alo retardu ako krene veliki rat nitko neće biti pošteđen, baš nitko. Što misliš da bi nuklearna velesila(bilo koja) dozvolila sebi poraz a da ne sprži protivničku stranu nuklearkama? jebote konj takvog ludog, pijanog i mutavog da te jeboRingo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
2015-09-24
je, nuklearni udar i radijacija će poštedjeti srbiju i bosnu jer oni nisu u NATO savezu. Ajde šuti više grob te jebi tako mutavog.Ringo10 wrote:Ne znam ko ce biti postedjen a ko ne, ali vi kao clanica NATO ima da nastupate u esalonima na Rusiju pod zapovjednistvom NATO oficiraŠandor Winnetou wrote:alo retardu ako krene veliki rat nitko neće biti pošteđen, baš nitko. Što misliš da bi nuklearna velesila(bilo koja) dozvolila sebi poraz a da ne sprži protivničku stranu nuklearkama? jebote konj takvog ludog, pijanog i mutavog da te jeboRingo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
Ne znam, ako krene nuklearnoŠandor Winnetou wrote:je, nuklearni udar i radijacija će poštedjeti srbiju i bosnu jer oni nisu u NATO savezu. Ajde šuti više grob te jebi tako mutavog.Ringo10 wrote:Ne znam ko ce biti postedjen a ko ne, ali vi kao clanica NATO ima da nastupate u esalonima na Rusiju pod zapovjednistvom NATO oficiraŠandor Winnetou wrote:alo retardu ako krene veliki rat nitko neće biti pošteđen, baš nitko. Što misliš da bi nuklearna velesila(bilo koja) dozvolila sebi poraz a da ne sprži protivničku stranu nuklearkama? jebote konj takvog ludog, pijanog i mutavog da te jeboRingo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
A sta ako ne krene nuklearno a vi cete morat u prve esalone
Oni ce ostati izvan svega i zappvijedati a ginut cete vi, bezvrijedna balkanska i istocnoeuropska stoka...
Vi, Poljaci, Rumunji, Cesi, Balti i ostali jad...nece Ameri radi vas ici u nuklearni sukob
Last edited by Ringo10 on 18/4/2021, 16:37; edited 1 time in total
2015-09-24
pa što misliš da bi briti sebi dozvolili da ih bilo tko okupira a da ne ispale svoj nuklearni arsenal? a što misliš da ne bi bilo odgovora?Ringo10 wrote:Ne znam, ako krene nuklearnoŠandor Winnetou wrote:je, nuklearni udar i radijacija će poštedjeti srbiju i bosnu jer oni nisu u NATO savezu. Ajde šuti više grob te jebi tako mutavog.Ringo10 wrote:Ne znam ko ce biti postedjen a ko ne, ali vi kao clanica NATO ima da nastupate u esalonima na Rusiju pod zapovjednistvom NATO oficiraŠandor Winnetou wrote:alo retardu ako krene veliki rat nitko neće biti pošteđen, baš nitko. Što misliš da bi nuklearna velesila(bilo koja) dozvolila sebi poraz a da ne sprži protivničku stranu nuklearkama? jebote konj takvog ludog, pijanog i mutavog da te jeboRingo10 wrote:Ne Briti nego Englezi ... ne mozes optuziti Skote, Velsane ili Irce za toomni wrote:Naravno da neces zato vi Briti sav ostali svijet pokusavate uvuci u sranja.Ringo10 wrote:
A sta ako ne krene nuklearno a vi cete morat u prve esalone
Nema tu više pošteđenih ako dođe do rata nuklearnih velesila.
A zasto bi Brite neko okupirao.
Oni ce ostati izvan i galamiti i uvoditi sankcije a na Ruskoj granici cete ginuti vi, Poljaci, Rumunji, Balti Cesi, Slovaci...
I onda nema atomskog rata niti ce Rusi gadjati Brite koji nece ni ratovati ...ne zvanicno ni svojim trupama
Nisu Briti i Ameri takve budale kad imaju vas, robove
Niti su budale da radi vas idu u nuklearni rat
Oni ce ostati izvan i galamiti i uvoditi sankcije a na Ruskoj granici cete ginuti vi, Poljaci, Rumunji, Balti Cesi, Slovaci...
I onda nema atomskog rata niti ce Rusi gadjati Brite koji nece ni ratovati ...ne zvanicno ni svojim trupama
2015-09-24
Kurcite se stalno kako ste u NATO. E pa nije to samo pit po kavanama u Estoniji.
Izbije rat i onda izvoli jarane. Nek ti Buratino mlati po glavi
A ja cu uvodit sankcije i slat ti oruzje i municiju.
Rusija nece koristiti nuklearno na vama, bijednicima...vec samo ako na njih krene druga nuklearna sila ...A one nece krenuti osim ako Rusi ne udare po njima ..
A to se nece tek tako dogoditi.
I tako, pusiona vam je kako god okrenete
Ali jebi ga vi ste u NATO
Izbije rat i onda izvoli jarane. Nek ti Buratino mlati po glavi
A ja cu uvodit sankcije i slat ti oruzje i municiju.
Rusija nece koristiti nuklearno na vama, bijednicima...vec samo ako na njih krene druga nuklearna sila ...A one nece krenuti osim ako Rusi ne udare po njima ..
A to se nece tek tako dogoditi.
I tako, pusiona vam je kako god okrenete
Ali jebi ga vi ste u NATO
2015-09-24
pa ti navijaš da rusi izbrišu brite sa lica zemlje, nije ostatak ekipe pokazivao takve aspiracije.Ringo10 wrote:A zasto bi Brite neko okupirao.
Pa navijam ali sam svjestan da od toga nema nista.
Ne zovu njih badava Perfidni Albion
2015-09-24
Pa nije više prvi svjetski rat da se vojnici naredaju i priprema pozor sad.Ringo10 wrote: a na Ruskoj granici cete ginuti vi,
Sad te pogode s broda ili zraka
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo tvoj je problem prevelika emocionalna reakcija i druga stvar previše vidiš (najviše onog što ne postoji) neprijatelja samo zato jer ne trpe ruska sranja a da ti pri tom ništa ne znači što isti ne trpe ni britanska ili američka ili kineska sranja. Daj se presloži i malo resetiraj, za tvoje dobro.Ringo10 wrote:Pa navijam ali sam svjestan da od toga nema nista.
O jeste I te kako.
Pa sta.mislis kako bi izgleda rat...da sjedite pred racunalom
Pjesadija je ta koja osvaja bojiste ..isto kao i 1914 i kao 1941
2015-09-24
A osim toga imaš profi vojsku koja je plaćena da ide na vježbe ili neke operacije. Što je tu problem, to im posao.
2015-08-15
Sandore, molite vi Boga da rata sa Rusijom ne bude ...jer cete najebat zestoko
Nece ni Ameri ni Englezi ni Francuzi
Nego vi i ostali istocnoeuropski jad
2015-09-24
ti imaš zastarjelu vojnu doktrinu u glavii nemaš pojma o ratovanju. Ti si jednostavno stao u drugoj dimenziji ratovanja i tu tapkaš u mraku.Ringo10 wrote:O jeste I te kako.
Da kako da ne zastarjelo
Vidjet cete ako krene rat sta je zastarjelo
Vidjet cete ako krene rat sta je zastarjelo
Last edited by Ringo10 on 18/4/2021, 17:15; edited 1 time in total
2015-09-24
Je kak ne, srbi su evo kada su pobjedili na kosovu od pješadije uhvatili jedino pilota koji je pao. I to možda. Nisam sad sigurna jel im i on pobjegao..Ringo10 wrote:O jeste I te kako.
2015-08-15
rekoh ti da velikog rata neće biti a ako dođe do njega ljudska rasa će biti istrjenljena. Nema tu pobjednika, ni rusa ni amera ni brita ni srba ni hrvata ni aboriđana. Svi bi otišli u pizdu materinu.Ringo10 wrote:Sandore, molite vi Boga da rata sa Rusijom ne bude ...jer cete najebat zestoko
A on je ono čizme , top i vuci ga do ukrajineŠandor Winnetou wrote:ti imaš zastarjelu vojnu doktrinu u glavii nemaš pojma o ratovanju. Ti si jednostavno stao u drugoj dimenziji ratovanja i tu tapkaš u mraku.Ringo10 wrote:O jeste I te kako.
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Poljacima Rusija kriva za izostanak vojne reparacije od Nemačke
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Rusija bi zbog ukrajinske krize mogla svoje rakete rasporediti u Srbiji.Je li to realno?
» U BiH rastu tenzije koje teško mogu voditi ičemu dobrome
» Zašto SAD ne mogu nikako proizvesti streljiva koliko i Rusija?
» Američki general: Rusija raspoređuje rakete i prijeti NATO-u
» Rusija bi zbog ukrajinske krize mogla svoje rakete rasporediti u Srbiji.Je li to realno?
» U BiH rastu tenzije koje teško mogu voditi ičemu dobrome
» Zašto SAD ne mogu nikako proizvesti streljiva koliko i Rusija?
Page 2 of 3