Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Kale vjerojatno potpisuje sutra…
Idemo!
Hajduk živi vječno!
<3
još jedan propalitet koji u karijeri ništa nije napravio
UBIJ SE
End- Posts : 21177
2015-08-25
Još jedan igrač za rješavanje Istre ili Hrvatskog dragovoljca.
Niče, duhovit je ovaj tvoj rođak, pravi komedijaš. Kaže da se nada borbi za naslov prvaka.
Slušaj, da HNL nije najkorumpiranija liga na kugli zemaljskoj, borba bi bila realna…Tominjo wrote:Niče, duhovit je ovaj tvoj rođak, pravi komedijaš. Kaže da se nada borbi za naslov prvaka.
Al ovako, di je sve podređeno najlopovskijem klubu Balkana i šire okolice, se slažem da je duhovito to izjavit…
;)
Guest- Guest
Da, da...i Osijeku i Rijeci...svima je podređeno koji su ispred Hajduka. Kako ti ne dosadi stalno jedno te isto drobit.fridrih-niche wrote:Slušaj, da HNL nije najkorumpiranija liga na kugli zemaljskoj, borba bi bila realna…Tominjo wrote:Niče, duhovit je ovaj tvoj rođak, pravi komedijaš. Kaže da se nada borbi za naslov prvaka.
Al ovako, di je sve podređeno najlopovskijem klubu Balkana i šire okolice, se slažem da je duhovito to izjavit…
;)
A gle, stajalište ti je baš za kurac, onak utješno ... Tješiš sam sebe, a to ti je skroz bez veze ... Tvoje stajalište mi prije liči na baljezgalište ...
Zeko-
2015-08-26
Hajduk sada mora biti prvak ..ipak u svom rosteru ima :
Najboljeg napadaca ove i prosle generacije hrvatskih nogometasa - kale top
Buduceg lionela messija - stipan byuk
I buduceg goata - livaju
Jos ako vrate monolitnog malocu u obranu ...gdje ce im biti kraj
I buduceg goata - livaju
Guest- Guest
bit će treći u 1.hnl-u.Montero wrote:Hajduk sada mora biti prvak ..ipak u svom rosteru ima :
I buduceg goata - livaju
sitting_bull-
2015-09-28
Livaje jesu možda papučari ali su i ljudi od riči!fridrih-niche wrote:Markan ostaje!
<3
:D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ko bi lud minja Zvončac i prvenstvo svita u balunu na skalini za Bešiktaš i Ligu prvaka?!Andreas Goldberger wrote:Ko bi lud minja dalmatinsku spizu za kebab?!?karlitovnačin wrote:come to b[size=40]eşiktaş[/size]
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Eno na slikama danas s treninga Jakoliš više ne nosi broj 9 nego 17.fridrih-niche wrote:Kale vjerojatno potpisuje sutra…
Idemo!
Hajduk živi vječno!
<3
Jel to 9-ka želja novog napadača? <3
2017-04-24
I Dzeko se vec par dana mota po Splitu... :)Jack Torrance wrote:Eno na slikama danas s treninga Jakoliš više ne nosi broj 9 nego 17.fridrih-niche wrote:Kale vjerojatno potpisuje sutra…
Idemo!
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Ko bi lud minja Zvončac i prvenstvo svita u balunu na skalini za Bešiktaš i Ligu prvaka?!Andreas Goldberger wrote:Ko bi lud minja dalmatinsku spizu za kebab?!?karlitovnačin wrote:come to b[size=40]eşiktaş[/size]
<3
Samo da ne bi ka Miladin... baš gledan oće li zapet nogom di...
darth_vader-
2014-04-17
Andreas Goldberger wrote:I Dzeko se vec par dana mota po Splitu... :)Jack Torrance wrote:Eno na slikama danas s treninga Jakoliš više ne nosi broj 9 nego 17.fridrih-niche wrote:Kale vjerojatno potpisuje sutra…
Idemo!
Hajduk živi vječno!
<3
Dosao po batine
Guest- Guest
Nikad nisan volija bacit na balun na Zvončacu…
A Markan tu često igra…
Njemu je mali balun i veći gust od velikog…
Odličan je…
Nije ka ja, al nije puno slabiji…
A Markan tu često igra…
Njemu je mali balun i veći gust od velikog…
Odličan je…
Nije ka ja, al nije puno slabiji…
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50