Ministar Mrsić sam sebi pobrojao krvna zrnca
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ministar Mrsić sam sebi pobrojao krvna zrnca
"Ponovno se pojavila, u više navrata ponavljana, netočna informacija o mojoj navodnoj promjeni imena. U posljednjem u nizu tekstova, objavljenom na jednom portalu, stoji: …Mirando Mrsić rođen je kao Miralem…, sugerirajući da sam tijekom života mijenjao ime. Ponosan sam i na svoje ime i na svoje prezime i nikada niti jedno, niti drugo nisam mijenjao. Kao dokaz ove činjenice dostavljam fotografije originalne Knjige rođenih iz 1959. Iz Splita, gdje stoji moje rođeno ime i prezime.
Ponosan sam i na prezime moga oca i moje majke. Oba prezimena su autohtona u Podgori, mjestu podno surog Biokova. Ta prezimena spominju se daleko u prošlost. Sa strane očeve obitelji moj stric Tomislav Mrsić je dobio priznanje Pape Ivana Pavla II za rad u crkvi Svih Svetih u Podgori. Majčina obitelj Letica, ima i poseban zaselak u Podgori istog imena. Ponosan sam na svog ujca admirala Svetu Leticu koji je dao značajan doprinos u Domovinskom ratu i formiranju Hrvatske ratne mornarice", zaključuje Mrsić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-mrsic-sam-sebi-pobrojao-krvna-zrnca/863031.aspx
Ponosan sam i na prezime moga oca i moje majke. Oba prezimena su autohtona u Podgori, mjestu podno surog Biokova. Ta prezimena spominju se daleko u prošlost. Sa strane očeve obitelji moj stric Tomislav Mrsić je dobio priznanje Pape Ivana Pavla II za rad u crkvi Svih Svetih u Podgori. Majčina obitelj Letica, ima i poseban zaselak u Podgori istog imena. Ponosan sam na svog ujca admirala Svetu Leticu koji je dao značajan doprinos u Domovinskom ratu i formiranju Hrvatske ratne mornarice", zaključuje Mrsić.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-mrsic-sam-sebi-pobrojao-krvna-zrnca/863031.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Ministar Mrsić sam sebi pobrojao krvna zrnca
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/cudni-ljudi-cudnog-imena-marina-merzel-je-zarka-mirando-mrsic-je-miralem-ingrid-je-zapravo-mara-zasto-su-mijenjali-ime-115911-732577
2014-04-12
bi'ćeš opet Miralem
2014-04-15
Regoč-
2015-08-21
Ja se sad osjećam kao da sam oduvijek bio Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
hi hi hi i jos jedan hiRegoč wrote:Krivotvorine, laže balija.
2014-04-12
Zar ti vjeruješ u ovo? Pa i crkvene knjige su krivotvorili.debotoijusto wrote:hi hi hi i jos jedan hiRegoč wrote:Krivotvorine, laže balija.
dobro on je sad valjda uvjerio mad zoxa da je on ispravan.... valjda ga je uvjerio....
2015-08-08
aj ti okaljaj novoprobuđeno hrvatstvo ako smiješ...Peđa Grbin pušta Thomspona i 'ko ne zna riječi leti s listemichaellcmacha wrote:dobro on je sad valjda uvjerio mad zoxa da je on ispravan.... valjda ga je uvjerio....
n_razbojnik-
2014-04-15
ja onda ne prolazim meni te kvazi ujačke baš i nisu poznate..... a i prezime mi je promijenjeno....
2015-08-08
Bolje mi je da ništa ne napišem.
crvenkasti-
2014-04-17
Mirando uopce nije karakteristicno ime za makarsko primorje odnosno dalmaciju...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mrsić i nije neko bošnjačko,a nekmoli muslimansko prezime.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisam Mrsić, ali moji su starinom porijeklom iz Podgore.debotoijusto wrote:
Ponosan sam i na prezime moga oca i moje majke. Oba prezimena su autohtona u Podgori, mjestu podno surog Biokova.
Od jednoga prezimena u Podgori su tijekom vremena nastala tri-prema trojici braće.
Sve je lijepo napisano u obiteljskoj monografiji, koja je bila napisana prije 150 godina.
Ah, da, obiteljski grb je bio "ruka s mačem"....
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
PS: Još smo valsnici nešto od kuća, zemlje i šume tamo..Kao dijete sam znao posjetiti to
imanje...Ne treba nam to, neka ga koriste oni koji tamo žive.
imanje...Ne treba nam to, neka ga koriste oni koji tamo žive.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Miralem ili Mirando, nevažno. Kao i Sutjeska ili Nevenka.
Guest- Guest
Koliko ja znam tamo u Dalmaciji i daju neobična imena. Ti nemas pojma Vukonjo. Imala sam. ZA FRENDICU Fetivu splićanku koja se zvala JENNY. ITD ..vuksadinare wrote:Mirando uopce nije karakteristicno ime za makarsko primorje odnosno dalmaciju...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ma joj . ....Vazno je u nacionalističkoj baruštini u kojoj živimo.Eva wrote:Miralem ili Mirando, nevažno. Kao i Sutjeska ili Nevenka.
vyzno i prevažno
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Zna bit da je ovaj "ketman" naš...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» broji krvna zrnca u zemljotresu.............pogodite ko
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Mirando Mršić:Vlada je talac branitelja,boji se njih i Torcide
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» broji krvna zrnca u zemljotresu.............pogodite ko
» Krvna osveta u Srbiji: Brat za brata
» Mirando Mršić:Vlada je talac branitelja,boji se njih i Torcide
Page 1 of 2