Šta ako sutra Kazahstan odluči ući u NATO ?
Page 1 of 1
Šta ako sutra Kazahstan odluči ući u NATO ?
Ide mi malo ovi Putin na kurac. Kad neki njegov vazal oće da mu se otrgne on odma Sao Krajine.
Sad mu triba Kazahstan odvojit.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Šta ako sutra Kazahstan odluči ući u NATO ?
RayMabus wrote:
Ide mi malo ovi Putin na kurac. Kad neki njegov vazal oće da mu se otrgne on odma Sao Krajine.
Sad mu triba Kazahstan odvojit.
nema bez sao krajine i srbalja...
makar da su dvije ribe na dnu mora...to je to
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa nije nego vidim da on ima puno tenkova pa rekoh da mu poručim da ih ne šalje na Ukrainu jer bi mu već sutra mogli zafalit u Kazastanu za neku novu Sao Krajinu kad se ovi odluče odvojiti od Moskve.
Moglo bi mu falit tenkova.
Moglo bi mu falit tenkova.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ne vjerujem da bi Kazahstan u NATO ali ako to urade mogu se pozdravit sa cijelim Sjevernim Kazahstanom koji je ruski a poklonili im ga boljševici
Osim toga ja ne kontam što su svi nešto navalili u taj NATO. To kao neka moda.
Šta dobijaju osim troškova i problema.
Sjetim se Sanaderovih bajki kao kad uđemo u NATO ima med i mlijeko da poteku
I šta su Hrvati dobili osim troškova i nepotrebnih obaveza
Osim toga ja ne kontam što su svi nešto navalili u taj NATO. To kao neka moda.
Šta dobijaju osim troškova i problema.
Sjetim se Sanaderovih bajki kao kad uđemo u NATO ima med i mlijeko da poteku
I šta su Hrvati dobili osim troškova i nepotrebnih obaveza
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
» Velika vojna vježba: Ratni brodovi NATO-a sutra stižu u Split
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Velika vojna vježba: Ratni brodovi NATO-a sutra stižu u Split
» Sutra predizborna krađa u Mostaru u režiji muslimanskog bratstva a s blagoslovom NATO saveza i zapadnih sila
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 1 of 1