Marko iz kuce ne izlazi bez sminke
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Marko iz kuce ne izlazi bez sminke
Šandor Winnetou wrote:Zatim ih poslati na prvu crtu, tkz minolovcidijagram wrote:samo uz formiranje transrodnih postrojbi s posebnim potrebama :)jasambrend wrote:Vojni rok na 24 mjesci uvesti...to ili... gljive...
"Biden ukinuo Trumpovu zabranu služenja vojske transrodnim osobama
Zabranu služenja transrordnih osoba u vojsci Trump je uveo tokom prve godine svog mandata.
Bivši predsjednik Barack Obama 2016. godine je dozvolio transrodnim osobama da otvoreno služe u vojsci i da primaju medicinsku pomoć za tranziciju."
nadam ih se viditi kao jurišaju na ruse u ukrajini
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa možeš se nadati ali to nećeš doživjeti. Mislim glupo ti je to petljanje i povezivanje nepovezivog a ako misliš mene osobno zagolicati tu si tek u minusu jer ja nisam amerofil a još manje njihov demokratski sljedbenik. Moje je geslo da su svi što dalje od moje kuće, i ameri i rusi i kinezi i kurci i palci. Ti naprotiv biraš ili čekić ili nakovanj, biraš zmiju koja te hipnotizira (amerika) ili krokodila (rusija) koja te brutalno rastrga i onda se pokušavaš rugati onom drugom za njegov izbor.mutava baštarda wrote:Šandor Winnetou wrote:Zatim ih poslati na prvu crtu, tkz minolovcidijagram wrote:samo uz formiranje transrodnih postrojbi s posebnim potrebama :)jasambrend wrote:Vojni rok na 24 mjesci uvesti...to ili... gljive...
Zabranu služenja transrordnih osoba u vojsci Trump je uveo tokom prve godine svog mandata.
Bivši predsjednik Barack Obama 2016. godine je dozvolio transrodnim osobama da otvoreno služe u vojsci i da primaju medicinsku pomoć za tranziciju."
epikur37 wrote:Sloboda, ljubav i individualizam osvajaju nove horizonte...
Liberalni ideal :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dijagram wrote:samo uz formiranje transrodnih postrojbi s posebnim potrebama :)jasambrend wrote:Vojni rok na 24 mjesci uvesti...to ili... gljive...
Pa tako bi i izgledalo
[size=60]Tucker Carlson: US military has gone full woke, waging war on those who disagree with them[/size]
The Pentagon has turned into the Yale faculty lounge with cruise missiles
https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-military-gone-full-woke-pentagon-lloyd-austin
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja biram kokice i navijam da rusi, građani ukrajine napuste dombas jer je to za njih dugoročno najbolje rješenje. ukrajina je ekonomski sjebana za duži period.Šandor Winnetou wrote:Pa možeš se nadati ali to nećeš doživjeti. Mislim glupo ti je to petljanje i povezivanje nepovezivog a ako misliš mene osobno zagolicati tu si tek u minusu jer ja nisam amerofil a još manje njihov demokratski sljedbenik. Moje je geslo da su svi što dalje od moje kuće, i ameri i rusi i kinezi i kurci i palci. Ti naprotiv biraš ili čekić ili nakovanj, biraš zmiju koja te hipnotizira (amerika) ili krokodila (rusija) koja te brutalno rastrga i onda se pokušavaš rugati onom drugom za njegov izbor.mutava baštarda wrote:Šandor Winnetou wrote:Zatim ih poslati na prvu crtu, tkz minolovcidijagram wrote:samo uz formiranje transrodnih postrojbi s posebnim potrebama :)jasambrend wrote:Vojni rok na 24 mjesci uvesti...to ili... gljive...
ok... 40 miliona ta država ima stanovnika danas.
za deset godina bit že ih 30
E marko crni marko
Da te se yoda docepa u mraku,...sto bi ti napravio:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:E marko crni marko
Ono nešto s kreditom... kako ono?
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U čak 36 uzoraka šminke stručnjaci našli krvni otrov
» jadni MARKO
» Marko Babić
» Sjetimo te se Marko
» Breivik izlazi na slobodu?
» jadni MARKO
» Marko Babić