evo zašto je anemično đubre - đubre
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: evo zašto je anemično đubre - đubre
https://www.index.hr/vijesti/clanak/otkrice-index-istraga-hdzov-kandidat-za-gradonacelnika-splita-je-plagirao-doktorat/2257987.aspx
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
Pa kad gledas realno diplomskih plagijata je bar 80%...no ovaj je javna i politicka osoba i pretendira na visoku duznost i zato je pod lupom..mada da se hoce posteno procesljat dalo bi se nac plagijatora i medju onima koji kritiziraju mihanovica...a prvo bi mi bas muski dio bracnog para puljak bio na cesljanju jer je bio debelo losiji cak i od keruma na kvizu znanja o splitu
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
.....kerum ce tako ionako pobjediti..ne znam cemu se nada i plenki a pogotovo bracni par puljak..pa jebote bok ja bi se sakrio na mjestu puljkovih kako je kerum na kvizu isamarao doslovno puljka..pa lik osnovne stvari nije znao o splitu i funkcioniranju grada a zeli bit gradonacelnik
2015-09-08
https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
anemično đubre se ponaša kao sitni birokrata, a ne kao predsjednik vlade članice eu koji treba zastupati interese građana svoje zemlje.
totalna mizerija od političara, niti kurca razumije niti kurca poduzima: anemičar se okružio poltronima i toliko nesposobnima kako bi sam, koliko god bio nesposoban, bio iznad njih.
„Prva osobina primitivnog čojveka, to je da se boji svega što ne razumije; a na prvom mjestu se boji pameti.” (j.dučić)
anemično đubre se ponaša kao sitni birokrata, a ne kao predsjednik vlade članice eu koji treba zastupati interese građana svoje zemlje.
totalna mizerija od političara, niti kurca razumije niti kurca poduzima: anemičar se okružio poltronima i toliko nesposobnima kako bi sam, koliko god bio nesposoban, bio iznad njih.
„Prva osobina primitivnog čojveka, to je da se boji svega što ne razumije; a na prvom mjestu se boji pameti.” (j.dučić)
sitting_bull-
2015-09-28
Jovo, odi se cijepit!sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
E jesmo jadan narod..jebu nas dva dezertera na celu drzave..jedan cetnik pupovac i jedan cigo oficircina jna kajtazi..
2015-09-08
udba efendija, nema tko organizirati cijepljenje!Eroo wrote:Jovo, odi se cijepit! :):sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
nesposobno anemično đubre jako je samo u muljanju, laganju i prodavanju magle, konkretne akcije nije sposobna organizirati, a ne zna niti narediti jer su puzavci kojima naređuje tvoj nivo - mali peseki koji lajeju na sve, a pred gazdom pužu i mašu repom.
vura ide tika-taka, udba efendijo.
sjediš za stolom lažnog moćnika, čuvaj ga se.
taj bez milosti odbacuje potrošene kmetove.
sitting_bull-
2015-09-28
Šta vam veterinarske klinike ne rade?sitting_bull wrote:udba efendija, nema tko organizirati cijepljenje!Eroo wrote:Jovo, odi se cijepit!sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
grob te jebo koja si ti sdpovska babetina, dok nije bilo cijepiva galama, kad ima cijepiva galama, kad nitko ne prdi galama, kad netko prdi galama...onako prijateljski da ne nastupaš kao teška sdpeova trolčina vjerojatno bi te netko i doživio no kad sdpovac pljuje po hdzu to nam dođe nešto ko crni humor, od zla oca i od gore matere pljuje po sebi sličnom nebi li se dočepao vlasti i pravio dokazano još veća sranjasitting_bull wrote:udba efendija, nema tko organizirati cijepljenje!Eroo wrote:Jovo, odi se cijepit!sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
[size=36]„Prva osobina primitivnog čojveka, to je da se boji svega što ne razumije; a na prvom mjestu se boji pameti.” (j.dučić)[/size]
nesposobno anemično đubre jako je samo u muljanju, laganju i prodavanju magle, konkretne akcije nije sposobna organizirati, a ne zna niti narediti jer su puzavci kojima naređuje tvoj nivo - mali peseki koji lajeju na sve, a pred gazdom pužu i mašu repom.
nema ništa ljepšeg nego kad te neko hdz govno proglasi sdp govnom samo zato da dokaže kako su hdz i sdp isti, neovisno što uopće nema pojma pripadaš li ti sdp-u, ili te je to hdz govno "učlanilo" u sdp kako bi se to uklopio u njegovu priču da je on - hdz govno - u pravu kad anemično đubre i njegove sljedbenike izjednačava sa sdp-om.Šandor Winnetou wrote:grob te jebo koja si ti sdpovska babetina, dok nije bilo cijepiva galama, kad ima cijepiva galama, kad nitko ne prdi galama, kad netko prdi galama...onako prijateljski da ne nastupaš kao teška sdpeova trolčina vjerojatno bi te netko i doživio no kad sdpovac pljuje po hdzu to nam dođe nešto ko crni humor, od zla oca i od gore matere pljuje po sebi sličnom nebi li se dočepao vlasti i pravio dokazano još veća sranja :no:sitting_bull wrote:udba efendija, nema tko organizirati cijepljenje!Eroo wrote:Jovo, odi se cijepit! :):sitting_bull wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/njemacka-krece-u-nabavu-ruskog-cjepiva-sto-jos-ceka-plenkovic/2267214.aspx
[size=36]„Prva osobina primitivnog čojveka, to je da se boji svega što ne razumije; a na prvom mjestu se boji pameti.” (j.dučić)[/size]
naravno, pri tome se 20 godina teške pljačke republike hrvatske od strane kriminalne organizacije minorizira, čak se po srpskom nauku zločini kriminalne organizacije pripisuju političkim protivnicima.
naravno, sasvim prirodna koalicija, kako po mentalnom tako i po političkom opredijeljenju, između hdz-a i sdss-a uopće ne podsjeća na zlog anemičnog oca i goru trgovačku pupi-mamu koju je želja za opstankom na vlasti svezala u neprirodan i politički bludan brak.
to je za kriminalnu organizaciju i njezine članove normalno, jednako kao i vladavina uz pomoć sauchine ručice i ručica bandićevih žetona te ručica ivana vrdoljaka i njegovih kmetova.
like anemično đubre, like njegovi puzavci.
sitting_bull-
2015-09-28
kmek kmek, pogodio sam u žicu no kreten kakav jesi jasno je da nikada nećeš ubrati poantu a kamoli se promjeniti. Đubre si bio, đubre jesi i đubre ćeš ostati.
hdz govno na braniku velikog hdz šefa: capo di tutti capi anemičnog đubreta.Šandor Winnetou wrote:kmek kmek, pogodio sam u žicu no kreten kakav jesi jasno je da nikada nećeš ubrati poantu a kamoli se promjeniti. Đubre si bio, đubre jesi i đubre ćeš ostati.
neprocjenjivo.
sitting_bull-
2015-09-28
Danas tak lepi dan za špancir, a vi se jebete s budalama.
Guest- Guest
marcellus wrote:jebote ovaj je na gumb uvijek se aktivira pred izbore. Kolko SDP plaća trola?
Bome ... ak plaćaju po broju riječi u postu odriješili su kesu bogovski.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» anemično đubre opet briljira -
» kako anemično đubre još jednom pokazuje da je politički šalabajzer par excellence
» zagrebačka riva, iliti kako anemično đubre destrukcijom destabilizira zagreb
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» kako anemično đubre još jednom pokazuje da je politički šalabajzer par excellence
» zagrebačka riva, iliti kako anemično đubre destrukcijom destabilizira zagreb
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 2 of 2