Princu isključilo letriku...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Princu isključilo letriku...
"Iako niko ne zna od čega Karađorđevići tačno žive, glava porodice Aleksandar ranije je tvrdio da troškove plaćaju iz svog džepa.- Vrlo je važno jednom za svagda razjasniti da se svi naši lični troškovi plaćaju iz mojih sopstvenih sredstava, a ne iz budžeta. Sredstva iz budžeta namenjena su kulturnim promocijama, izložbama, turističkim posetama i redovnom održavanju - požalio se Karađorđević ranije jednom dnevnom listu."
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Sad će imat ugođaj, svijeće, dvorac, lepardovo krzno na podu, kamin i romantika.
Guest- Guest
Ja danas platio da me ne isključe. Uletele neke pare.marcellus wrote:dzango wrote:Mogao bi ako bi imao dvorac. Nije to ništa, duguju i više. Obično su najveći dužnici oni koji imaju najviše.marcellus wrote:dzango wrote:Plati pa klati. Ako isključuju meni, što ne bi njemu?
a jel možeš ti nabit deset tisuća eura za struju, a?
meni isključe i za sto eura.
Sramota, svojoj najvecoj svetinji poslije Draze ne mogu oprostiti sitnu lovu i pustit ga na miru. Toliko im je ta obitelj ucinila da bi im trebali dati dozivotnu naknadu od 10000 eura tjedno pa da ljudi ne brinu oko ovakvih sitnica.
omni-
2014-04-12
Koliko to placas struju yebote?dzango wrote:Ja danas platio da me ne isključe. Uletele neke pare.marcellus wrote:dzango wrote:Mogao bi ako bi imao dvorac. Nije to ništa, duguju i više. Obično su najveći dužnici oni koji imaju najviše.marcellus wrote:dzango wrote:Plati pa klati. Ako isključuju meni, što ne bi njemu?
omni-
2014-04-12
Nije problem koliko plaćam, nego što ne plaćam redovno. Nego prestupno.omni wrote:Koliko to placas struju yebote?dzango wrote:Ja danas platio da me ne isključe. Uletele neke pare.marcellus wrote:dzango wrote:Mogao bi ako bi imao dvorac. Nije to ništa, duguju i više. Obično su najveći dužnici oni koji imaju najviše.marcellus wrote:dzango wrote:Plati pa klati. Ako isključuju meni, što ne bi njemu?
Sad će se vidjeti koliko narod drži do kralja. Ako uleti bar 2 m drva može se razmišljati kralju na čelu otađbine...
Regoč-
2015-08-21
Jesi ti lud? pa to je 100 stanojkovih plaća a on je tamo tajkun :Domni wrote:Spvemte se spvemteeee....za kvalja 10000 evva.
Guest- Guest
samo da se ne razmnoze, znas kad nema struje nema tva pa se ljudi jebu da prostis i onda rade djecu,Eva wrote:Sad će imat ugođaj, svijeće, dvorac, lepardovo krzno na podu, kamin i romantika.
Koja tragicna figura. Sjecam da mu je Seselj (????) skuho corbicu od janjetine i da se ovaj usro za stolom. Tada je propao pokusaj vracanja monarhije. Zanimljivo da mu je bezbradica napakirao. Bilo kako bilo jad i zalost.
2014-04-14
pizzon wrote:Referendum.
šta referendum, o tome jel treba da plati struju?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2