razvoj situacije most-sdp
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: razvoj situacije most-sdp
Kaj si dobil jezikovu juhu od Vase? Veli ti vidi Eve kak je vrijedna, pametna, duhovita, mudra i lijepa, a za koji kurac mi tebe plaćamo.marcellus wrote:kurac ti vidiš kad se ne skidaš s neta, mogli bi bit i cigančad isto takoEva wrote:Ne koliko vidim. Imaju džeparac pa si valjda kupe kaj im trebaRegoč wrote:Tvoja djeca gaze bečki asfalt bosa, kao kozačka kopita 45.?Eva wrote:Nek se čeliči, pol Cigančnica idu bose, pa im niš. Deca su danas razmažena!crvenkasti wrote:Treba maloj kupiti čizmice, a ima spuštena stopala. Najmanje 1000 kuna. Otkud?
Guest- Guest
Pa što onda tuđu djecu tjeraš da idu bosa?Eva wrote:Ne koliko vidim. Imaju džeparac pa si valjda kupe kaj im trebaRegoč wrote:Tvoja djeca gaze bečki asfalt bosa, kao kozačka kopita 45.?Eva wrote:Nek se čeliči, pol Cigančnica idu bose, pa im niš. Deca su danas razmažena!crvenkasti wrote:Treba maloj kupiti čizmice, a ima spuštena stopala. Najmanje 1000 kuna. Otkud?
Nisi tizločesto diete, nego zorangandist.Eva wrote:Treba se igrati i što duže zadržati dijete u sebi. Dobro ja priznajem odmah, da sam zločesto.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DNEVNI UPDATE epidemiološke situacije u Hrvatskoj
» Tarabić marčelo o razvoju situacije oko Agrokora u ožujku ove godine
» Vijeće za pijetet, mir i razvoj
» Todoriću dopizdilo:'Pun mi je kufer ove situacije o kojoj bruji čitava Hrvatska'
» Razvoj bi uništio političke elite
» Tarabić marčelo o razvoju situacije oko Agrokora u ožujku ove godine
» Vijeće za pijetet, mir i razvoj
» Todoriću dopizdilo:'Pun mi je kufer ove situacije o kojoj bruji čitava Hrvatska'
» Razvoj bi uništio političke elite
Page 2 of 2