U21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U21
Kako san gusta kad se mali Moro unija onom majmunu u lice...
A ovaj se ka nešto agresivno diže hahaha...
Pa pa, mali glupavi Englezici...
:D
A ovaj se ka nešto agresivno diže hahaha...
Pa pa, mali glupavi Englezici...
:D
Guest- Guest
Slika vrh.
A slavlje mu je najjače. Naši svi ludi, skaču, englezi padaju po podu, a on smirite se. Običan dan u uredu...
Guest- Guest
Da za seniorsku repku igraju samo hajduci ne bi se mundial i euro trebali ni igrati
Samo nek posalju trofeje na poljud
Guest- Guest
Montero wrote:Da za seniorsku repku igraju samo hajduci ne bi se mundial i euro trebali ni igrati
Guest- Guest
Karakterni momci koji su od malena znali da samo rad i poštenje donosi uspjeh, nitko im ništa neće pokloniti.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Karakterni momci koji su od malena znali da samo rad i poštenje donosi uspjeh, nitko im ništa neće pokloniti.
Guest- Guest
Ovog Bišćana treba odmah instalirati umjesto Dalića, taj ima sreće daleko više nego pameti ... Prvo mu se treba poklopiti 5 rezultata da bi uopće došao na Euro i poklopi mu se ... Onda ovdje sa jednom pobjedom i dva poraza ili sa 3 jebena boda prođe grupu ... Taj bude na kraju i Euro osvojio kol'ko sreće ima ...
Zeko-
2015-08-26
na adresu:Montero wrote:Da za seniorsku repku igraju samo hajduci ne bi se mundial i euro trebali ni igrati
29 GUFCN, Manoel Island, Gzira GZR 3010, Malta
sitting_bull-
2015-09-28
A ovi popadali isti sekund svi po podu kad su primili tu golčinu, ko da ih je netko isključija iz struje.Andreas Goldberger wrote:
Slika vrh.
A slavlje mu je najjače. Naši svi ludi, skaču, englezi padaju po podu, a on smirite se. Običan dan u uredu...
Samo se ugasili. Neprocjenjivo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Da nema Dinama vidjeli bi kurac, a ne četvrtfinale. Ili finale SP za A ekipu.
Evo, znao sam da će Englezi potegnut rasizam.
Netko ih je provocirao. Valjda s time što nemamo nijednu crnčugu u ekipi. Ko im jebe mater bahatu arogantnu. Lagano im komplekse nabijamo.
Evo, znao sam da će Englezi potegnut rasizam.
Netko ih je provocirao. Valjda s time što nemamo nijednu crnčugu u ekipi. Ko im jebe mater bahatu arogantnu. Lagano im komplekse nabijamo.
Finale SP ne bi ni vidija bez Dalmatinaca, al nebitno...
A Englezima u balunu zelin sve najgore uvik...
Odvratna nacija...
;)
Odvratna nacija...
;)
Guest- Guest
Subašić i Perišić dva najzaslužnija igrača za finale SP.fridrih-niche wrote:Finale SP ne bi ni vidija bez Dalmatinaca, al nebitno...
Odvratna nacija...
;)
Guest- Guest
Mada sam dinamovac ali triba bit covik i reci da bi hrvatski sport bez dalmacije bio teski kurac.
Mada sam i sam dalmatinac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Mada sam dinamovac ali triba bit covik i reci da bi hrvatski sport bez dalmacije bio teski kurac.
Guest- Guest
Nema tu regionalnog pre uvelicanjafridrih-niche wrote:FRANK wrote:Mada sam dinamovac ali triba bit covik i reci da bi hrvatski sport bez dalmacije bio teski kurac.
To je tako
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih-niche wrote:Montero wrote:Da za seniorsku repku igraju samo hajduci ne bi se mundial i euro trebali ni igrati
darth_vader-
2014-04-17
Zeko wrote:Ovog Bišćana treba odmah instalirati umjesto Dalića, taj ima sreće daleko više nego pameti ... Prvo mu se treba poklopiti 5 rezultata da bi uopće došao na Euro i poklopi mu se ... Onda ovdje sa jednom pobjedom i dva poraza ili sa 3 jebena boda prođe grupu ... Taj bude na kraju i Euro osvojio kol'ko sreće ima ...
Sreća obično ne voli papke...ali srećom prvi put da sam vidija Dalića da je popizdija... nema od milkenja po glavi ništa, shvatio je valjda da pretjeran prijateljski pristup s igračima vodi u indolentnost... treba ih malo galvanizirati, naše podneblje traži malo udarenije u glavu trenere koji znaju i pičkarati po potrebi...
darth_vader-
2014-04-17
"Igrač te treba voljeti, ali te se treba i bojati, ako to postigneš, tek onda si siguran da si im gazda" ... Riječi jednog našeg poznatog trenera ...
Zeko-
2015-08-26
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4